Мислех да изчакам да видя колегите които искат да станат тренери на млад.ни каво ще кажат и тогава да кажа какво мисля и аз..то па никои не се кандидатира..Лично аз не виждам причина да пиша из форумите преди или след всеки мач,според мен по-важното е всеки петък след тренките да видя играчите които следя и да уточним следв.тренировка със мениджърите им.За съжаление последните сезони драфта е супер гаден,последния сезон например изкара на бял свят само 7 играча с пот. над 8,миналия сезон бяха само 11,така че избора ни е доста ограничен,но колкото толкова...Относно това което съм направил като тренер ще кажа само 2 думи..малко е,но когато станах тренер играчите в отбора бяха със заплати 10-12 000,сега са почти двоино повече,макар и това дае доста субективен фактор.Според мен с всеки сезон ставаме малко по добри но капка по капка,а не чаша по чаша примерно,така както вярвам на всички ни се иска.но като няма мераклии за трениране така ще е.Идеалния вариант за мен е да има 10-15 отдадени на нац.кауза мениджъри ,като всеки да тренира по 2 играчи на пост,така 1 ще тренира 2 гарда,друг 2 тежки крила примерно..но това ще ми остане маи само мечта.