сінгапур. на відміну від попереднього суперника, результати цієї країни в останні часи гірші за ті, що були. в складі гравці з зарплатнею до 13к. як і в люксембургу, всі гри цього сезону були однією тактикою - під щит. чесно кажучі не маю жодної уяви чи можуть вони зіграти щось інше. так, діапазону в малих немає, але вон один з малих на трансфері, в нього кус 13. і так як великі теж не супер сильні, з цим можна грати інші тактики. але, все рівно, ставлю вгадайку на щит. ми повинні перемагати навіть у разі повної невгадайки, як це було із люксембургом. тому чому б не спробувати покращити різницю
в нас для різноманітності не дуже гарна форма в захисників, а не в великих. довелося навіть довизвати пару гравців, до цього в нас було 4 малих у складі... сінгапур двічі грав 3-2 цього сезону, обидва рази проти щита. в нас великі набагато сильніші за малих. і навіть з урахуванням що останні дві гри ми грали зовнішні тактики, не думаю, що цього разу буде зона. тому зіграємо раннє, індивідуально ми сильніші на кожній позиції
і знову 50/50. вгадайка спрацювала повністю, а ось у захисті в них таки була зона. при чому навіть не 3-2, а 1-3-1. і вона з нашою атакою впоралася на відмінно. 14% триочкових та 33% усього... сінгапур в атаці зіграв ще гірше, тому питань о переможці не стояло. але +- знов не такий, як хотілося. я не дивився гру, не знаю скілько очок другого шансу принесли нам 25 підборів у нападі. але не думаю, що багато, з урахованням що в нас усього 32 влучних кидка. замало асистів було та досить багато втрат. насправді дуже цікава гра, потрібно буде передивитися, зрозуміти що і як було. так, навряд чи ми ще побачимо 1-3-1 проти нас цього сезону, але все рівно інформація цікава