Pozdravljena,
sta se očitno takoj spravila name, ko sem vama napisal nekaj povsem realnih kritik in mislim, da pri tem nisem edini, glede na to, da ima selektor oceno dela 61%. V kolikor bom selektor mi lahko kritike komot pišete na forum, saj je nenazadnje ravno temu tudi namenjen. Taktične rešitve in skilli igralcev pa sodijo bolj na ZS, da ne bi z njimi pomagali našim nasprotnikom.
Jaz še vedno mislim, da bi se dalo iztržiti več v teh dveh sezonah in sem mnenja, da bi sam iztržil več, je pa seveda po bitki lahko biti general, zato tudi nočem ostati zgolj pri besedah in bom podal svojo kandidaturo, potem pa naj odločijo volitve.
V kolikor bom izvoljen pa bom lahko dokazal, kako bi se dalo odigrati bolje in kam sodi naša članska reprezentanca.
Sem pa človek, ki potegne črto pod sezono in reče bobu bob. V kolikor bi rekel, da sta optimalno vodila zadnji dve sezoni, bi se pošteno zlagal. Tudi sam sem storil določene napake z reprezentanco Tunizije, sploh v prvi sezoni, se pa trudim te napake odpraviti in tudi kritika je včasih potrebna, da se stvari obrnejo na bolje.
Kakor je napisal že predhodnik Katana, ki ni bil kontaktiran okoli treninga velikega talenta Zlatimirja Vucetića, premalo je bilo sprotnega obveščanja o potrebah reprezentance. Jaz sem kot selektor Tunizije redno pisal trenerjem, sploh ko je bilo govora o igralcih, ki so bili malo mlajši in so se še prebijali med prvih 8, ki so igrali ter jim svetoval, kakšen trening rabimo, da bodo lahko zapolnili luknje, ki smo jih imeli.
Lp
Last edited by Seraphim at 11/25/2023 9:57:31 AM