Pročetl jsem si tvou řeč a napadly mě nějaké otázky:
1) za 5 let jako NT trenér v důchodu, chápu to dobře, že by si chtěl být u NT jedno (2 sezony), max. 2 volební období (4 sezony)?
2) budování NT - znamená to tedy, že by si už taky hráče 29 let a více odepsal a expoval hráče do 28 let?
3) otevřenost - ta byla vždycky, jen byli lidi líní chodit na externí forum, jak by sis to teda představoval? externí forum, úplně veřejně ve vlákně NT nebo v ligovém foru nějaké pralesní ligy? Dokud se ten tým bude budovat a nebudou výsledky prioritou a nebudou medailové ambice, tak je to podle mne vlastně jedno, ale ve chvíli, kdy bychom začali usilovat o vavříny, tak přílišná otevřenost vůči okolnímu světu podle mne není na místě. Otevřenost vůči vlastním manažerům je na místě samozřejmě vždy, ale spor byl vždy jen o tu formu
4) pokud mě paměť neklame, v docela dávné minulosti jsi měl v poháru/lize pár případů nedodržení dohody o přístupu k zápasu (snad dokonce i v případě, že jsi dohodu sám nabízel), jaký bychom mohli očekávat tvůj postoj ve věci nabízení/příjímání/odmítání/porušování těchto dohod na NT úrovni? Správnou práci s náladou (včetně těchto dohod) považuji za velmi důležitou věc, pokud chce NT usilovat o nějaký úspěch.