Hakkasin vaatama alates poolaja pausist, siis oli -12 ja jõudsin juba kõike kiruma hakata ja tundus, et läheb sinna samusesse. Minu õnneks olid poolaja jutud ilmselt karmid ja 3v veerand läks tõesti otsustavalt. 1-2 algus ja sellele järgnes minupoolne 17-0 run.
PK Kuusemäe ja BC NotSoSoft mäng oli ka väga põnev. Lootsin, et mängitakse juba koduväljak järgmiseks vooruks mulle, aga Kuusemäe tuli ikka raskest seisust välja. sekund enne lõppu möödavise ja minu naeratus, aga sellele järgnes ründelaud ja buzzerbeater
Treenimise kohapealt võin öelda, et lvl 7 minu hinnangul ei tasu ennast ära. Sai kunagi Põld (kõigi aegade parim) omale draftitud ja siis proovisin lvl 7, aga ei näinud väga miskit erinevust. Level 5 täitsa piisav või 6 (endal see), millese soovitan aga investeerida on spordihalli juurdeehituses jõusaal. Allas oli eelmine hooaeg enim arenenud mängija eestis ja põhiliselt just tänu sellele juurdeehitusele ma usun. See hooaeg pole enam selline areng jätkunud, aga nüüd olekski juba ulmeline sellist arengut loota. Noortetreeneri kohta ei oska arvamust avaldada, aga nii põgusalt kui foorumitest on mulje jäänud, siis pigem mingi madal lvl kui sedagi.