BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΚΛΟΓΕΣ] Λόγοι Υποψηφίων

[ΕΚΛΟΓΕΣ] Λόγοι Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93352.17 in reply to 93352.16
Date: 6/6/2009 10:58:14 AM
Overall Posts Rated:
170170
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ!!!!!!! Αν καταλαβα καλα θα πρεπει να δωσουμε ψηφο εμπιστοσυνης και εν συνεχεια βοηθεια στον tyfona,φυσικα δεν θα πρεπει κανεις να αποσυρει την υποψηφιοτητα του γτ καποιοι για χ λογους τους ψηφησαν αλλα μπορουμε να τους κατευθυνουμε προς την σωστη επιλογη!!TYFONA το αξιζεις καλη επιτυχια και ολοι ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

This Post:
00
93352.18 in reply to 93352.17
Date: 6/7/2009 4:09:47 AM
Overall Posts Rated:
00
Μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες των εκλογών...
Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και στήριξαν την προσπάθειά μου!!
Μια προσπάθεια που φυσικά θα συνεχιστεί, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών!! Αντιπρωσοπευτικό αυτής της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ είναι η ύπαρξη 11 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΕ ΡΟΣΤΕΡ 13 ΑΤΟΜΩΝ (!) , όπως επίσης και το ότι η ΒΑΣΙΚΗ μου ΠΕΝΤΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!Έχοντας ασχοληθεί αρκετά με την Εθνική ( παρακολουθώντας αγώνες δηλαδή ) και λόγω της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΗΣ να αναλάβω θέση προπονητή στην ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ μας, δηλώνω ότι ακόμα κι αν δεν εκλεγώ θα είμαι κι εγώ ΔΙΠΛΑ στον νέο προπονητή!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ !!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

This Post:
00
93352.19 in reply to 93352.16
Date: 6/7/2009 3:38:55 PM
Overall Posts Rated:
00
sorry GM poy se rwtaw apo edw alla 8elw (an mporeis k 8eleis) na deis an exw mpei sthn psifoforia gia proponiths ths e8nikhs Maltas epeidi egw den mporw na dw
eyxaristw!!!