BuzzerBeater Forums

Hellas - III.4 > SEASON 21

SEASON 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224788.17 in reply to 224788.16
Date: 9/17/2012 3:25:41 PM
Overall Posts Rated:
44
ειναι ακομα νωρις να μιλαμε για υποβιβασμους και ανοδους

εχει δημιουργηθει μια πρωτη εικονα για την ωρα αλλα μενει παρα πολυ δρομος.. στην συνεχεια μπορει να ανατραπει η υπαρχουσα κατασταση

οποτε δουλεια και μονο δουλεια !

This Post:
00
224788.18 in reply to 224788.17
Date: 9/18/2012 2:59:22 PM
Overall Posts Rated:
44
Απογοητευτικα απ την σημερινη εκβαση του παιχνιδιου μου με τα zouzounia γιατι δεν κατεβασε καν ομαδα !
εστω την 5αδα ! βεβαια λεπτα κλπ παιρνει η ομαδα μου, αλλα αυτο δειχνει οτι εχει αποχωρησει ηδη απ το παιχνιδι και ειναι αδικο για τον aigialeia που επαιξε νωρις μαζι του και εχασε, ενω οι επομενοι θα παρουν τα ματς με 25-0

αυτα ειχα να πω

This Post:
00
224788.19 in reply to 224788.18
Date: 9/19/2012 1:15:20 PM
Overall Posts Rated:
11
apla pleon den exo ton xrono kai tin ore3i na kinigiso paramoni.fantasou sto meta3i mas paixnidi 3exastika teleios na stiso tin omada apo to tre3imo.pefto loipon katigoria kai psaxno gia kapoion proponisimo tou xronou.xalara pragmata loipon kai kali sinexeia se olous.i omada 8a iparxei pantos kai otan ipar3ei pali xronos kai ore3i tha sinexiso tin prospatheia.pleon se ola ta paixnidia tha katebaino kanonika me autous tous paiktes pou exo.tha stiso tin omada apo tora gia na min ipar3ei kanena analogo problima sto mellon kai gia na kanonisete tous xronous sas opos boreite.

This Post:
00
224788.20 in reply to 224788.19
Date: 9/19/2012 2:30:27 PM
Overall Posts Rated:
11
Καλη η εξηγηση απ τον Poukaki και αρα πλεον ψαχνουμε τον επομενο για υποβιβασμο, με μενα απ τα φαβορι με 6 Ηττες σε 7 ματς

Αποσπασμα απ το δελτιο τυπου των Creta Cavs..

Στο αγωνιστικο κομματι τα παραξενα..

Μια καλη νικη μεχρι τωρα ηταν στο κυπελο, απεναντι σε παιχτη 2ης κατηγοριας οπου η υποτιμηση ειχε αποτελεσμα την συντιβη του και τη συνεχεια μου στο κυπελο.

Στον ομιλο μου ομως μεχρι τωρα ολα τα παραξενα..
Δεν ψαχνω δικαιολογιες για τις 4! ηττες μεχρι τωρα αλλα ειναι μια προσπαθεια να πειθαρχησουν παραπανω παικτες και προπονητης..

Περα απ τον πρωτο αγωνα που ο αντιπαλος(trikala city ) επαιξε διαβασμενα και δυνατα
στους επομενους 3 συνεβησαν τα εξης..
Με αντιπαλο το φιλτατο Skarlious εχασα απο ενα οργανωμενο? σχεδιο που τοσο καλη εκτελεση δεν ειχα ξαναδει..
Εξηγουμαι. επιλογη συστηματος υπομονετικη και αρα ο καλυτερος σουτερ θα παρει τα πιο πολλα σουτ λογικα, οποτε οταν ο SG παει Center μπορει να βαλει 55 ποντους με 6-13 τριποντα και να παρει μονος του τον αγωνα και ο ιδιος λογω θεσης τη μικροτερη αξιολογηση!..
Στο επομενο ματς με τον PYRSOS, ο κυριος David Tran,μισθου μολις 6,500 και DMI τοτε γυρω στις 35000 εκανε οργια 37 ποντους 11 reb 9 ασσ και πηρε τον αγωνα παρα τη δυνατη διαθεση των παικτων προκειμενου να περιοριστουν τα θηρια των 72000 και 52000 που ειχε η ομαδα..
Η τριαδα εκλεισε με την προχθεσινη αποτυχια να κατεβει ομαδα στο γηπεδο με καινουργια μαλιστα μεταγραφη απο λαθος? αφου το κουμπι επικυρωσης των εντολων δεν λειτουργησε..

η συνεχεια θα ειναι δυσκολη, ο στοχος της παραμονης ομως μπορει να επιτευχθει με συγκεντρωση και λιγο τυχη, κυριως για να *πιασουν* οι μεταγραφες..

This Post:
00
224788.21 in reply to 224788.20
Date: 9/19/2012 5:10:51 PM
Overall Posts Rated:
44
φιλε Maddaniel δεν θελω να κατσω να αναλυσω το συστημα το οποιο χρησιμοποιησα στον μεταξυ μας αγωνα.

Δεν δεχομαι ομως την αμφισβητηση για την νικη. Οταν εχεις τον καλυτερο σου παικτη τραυματια απ την πρωτη αγωνιστηκη,εχεις 2 τεραστιες τρυπες στην ρακετα και δεν εχεις κατι να χασεις πρεπει να τα παιξεις ολα για ολα, ομως με τον κινδυνο να φας ακομα και 40 ποντους αν δεν βγει το συστημα !

οποτε κανεις τις επιλογες σου και χτυπας εκει που μπορει να κανεις ζημια, με την λογικη οτι το πλεονεκτημα που θα εχεις (ποντους ) να ειναι αρκετο για την νικη παρολο τα απειρα μειονεκτηματα που δημιουργουνται ( ριμπς, φαουλ, μις ματς κλπ ). Αλλωστε γιαυτο υπαρχουν και τα φλιπ στην αμυνα !

ισως θα πρεπε να διαβαζεις καλυτερα τα ματς ή να συμβουλευτεις παικτες με περισσοτερες σεζον στην πλατη.

p.s. οποιος ειναι αρρωστος με το μπαζερ διπλωτσεκαρει την 5αδα πριν το ματς ;)

φιλικα, Πανος

This Post:
00
224788.22 in reply to 224788.21
Date: 9/20/2012 2:16:21 AM
Overall Posts Rated:
11
Φιλε Πανο,

Δεν ηθελα να παρεις στραβα αυτο που εγραψα, ηταν απλα ενα σχολιο και μαλιστα ειπα οτι εγινε με την καλυτερη εκτελεση..
Ξερω τι σημαινει να εχεις τραυματιες, απλα ηταν λιγο καπως το σχεδιο..

Η νικη δεν αμφισβητηται ηταν περα για περα δικαιη..

Ναι πρεπει να διαβαζω καλυτερα και να διπλοτσεκαρω, αυτα παλι ειναι μακρια απο το συστημα που επελεξες και συγχαρητηρια για την επιλογη. Φανηκε οτι διαβαζεις καλα τον αγωνα..

Καλη συνεχεια..

This Post:
00
224788.23 in reply to 224788.20
Date: 9/20/2012 4:17:12 AM
Overall Posts Rated:
4141
για την υπομονετικη,οπως λεει και ο σκαρλιους πιο κατω,ειναι ενας τροπος να χτυπησεις ενα ματς αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το παρεις.δεν εχεις κατι να χασεις.η αληθεια ειναι οτι το εχω δει αρκετες φορες,και το εχω παθει και μερικες.γι αυτο υπαρχοθν και τα φλιπ στην αμυνα,ωστε να μπορεις να κανεις τα αναλογα τρικ.εγω πχ παιζω συνεχως με φλιπ και παικτες σε αλλες θεσεις για λογους προπονησης ομως.συμβαινουν αυτα με λιγα λογια.

αυτος ο τραν του πυρσου πρεπει να παιζει ντοπαρισμενος.και με μενα εκανε πολυ καλο παιχνιδι,αν και ειχε 6 αγ κατασταση,και ειχαμε και διαφορα διαθεσης.δεν ξερω.ισως τα θηρια κατω απο το καλαθι που εχει ο πυρσος να του αφηνουν χωρους προκαλωντας ανισσοροποια στην αμυνα.

αυτο με το κουμπι επικυρωσης εντολων μπορει να συμβει στον καθενα.στον δικο μου αγωνα εκανα λαθος στην θεση του PG,με αποτελεσμα να παιξει ολο το ματς ο παικτης που τον ειχα,και εδωσα,για μεταγραφη,και να αφησει εξω τους βασικους μου.ευτυχως επαιξε καλα παρα την χαμηλη αγ κατασταση,αν και οπως ειναι λογικο,αυτοι που δεν επαιξαν θα επαιζαν καλυτερα.λογικα παντα.δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο σου θεμα,ομως ειμαι 99% σιγουρος οτι την ειχα κανει την αλλαγη βγαζοντας τον,αλλα τελικα ξεκινησε βασικος.το λαθος ηταν που δεν το ξανατσεκαρισα οπως θα επρεπε,αλλα με εφαγε η σιγουρια.

This Post:
00
224788.24 in reply to 224788.23
Date: 9/20/2012 8:07:42 AM
Overall Posts Rated:
44
Και εγω την εχω παθει απο τετοιο συστημα οποτε το εψαξα και προσπαθησα να το εφαρμοσω ! και ετυχε να ειναι το ματς με τον φιλο Maddaniel.

Ο Τραν του Πυρσου ( τωρα που το λετε το παρατηρησα ) και με μενα εκανα ματσαρα παρολο το 7,5 αξιολογηση ( το οποιο δν ειναι παντα αντικειμενικο της αποδοσης του παικτη ). Οποτε ειναι μια πολυ βαρβατη λυση για την ομαδα του και με παρα πολυ χαμηλο μισθο ! Αλλα αμερικανακι ειναι... Αρα η ντοπα ρεει αφθονη !

This Post:
00
224788.25 in reply to 224788.23
Date: 9/20/2012 11:44:44 AM
Overall Posts Rated:
11
Μιας και παει να μεγαλωσει η συμμετοχη και να μη μας τη λενε οι ΛΕΠΙΔΕΣ B.C..

ηθελα να διευκρυνησω takiss78 οτι το περιεργο με τους Scarlius ηταν οτι του βγηκε να παρει τα σουτ ο C που μαλλον αυτο ηταν το σχεδιο, τα 13 τριποντα ηταν το περιεργο.. Ειδα οτι εχουμε περιπου την ιδια εμπειρια. Σεζον 12 αν δεν κανω λαθος..
Ευχαριστω επισης για την ανταποκριση στο μυνημα μου..

Εσυ φιλε Sk_Panos, απο σεζον 18?!ειχες αλλη ομαδα παλιοτερα?

ο Πυρσος καλειται να δωσει εξηγησεις για τον παικτη του!

This Post:
00
224788.26 in reply to 224788.25
Date: 9/20/2012 4:12:39 PM
Overall Posts Rated:
44
οχι δεν ειχα αλλη ομαδα ! αλλα εχω γνωστους και φιλους που ασχολουνται απο παλια με το μπαζερ και μου μαθαν τα μυστηκα του επαγγελματος.. !

This Post:
00
224788.27 in reply to 224788.26
Date: 9/20/2012 4:24:26 PM
Overall Posts Rated:
1111
Αυτό είναι μια τακτική που δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, να πω την αλήθεια. Είναι αρκετά ρίσκο όπως το βλέπω, γιατί αν ο αντίπαλος παίξει ζώνη 3-2 θα δυσκολευτούν οι εξωτερικές προσπάθειες.
Όταν πάντως έπαιζα Patient το έπαιζα by the book και ο SG έφτανε να βγάζει μέσο όρο 40 πόντους το ματς. Στις παλιές καλές εποχές αυτά που είχα δυάρι που ήξερε να βάζει την μπάλα στο καλάθι. Τώρα, κάνω συντήρηση δυνάμεων και προσπαθώ να δω πώς θα μαζέψω χρήματα μέχρι να τουμπανιάσει ο μικρός που προπονώ.

Advertisement