BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > Какво е "Кап" и как работи?

Какво е "Кап" и как работи?

Set priority
Show messages by
This Post:
22
318325.17 in reply to 318325.16
Date: 3/5/2023 10:44:11 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
обаче след като вече съм малко по-запознат с кап-а [] и все пак не са докрай ясни понеже той повече говори за играчи с висок потенциал, които могат да отиват до високите скилове без проблем явно ...докато в моя случай не съм сигурен кога ще ми капнат играчите ;) както и не съм много убеден, че може да го постигна този баланс между различните позиции ПГ-СГ-СФ ама ще видим какво ще стане
Ами трябва да разгледаш повече играчи на пазара примерно и да видиш какви скилове стигат повечето 8-ци. 9-ките мога и до световна класа да се натренират т.е. 145+ скила, но потенциала също има поднива може да е 8.2, може да е 8.9. и прочеее. Е в този помощен сайт има туулче, което грубо ти показва заетия потенциал и заплатата при зададени определени умения - (https://www.buzzer-manager.com/) - разгелдай го ;)

обаче друго се сетих сега ...вероятно е глупав въпрос и се подразбира да нямат голямо влияние, но все пак - издръжливостта и наказателните удари включени ли са в капа ?? защото ако тръгна да си вдигам гимнастическите салони може играчите ми да станат по 20 наказателни... което заради натрупване на скилове да ми прецака капа примерно ?? издръжливост не, че съм тръгнал да тренирам ама и тя нещо се брои в уменията.........
и освен въпроса как се отразяват на капа се чудя също и на заплатата как се отразяват тия двете ?? да речем, че не пречат на капа и станат 20 наказателни ще има ли проблем с парите заради тоя скил?!
Не, наказателните удари и стамината не влиаят на заплататата и капа. Играча може да е с 40 фал и 10 стамина, все тая е.

This Post:
00
318325.18 in reply to 318325.17
Date: 3/5/2023 1:55:54 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
хубаво, значи може да пусна 2 ниво наказателно съоръжение :)

ами излиза, че двамата ми 8 потенциал са около 65%, а пък тоя мвп/9 е с около 50% изразходен потенциал.. което добре ли е за 20 годишни или не много? гледам, че се мъчат да ми подскажат и на коя позиция са най-добри играчите, но там горе-долу съм се справил, а пък и резултатите ми го показвах след като бих лидера в моята група... като цяло имам 1 загуба първия мач и то баш срещу кръвния враг, сега заради него цял сезон ще са ми по-ниски приходите, но какво да правя :)

между другото съм се престарал нещо с тоя сайт дето ми даде, че чак от другия сайт в този ми се промъкнаха някакви работи ...и сега гледам, че нещо ми предлага да ми прати тренировката от тоя сайт в другия, обаче като пробвам да го направя и нещо ми дава грешка ??