Ρε συ λίγο έλεος, σεβάσου τον εαυτό σου γιατί εκτίθεσαι. Δεν μου αρέσει να απαντάω έτσι και να ανοίγω διαλόγους, αλλά δεν μπορώ να σε αφήσω να νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους.
1. Αυτό το ερώτημα είναι νηπιακού επιπέδου. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας μην κοριδευόμαστε μεταξύ μας. Είναι πασιφανές ότι εγώ και ο Rantaplan παλεύουμε να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Αν έχεις τον ίδιο στόχο σαν ομάδα, τότε τι να πω, συγχώρεσε με αλλά ερμηνευώ τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο και ζητώ ταπεινά συγγνώμη για το λάθος μου.
2.Εδώ θα τεκμηριώσω γιατί λέω ότι εκτίθεσαι. Κατ'αρχάς είστε στον ίδιο όμιλο τη σεζόν 8. 1η αγωνιστική κέρδισες μπράβο. Μετά όμως που έχουν σφίξει τα γάλατα και πάει για φούντο η ομάδα ψ, ξαφνικά κάνει ένα τεράστιο διπλό ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ζ, που δίνει την έκτη θέση και ελπίδα για τη σωτηρία. Γι αυτό σε συμβουλέυω να μην αναλώνεσαι σε ευχάριστα σχολιάκια για το nickname μου, αλλά αφού θες να απαντήσεις να αφιερώνεις το χρόνο στο να διαλέγεις καλύτερα επιχειρήματα.
3. Αν είμαι καλός ή όχι θα φανεί και δεν έχει σχέση με τη συζητησή μας. Εξάλλου παραδέχτηκα ότι ο Rantaplan αυτή τι στιγμή έχει καλύτερη ομάδα, κάτι που με καθιστά αυτόματα την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και δείχνει ότι έχω πολλά να μάθω.
Life is too short to cry, Long enough to try