Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια υποβιβασμού σου στην ουτοπία. μπορεί να τελείωσες τη σαιζόν με χαμηλότερο ρεκόρ απότι αυτός αλλά έχεισ σιγουρα πιο ολοκληρωμένο ρόστερ
Στο 1ο που έχασες 91 98 στην έδρα του είχε σίγουρα αρκετά καλύτερες αγωνιστικές καταστάσεις από σένα γιαυτό και έχασες παρότι , έπαιξες 3-2 απέναντι σε τρέξε σούταρε που το μπλοκάρει αρκετά, πρόβλεψες εξωτερική επίθεση, και έκανε μεγάλο λάθος που σε έπαιξε ζώνη 2-3 (λειτουργεί σπάνια έως και καθόλου αυτή η ζώνη ακόμα και απέναντι σε εσωτερικά συστήματα)
Πες μου αν πέφτω μέσα στις παρακάτω μαντεψιές μου
1. εφόσον είχες 5-17 τρίποντα, αλλά είχες 22 ασσίστ (άρα έχεις πάσα καλή σε διάφορους παίκτες ) στο 1ο παιχνίδι αυτό μου λέει πως δεν έχεις καλό περιφερειακό σουτ (ΣΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ παντα με την περ αμυνα του αντιπαλου) εκτός ίσως από τον ΣΦ σου,οι παίκτες σου σουτάρανε απέναντι σε ζώνη που μειονεκτεί στη περιφέρεια γιατί έχει 3 παίκτες στη ρακέτα και 2 έξω
2. Αυτό φαίνεται και στο 2ο ματς που είχες 1-12 τρίποντα εντός έδρας που έπαιξες βασική επίθεση η οποία είναι ισορροπημένη επίθεση και αν βρει "Τρύπα" κάπου τότε χτυπάει κυρίως εκεί. απλώς σε μια τέτοια επίθεση θα πάρουν και περισσότερες πρωτοβουλίες και άλλοι παίκτες χωρίς ιδιαίτερο λόγο πάντα (αν έπαιζες εσωτερική τακτική στο 2ο ματς σίγουρα και δεν έπαιζες ζώνη 3-2 θα κέρδιζες με περισσότερους πόντους (η υπομονετική που έπαιξε με 10-24 τρίποντα αυτό που έκανε στην ουσία ειναι να πηγαίνει το SF και το SG του στον παίκτης της ζώνης με τη χαμηλότερη περ. άμυνα, υποθέτω στον C και στον PF σου). Επίσης φαίνεται από τα στατιστικά των παικτών σου πως λογικά έχεις και καλούτσικες αλλαγές
3. Το 3ο ματς που κέρδισες μου δείχνει πως ΜΑΛΛΟΝ έχεις και καλό μπάσιμο σε διάφορες θέσεις (pg sg sf pf συγκεκριμένα, αλλά έχεις και εσ. σουτ πάνω από αδέξιος στα γκαρντ ) γιατί αυτή τη φορά δεν πήρες τρίποντα παρότι σε έπαιξε 2-3 ζώνη ξανα που ήταν τεράστιο λάθος από μερους του (εδώ δλδ ήσουν και αρκετά τυχερός νομίζω) . Αυτό με το μπάσιμο το "μαντέυω" γιατί όταν παίζεις κοίτα μέσα και λόου ποστ απέναντι σε 2-3, δίνεις πάσα στο ψηλό σου, αυτός τρώει double team και δίνει πάσα έξω σε ελεύθερο παίκτη, απλώς αυτή τη φορά αντί να σουτάρεις τρίποντα η έκανες μπασίματα η ξαναέδινες πάσα μέσα για εύκολο εσ. σουτ καθώς οι αμυντικοί του τρέχαν να προλαβουν τον ελεύθερο παίκτη είτε έξω είτε μέσα
Τώρα χωρίς να θέλω να φανώ ξερόλας, ο τύπος έκανε τραγικά λάθη και σε αυτό φάνηκες τυχερός, η 2-3 είναι λάθος επιλογή καθώς είχες καλή πασα, όπως και το λόου ποστ που έπαιξε επίσης μεγάλο λάθος καθώς δεν έχει σέντερ και βάζει έναν SG ?! στη θέση του C, που σε όλα σας τα παιχνίδια δε του πρόσφερε τίποτα
Το λόου ποστ αν είχε καλούς ψηλούς και πάσα στα γκαρντ θα σε διέλυε εφόσον έπαιξες 1-3-1, κιαυτό που συνέβη ήταν να προσπαθεί να δώσει πάσα σε ψηλό (μάλλον δεν έχει και καλή πάσα στο pg tou) η πάσα ήταν δύσκολο να περάσει λόγω της μεγάλη περ. άμυνάς σου και εν τέλει σούταρε τρίποντα υπό πίεση χρόνου, και τα τρίποντα απέναντι στην 1-3-1 δεν μπαίνουν ούτε για πλάκα γιαυτό και είχε τόσο τραγικό ποσοστό 2-17, ενώ στο άλλο ματς είχε 10-24