BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > τι να πω?

τι να πω?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
73141.18 in reply to 73141.17
Date: 2/16/2009 7:05:14 AM
Overall Posts Rated:
55
ntaks,uparxoun kai kalitera...:D...eixa dei kapoia pragmata palaiotera kai kollousa sthn othoni na dw an vlepw kala i an me gela o 1,5 vathmos muopias mou kai mperdevw ta midenikia...alla pragmatika,stenaxwrithika polu mazi me ton nikos64,gia to palikari aksize kai aksizei,alla autes oi"anwmalies" tou game,eferan 2 bannarismenes omades ston teliko,kai enan paixth pou paizei pentakathara to game na "xanei" allous 2,5 mines sthn idia katigoria,xwris na tou egguatai kaneis oti tha vrethei ston teliko tou xronou,opws toulaxiston aksize fetos...auth einai i ousia...nik,exeis ksenerwsei th zwi sou auth th stigmh,telika i machine den itan mazi sou,alla de masame!kathe empodio se kalo pou leei kai i mana mou...;)

This Post:
00
73141.20 in reply to 73141.19
Date: 2/16/2009 8:02:48 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο φίλος Rotondo!
Eγώ έκανα υπομονή 5 σεζόν, δούλεψα την ομάδα, έφτιαξα γήπεδο, και τώρα είμαι έτοιμος να ανέβω στην 2η με αξιώσεις παραμονής.

This Post:
00
73141.21 in reply to 73141.20
Date: 2/16/2009 8:10:27 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
Εδω και ενα μήνα βαζω τους ιδιους παικτες για πουλημα, ζητωντας καπου στην ανωτερη τιμη τις Αγορας -εκτος αν μου βγαλει καποιο εξωφρενικο για καποιον που εχει προκηψει απο κλεψια- και εχω πουλησει ελαχιστους μεχρι τωρα και μαλιστα οσους πουλησα ηταν γιατι εριξα τις απαιτησεις μου.... πως καποιοι τυποι τα καταφερνουν να πουλανε αμεσως ασχετους παικτες σε εξωφρενικες τιμες ε? ειναι...τυχεροι

Ειναι πολυ αδικο για τον φιλο που δεν ανεβαινει κατηγορια... παντως μιας και εγω εμεινα την iv ενω εχω αρκετα καλη ομαδα πιστευω (δικαια αποκλειστηκα εγω) εχω να σου πω φιλε οτι του χρονου θα ειμαστε πολυ πιο ετοιμοι και θα ανεβουμε για να μεινουμε

(katalathos to esteila pros tyfwna! ton exw simpathisei logw nick fenetai )

Last edited by Green Monster at 2/16/2009 8:11:04 AM

I love this game!
This Post:
00
73141.22 in reply to 73141.21
Date: 2/16/2009 8:33:21 AM
Overall Posts Rated:
3131
Λοιπον... Οσον αφορα τις ομαδες που εχουν αποβληθει απο το παιχνιδι και διεκδικουν ανοδους.
Καταρχην να διευκρινησω οτι το 95% των καταγγελιων που γινονται απο εσας, με ικανοποιει οτι ειναι ηδη BANNED, απο εμενα. Τωρα , αν κανω καλα την δουλεια μου το αφηνω να το κρινετε εσεις. Εγω παντως δεν εχω τυψεις με τον εαυτο μου.
Οσο για τις ανοδους απο ομαδες που εχουν αποβληθει... ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Το εχω κανει και εγω θεμα στα φορουμς των GM, αλλα δεν δεχτηκα ικανοποιητικη απαντηση. Ειχα ζητησει αυτο το διαστημα να μειωθει απο 30 μερες σε 10 μερες. Δυστυχως, υπαρχει ενα οριο 30 ημερων απο την μερα που μια ομαδα αποβαλλεται, μεχρι να γινει ΒΟΤ. Αυτο γινεται για να προστατευτει η ομαδα απο κακοβουλο GM, και να εχει οποιο δικαιωμα εφεσης στην αποβολη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιζουν οι ομαδες που εχουν κλεψει, να κατεβαζουν υπερ-ομαδες (που αποκτησαν με κλεψια).
Δυστυχως , ουτε και εγω συμφωνω με τις 30 μερες, βλεπω και εγω καθαρα την αδικια. Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειναι κανονας των ΒΒς. Θελω να ξερετε παντως οτι θα ξαναπροσπαθησω, ωστε να αλλαξει αυτη η αδικια.

Οι ομαδες που κλεβουν ΔΕΝ φτιαχνονται σε μια μερα. Για αυτο επαναλαμβανω. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΑΣ. Πριν ειναι αργα και σας κλεψει την ανοδο, μια ομαδα που σας εχει κατακλεψει.

Καλη συνεχεια σε ολους.

Last edited by GM-Macedonian at 2/16/2009 8:55:00 AM

Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.
This Post:
00
73141.23 in reply to 73141.22
Date: 2/16/2009 9:35:00 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Αυτές οι τεράστιες διαφορές είμαι σίγουρος ότι είναι χρήστες με 2 -3-4-5 ομάδες.Χάνουν τα πάντα νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν ομαδάρα. Δυστηχώς για αυτούς ευτυχώς για εμάς αργά ή γρήγορα τους βρίσκει ο GM-examply.Εχει πολύ δουλειά αν δεν βοηθήσουμε και εμείς λίγο δύσκολο να βρει τα πάντα.Πολύ καλή η προσπάθεια πάντως που κάνει.

From: hbslag

This Post:
00
73141.24 in reply to 73141.12
Date: 2/16/2009 10:08:32 AM
Overall Posts Rated:
22
Νίκο έχεις 1.000.000 δίκια να είσαι πικραμένος αλλά έτσι είναι ο κανόνας. Σκέψου όμως τον λόγο υπάρξής του. Μπορεί από λάθος να κοκκινίσει 1 ομάδα, μπορεί να είναι 1 στις 1.000 αλλά μπορεί να είναι αθώα. Γιατί να σβήσεις ολοκληρωτικά τον κόπο του παιδιού από 1 λάθος; Αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί το διάστημα των 30 ημερών. Εσύ μπορείς να δουλέψεις και από φιναλίστ φέτος να ανέβεις. Αν όμως στην άλλη περίπτωση του αθώου το σβήσεις την ομάδα που τσούκου τσούκου την ανέβαζε χρόνια τι θα τους πεις; Ξεκίνα από την IV;

Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι έτσι όμως ο κανόνας αυτός είναι δικλείδα ασφαλείας για χειρότερες εν δυνάμει αδικίες... Σου εύχομαι του χρόνου καλή άνοδο!

όσο για τους παίκτες, παιδια Μάρκετινγκ!!! Φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Προωθούν σωστά τα κατσίκια και εισπράτουν την υπεραξία της σωστής προώθησης! Όλους απατεώνες να τους πείτε αμέσως! ;-)

From: nikos64

This Post:
00
73141.25 in reply to 73141.24
Date: 2/16/2009 12:59:43 PM
Overall Posts Rated:
303303
Λοιπον θα γινουμαι απο 2 χωρια χωριατες κομμενη αυτο με τα κατσικια !!!

Οσο για τον κανονα χμμ ενταξει δεν νομιζω οτι χρειαζεται 30 μερες για να τελεσιδικησει κατι αλλα τελοςπαντων θα μπορουσαν να κανουν κατι αλλο οπως στα πλει-οφ να ειναι η διαθεση κανονικη και οχι δυνατη σαν προεπιλεγμενη.
και για αυτο που ειπαν αλλοι φιλοι σχετικα με το να ετοιμασεις την ομαδα και μετα να ανεβεις νομιζω οτι εδω σε αυτη την κατηγορια γινονται τα περισσοτερα και εδω παιζεται και το παιχνιδι για τους νεους παικτες .Πρεπει να ειναι οσο πιο καθαρη γινεται η πρωτη κατηγορια που συναντα καποιος και οσο δυνατον μεγαλυτερος ελεγχος για δυο λογους και να δινει "μαθημα" σε οσους νεοκοπους προσπαθησουν να κλεψουν αλλα και ταυτογχρονα να κερδιζει και τον νεο παικτη.
Αλλωστε πιστευω οτι οι περισσοτεροι θελουν να κλεψουν για να φερουν σε ισσοροπια το παιχνιδι....(βλεπουν γνωστους να εχουν 5-6 ομαδες κλπ )

Και στα διεθνη τωρα τι γινεται με τον τυπο απο την πολωνια παιδια αποβληθηκε ?
οχι τιποτα αλλο ,αλλα για να δουμε ποσο ισχυει αυτο που λεει στις μεταγραφες το παιχνιδι αν παικτης που αξιολογηται 2-3 χιλιαρικα πωλειται 520.000 δεν πεφτει αμεσως αποβολη τοτε .....κλαφτα χαραλαμπε

This Post:
00
73141.27 in reply to 73141.26
Date: 2/22/2009 7:18:02 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Χτυπησε 500 ευρω εναν παιχτη πες του ακριβος ειναι για παραπανω θα δουμε πολλα μου φαινεται σε αυτην την ζωη!!!!

Advertisement