BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - S32

U21 reprezentacija - S32

Set priority
Show messages by
From: Lale
This Post:
00
272538.17 in reply to 272538.16
Date: 9/27/2015 10:08:42 AM
Overall Posts Rated:
136136
Iako, izgleda, to nikoga ne zanima, nasi mladi puleni su prosli u drugu fazu EP u Izrelu. Zahvaljujuci Marku Markovicu i njegovoj najavi, isprasili smo Cehe sa +27! (34185) Malo je reci da su nasi puleni razvalili, ali se moramo zahvaliti i Ceskom selektoru koji, izgleda, u meniju ima samo 2 taktike :/ LI i RnG

Poslednja utakmica je za nas samo odradjivanje posla jer smo prvi svakako, osim ako ne dobijemo zvezdicu. U tom slucaju bi bili drugi. Prosli put je ta taktika donela uzasno jaku grupu, ali na kraju je donela i medalju. Za one koji ne znaju, prave se 2 grupe po 6 ekipa. Prva iz A grupe, druga iz B, prva iz C, druga iz D i tako dalje...

Treba napraviti unapred racunicu i pretpostaviti grupe.

Prva u kojoj bi i mi bili bi najverovatnije izgledala ovako: Izrael (domacin), Francuska, Italija, Madjarska, Srbija, Poljska.
Druga: Letonija ili HR, Nemci, Grci ili Holandjani, Litvanija ili Turska, Engleska ili Ceska, Spanija.

Predlozi? Ako sve bude kako treba, prva grupa je duplo jaca od druge :( Verovatno necemo ici na zvezdicu vec na to prvo mesto, ali... Ima li ko kakav pametan predlog?

From: Ogi

To: Lale
This Post:
00
272538.18 in reply to 272538.17
Date: 9/27/2015 1:11:04 PM
Overall Posts Rated:
172172
ma kakvi predlozi-zadnji put se taktiziranje obilo o glavu. Samo pobede bre !

From: Dumbarajko

This Post:
33
272538.19 in reply to 272538.17
Date: 9/27/2015 4:35:53 PM
Overall Posts Rated:
740740
Treba napraviti unapred racunicu i pretpostaviti grupe.

Prva u kojoj bi i mi bili bi najverovatnije izgledala ovako: Izrael (domacin), Francuska, Italija, Madjarska, Srbija, Poljska.
Druga: Letonija ili HR, Nemci, Grci ili Holandjani, Litvanija ili Turska, Engleska ili Ceska, Spanija.

Predlozi? Ako sve bude kako treba, prva grupa je duplo jaca od druge Verovatno necemo ici na zvezdicu vec na to prvo mesto, ali... Ima li ko kakav pametan predlog?

Kao sto bi "neko" rekao, stvarno se divim ljudskoj gluposti.

Dobro je da nisi raspisao referendum o tome sta bi i kako trebali da igramo.

Ako je za ovakvu odluku potrebno misljenje i predlozi srpske BB javnosti, onda stvarno ne vidim svrhu tvog bivstvovanja na celu mlade reprezentacije.

Plus verujem da imas sasvim dovoljno kvalitetnih ljudi u strucnom stabu koji bi trebali da budu pomoc prilikom donosenja ovakve odluke.

Imas supporter pa lepo otvori novu temu gde ce biti anketa da li treba da izgubimo 50-0 ili da igramo posteno za prvo mesto.

I onda na osnovu rezultata ankete ti odigraj kako masa kaze.

Cenim da ti je to najpametnije. Kad si vec mogao da odvalis ovakvu glupost sa prethodnim postom.

This Post:
22
272538.20 in reply to 272538.19
Date: 9/27/2015 5:39:40 PM
Overall Posts Rated:
136136
Dumba, daj vrati se svojim ustipcima. To ti najbolje ide

Ovo nije moj tim, vec tim zajednice, pa je normalno da svako moze nesto da predlozi i da bude ukljucen u moguci rasplet situacije. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo sto smo vec izborili plasman u drugu rundu. A sto se tice mog bivstvovanja na "klupi", mislim da bi trebao prvo da se informises koliki je ovo posao, pa tek onda nesto da piskaras.

Ali dobro, ti si najpozvaniji da pricas o radu reprezentacija. Ipak si napravio toliki broj reprezentativaca, izdrzavao igrace sezonama i da ne zaboravimo cimanje oko objasnjavanja treninga stotinama novih menadzera :D

This Post:
00
272538.21 in reply to 272538.20
Date: 9/28/2015 12:06:31 AM
Overall Posts Rated:
740740
Dumba, daj vrati se svojim ustipcima. To ti najbolje ide

Ovo nije moj tim, vec tim zajednice, pa je normalno da svako moze nesto da predlozi i da bude ukljucen u moguci rasplet situacije. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo sto smo vec izborili plasman u drugu rundu. A sto se tice mog bivstvovanja na "klupi", mislim da bi trebao prvo da se informises koliki je ovo posao, pa tek onda nesto da piskaras.

Ali dobro, ti si najpozvaniji da pricas o radu reprezentacija. Ipak si napravio toliki broj reprezentativaca, izdrzavao igrace sezonama i da ne zaboravimo cimanje oko objasnjavanja treninga stotinama novih menadzera

A sad samo zamisli da Sale Đorđević radi isto što i ti.

Da za svaku veliku odluku on pita javnost Srbije za mišljenje, jer želi da svako bude uključen u mogući rasplet situacije.

Kao što sam ti već napisao, daj lepo novu temu sa anketom o tome šta treba raditi pa da glasamo.

Ali obavezno daj opciju i OSTALO, možda neko ima neko razmišljanje koje ti nisi stavio pod opciju 1 i 2.

Ipak smo mi zemlja sa 7 miliona selektora, glupo bi bilo da nas ograničiš na odgovor pod A i odgovor pod B.

Tako da onda lepo ti i tvoj stručni štab možete da se fokusirate na "pravljenje tolikog broja reprezentativaca, izdržavanje igrača sezonama i, da ne zaboravim, cimanje oko objašnjavanja treninga stotinama novih menadžera". Sve bitne odluke prepusti anketama i milionima srpskih selektora.

Pohvalio bih tvoj dosadašnji rad u reprezentaciji (a i rad celog stručnog štaba), ali me strah da se to pogrešno ne shvati, pa zato neću, jer, koliko vidim, ovde se teško vari kad neko nekom čestita.

Rekao sam dosadašnji, jer budućeg teško da će biti, pošto je sve prepušteno zajednici, jer ipak je ovo tim zajednice.

From: dremu

This Post:
11
272538.22 in reply to 272538.21
Date: 9/28/2015 5:40:23 AM
Overall Posts Rated:
4545
Prste varnice izmedju rivala iz konferencije :-D

Ljudi evo ja moram da kazem, iako nisam clan staba ili rasadnik reprezentativaca... Nismo mi Spanci da igramo na zvezdicu, idemo Srbijaaaa!

This Post:
00
272538.23 in reply to 272538.21
Date: 9/28/2015 10:39:52 AM
Overall Posts Rated:
136136
Haha, koji si ti naucnik :-D Nemam zelje da ti odgovaram, jer pises gluposti. Poredis Saleta i reprezentaciju Srbije sa jednom igricom gde je cilj zabava :-D Izgleda da je starost uzela maha i da je vreme za penziju ;-)

U svakom slucaju, ako imas nesto pametno, ti napisi, ali bih te molio da gluposti zadrzis za sebe.

Pisem vam u velikoj zurbi i jos preko telefona, pa samo ukratko...
Danas igramo najnebitniji mec u ovom prvom krugu, iako je delovalo da ce ova utakmica imati veliki znacaj za dalji plasman. Mi smo bez poraza i gotovo bez sansi za drugo mesto, a Ukrajinci bez sanse za prolaz, pa se danasnji dan u sustini svodi na pracenje ostalih reprezentacija i sastav novih grupa.

Molio bih da sredite mnute reprezentativcima, jer od sledeceg ponedeljka pocinje borba za medalju. Kroz prvi deo sampionata smo se prosetali i sto je jos vaznije - natempirali "formu" za drugu fazu.

Danasnji mec - Srbija vs Ukrajina 16.55h

This Post:
00
272538.24 in reply to 272538.23
Date: 9/28/2015 2:12:45 PM
Overall Posts Rated:
740740
I eto postavio si pitanje i trazio predloge.

I dobio si dva predloga da treba pobediti bez kalkulacija, a sta si ti odradio.

Igrao si da izgubis. Sto znaci bukvalno si jeb.o ovu malu srpsku zajednicu u mozak.

Kao trazim vase misljenje, a realno me zabole igram sta ja hocu i kako ja hocu.

I u ovom drugom te apsolutno podrzavam igraj kako ti mislis da treba, jer si izabran da to radis, ali nemoj ovo malo Srba da jeb.s u zdrav mozak gde te kao interesuje njihovo misljenje.

I bilo je pravo mesto i vreme da probas neku novu taktiku i tu te podrzavam.

I poceo si da stavljas more smajlija kada si ukapirao koliko ti je debilan bio onaj post. Ali ovaj put me neces nasmejati.

Cestitke na prolazu sa prvog mesta u dalje takmičenje.

A sada sledi ono pravo. Drzim vam (strucnom stabu) fige da dogurate sto dalje. Po mogucstvu do medalje.

This Post:
00
272538.25 in reply to 272538.24
Date: 9/28/2015 2:14:33 PM
Overall Posts Rated:
136136
Ti si lud covek

This Post:
00
272538.26 in reply to 272538.25
Date: 9/28/2015 2:19:01 PM
Overall Posts Rated:
740740
Ti si lud covek

Ko o čemu baba o uštipcima

From: tunjevinа

This Post:
00
272538.27 in reply to 272538.25
Date: 9/28/2015 11:01:55 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Cestitke tebi i strucnom stabu na ovoj prvoj fazi, dobro odradjen posao
Manje pratim u21 prosle i ove sezone, al sad sam proucio malo nas sastav i bas mi se svidja, vidi se da se najvise paznje daje na odbrane ;)
Imamo odlicne bekove i krila, sasvim dobre centre, steta sto nemamo nekog vrhunskog krilnog centra, mislim da bez toga tesko mozemo do zlata.Ali moze ova generacija do medalje, sto bi svakako bio veliki uspeh.

Advertisement