BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
196358.170 in reply to 196358.160
Date: 11/8/2011 6:05:10 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
da, ja bi samo tija jos nesto reci za kraj, pa cu nastojati mucati bar neko vrime.
pisem tebi jer sa izbornikom nemam vise namjeru komunicirati, jer u nedavno obrisanim porukama mi je po ko zna koji put pokaza da je razina s kojom ja osobno nemam sta pricati....

Zar si stvarno mislio da nitko nikad neće ozbiljno shvatiti tvoju ironiju i sarkazam? Možda čak i malo preozbiljno za moj ukus, no ono s crvom i nije bio najljepši početak toplog prijateljstva koje vas dvojica danas gajite.

prvo gledate krivo na dosta toga, ovaj potez sa mulcima mi je cak ok... iako nekontam tocno zasto bas ti igraci. problem je sta u nasoj situaciji opasno se igrati sa porazima cak i u prijateljskima, cisto je to trebalo malo bolje izvesti... al dobro, nisam vam to tije prigovarati, nego nesto drugo...

Da, poanta je u tome da je naša repka trenutno bar 10 mjesta više nego što je naša trenutna snaga, ali ionako smo uvijek pružali 110% svojih mogučnosti. Nešto ko naša nogometna repka...s onom komedijom od igre zadnjih par godina smo u top10 reprezentacija svijeta.

kad je starosta dobija izbore protiv treanta u jednu ruku mi je bilo skoro i drago. cisto jer predugo vec se vrtimo mi jedni te isti i na vrhu prve lige i na izbornickim pozicijama, a vi ste prije svega zbog pametnog razmisljanja i aktivnosti zasluzili da preuzmete pricu u svoje ruke...

To je kao kad je HDZ izgubio na izborima, pa je onda došao SDP, pa je opet nakon toga došao HDZ, i sad će opet SDP?
A svi lopovi...
Mala real-life usporedba...=)))

ali odma sam znao da jednostavno vama fali iskusta sa igrom na ovom levelu... ja iskreno nemogu naci niti jednu tekmu iz prosle sezone di nije napravljena bar jedna velika greska... a negovoriti da nismo izasli niti jednu tekmu sa nasim najjacim rosterom... dobro svak ima svoje misljenje kao sta ti kazes, samo je problem kod mene sta ja sam siguran da vase razmisljanje oko taktika je jednostavno krivo.

Nismo izašli nijednu tekmu u sezoni s najjačim rosterom zato jer su igrali igrači koji su bili u najboljoj formi...jednostavno se nije poklopilo...možda se jednom poklopilo, ali je onda protivnik imao slabu vanjsku liniju pa je opet bilo bolje napast izvana...pa se opet gledalo da i unutarnji igrači mogu nešto uvalit izvana, i zato se odabralo te koje se odabralo.
Poraz od Estonije se opet poklopio s katastrofalnom formom nekih bitnih bekova i krila...i to je jedina utakmica koja mi je ostavila gorak okus u ustima, protiv španaca se ionako nije moglo...

takodjer je jako bitno koje ce biti zadnje strelice kod ovih starijih igraca prije negoli prestanu sa treningom... tu koliko sam stiga vidjeti fokus isto nije bajan... o trenutacno najbitnijem skilu kojeg svaka ozbiljnija repka forsira nisam cuja ni slova.
jednostavno ne radite dobar posao po onome sta ja mogu da vidim... nemojte me krivo shavtiti... nitko sretniji od mene ako sam u krivu.

Kratki smo pod košem...u skoku, obrani i unutarnjem šutu...možda smo, u globalu, bolji u sekundarcima...i sad, koji god to skil bio da ga druge repke forsiraju, ne vidim da bi to mogao ispraviti u toj mjeri da to možemo zanemariti...spisak želja je bio predug i morali smo ga kratiti da bi nekako to sve sveli u realne okvire...
Vanjska linija nam je s druge strane nenadjebiva i samo treba dobre forme i možemo se nosit s svakim...pa čak i najboljim reprezentacijama na svijetu...

Nastavak slijedi...

This Post:
22
196358.171 in reply to 196358.170
Date: 11/8/2011 6:48:31 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
A kaj sad tu meni nije jasno zašto si propustio napisat koji je to skil...zar ne želiš da repka napreduje u pravom smjeru? Mislim, čemu to? Plan je ionako iznesen i ako misliš da će s tim skilom dobiti više nego s ovim što smo mi napisali onda zašto to ne napišeš?
Zašto da izgubimo nešto bitno samo zbog tvrdoglavih prepucavanja? Meni je to neshvatljivo i ja jednostavno ne funkcioniram na taj način. Reprezentacija je svetinja, i s tim što smo napravili ja vjerujem da smo napravili za budućnost.
Mi vjerujemo da smo napravili nešto dobro na duge staze, a ako netko to gleda na drugi naćin onda super, njegova osobna stvar, i to ima pravo napisati na forumu.
Ali svjesno promatrat da se nešto radi krivo s reprezentacijom i ne reagirat, pa kakvu god reakciju to izazvalo, je po meni okretanje leđa svetinji. Svi su redom iznjeli svoje mišljenje i tu nemam kaj za reći, zbog poraza se nikome nije svidjelo ko je igrao, ali sad mi je ovo sasvim nepojmljivo.
Dan kad ću ja okrenuti leđa reprezentaciji, bez obzira na sve kaj se odvijaja oko nje, pozitivno ili negativno, je dan kad ću ostati bez duše...to je moj pogled na to.

Ne kužim jednostavno čemu toliko neprijateljstva prema Starosti...zar vam nije palo na pamet da je možda s tom postavom htio izvuć neke zle duhove na površinu, u čemu je uspio, čak i predobro.
Mnogima nije bilo po volji od samog početka što je Starosta izbornik, to poštujem, kao što sam već napisao da svatko ima pravo na svoje mišljenje, nisu svi glasali za njega, naravno.
Trenutno jedini Starostin loš potez je da se ponaša ko ranjeni pit-bull kojeg je napao čopor gladnih vukova. Brani svoje stavove i ne odstupa od njih, što je naravno pozitivno, samo što se te rasprave razvlače u nedogled i na kraju ništ ne rješavaju jer se izgubi smisao.
A u procesu se izvlači prljavi veš i prolijeva se krv po plaži...
Ja bi osobno objasnio svoj stav i onda pustio nek se drugi prepucavaju oko toga, jer se ne bi htio uvući u neke rasprave i prepucavanja s ljudima s kojima moram, i mislim, danas-sutra dalje surađivati.
Tu sam i ja napravio veliku grešku, jer sam se ponio ko pi*da i nisam odmah stao na stranu Staroste, jer sam i ja sudjelovao u svim, ali baš svim, odlukama oko naše repke, i časno i moralno od mene bi bilo da preuzmem dio odgovornosti na svoja leđa.
Što upravo i činim.

Vjerovali ili ne, sve odluke su bile izvedene u naboljoj namjeri, jer smo svi bili na nepoznatom terenu, ali sad s ovim porazom u ovoj prijateljskoj utakmici smo napravili to što smo napravili, i ispalo je tako kako je ispalo. Čemu to sad razvlačit u nedogled i pljuvat na sve što se dobro napravilo.

A ako netko misli da se baš ništa dobrog nije napravilo u prošloj sezoni, pa onda nek pogleda ponovno. A ako netko misli da smo napravili puno grešaka, pa bože moj, učimo na greškama ako nejde drugačije.
I ne može me nitko uvjerit da je samo jedan put ispravan...do pobjede vodi više puteva, i svatko odabire put za kojeg misli da je pravi, a na kraju svega vrijeme će pokazati jel bio dobar ili ne...

Netko je jednom napisao da ionako prva sezona mandata služi za učenje i prilagođavanje, a da ako netko želi napraviti maximum s repkom onda mora odradit bar dva mandata.
Jel se nekom diže kosa na glavi od te zadnje rečenice?
Jel ima života na Marsu?
Jel se Danijela misli ponovno prihvatiti vođenja najslabije karike?
Hoće li Choda i Starosta jednog dana zajedno popiti pivo negdje na rivi?

Odgovore na to i sva ostala pitanja potražite na tajanstvenom mjestu koje se zove...
''Zona sumraka...sektor 5E''

Dugo se nisam sprdal s ničim...malo mi to već fali...previše je ozbiljnosti u posljednje vrijeme ovdje...i previše neke zle krvi...
I dajte ljudi...neki mi djeluju ko da su izgubili kontakt sa vanjskim svijetom...mislim da to nema previše smisla...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 11/8/2011 7:11:58 PM

This Post:
11
196358.172 in reply to 196358.171
Date: 11/8/2011 7:22:15 PM
Overall Posts Rated:
395395
Bravo Ray svaka čast :)

From: kuki29
This Post:
00
196358.173 in reply to 196358.172
Date: 11/9/2011 2:29:39 AM
Overall Posts Rated:
141141
kao prvo zamolio bi uvažene modove da odrade svoj posao na ovom forumu i pometu postove koji se svode na priče koje nemaju veze s temom repke.

međusobna prepucavanja odradite na drugim temama ili putem pošte. ne moramo mi ostali to čitati ovdje gdje želimo čitati o našoj repki, igračima, taktikama i suparničkim repkama.

za sve ostalo nađite si neko drugo mjesto

choda - imaš znanja i podjeli ga ovdje za dobrobit repke bez obzira na trenutnog izbornika. isto važi i za ostale prvoligaše i bivše izbornike koji mogu dati korisne savjete.

starosta - ti si izabrao svoj stožer i to je ok, ali ne prihvaćaš sugestije iskusnijih igrača ovdje i zato plaćamo cijenu. nisi ni prvi ni zadnji koji tako reagira kao izbornik. problem je što izbornik obično pohvata konce kad krene utješni turnir

najbolje smo prolazili kad je novi izbornik surađivao sa starim, jer je u startu izbjegavao ponavljanje istih pogrešaka

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
From: biro

This Post:
00
196358.174 in reply to 196358.173
Date: 11/9/2011 3:49:17 AM
Overall Posts Rated:
222222
najbolje smo prolazili kad je novi izbornik surađivao sa starim, jer je u startu izbjegavao ponavljanje istih pogrešaka

A kad je to bilo ? :)))

U pravilu tu i nastaje problem, to se nikad ne dogodi :)

I sad pitanje, ko je nama prvi plej, koliki pass ima ?
Dal se moze dogovorit sa velecasnim da Da silvi trenira samo pass i OD, iako se po meni kasni sa tim :/

This Post:
00
196358.175 in reply to 196358.173
Date: 11/9/2011 4:37:30 AM
Overall Posts Rated:
22452245
starosta - ti si izabrao svoj stožer i to je ok, ali ne prihvaćaš sugestije iskusnijih igrača ovdje i zato plaćamo cijenu. nisi ni prvi ni zadnji koji tako reagira kao izbornik. problem je što izbornik obično pohvata konce kad krene utješni turnir

kuki ako mi nisko komunikativni...pogotovo ja i ray...i ako mi ne prihvačamo tuđe sugestije ...ne znam ko ih prihvača ..

ali vjeruj mi ni jedna sugestija ...ali baš ni jedna nije došla ni na forumu ni na PM..

pa kak onda nekaj prihvatiti nekaj kad ti niko niš ne sugerira...

ajde reci ti si bio izbornik ,jesi nam ti koju sugestiju napisal kad si vidio da smo neku grešku napravili.....???

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
22
196358.176 in reply to 196358.175
Date: 11/9/2011 4:52:18 AM
Overall Posts Rated:
141141
napisao sam dva puta da Verbića ne koristite na pravi način. nikad nisam dobio kontra argument, niti sam primijetio da je nekoga briga za to

na ovoj razini igrača u BBB-u i repki svi imaju slične playeve, bekove i centre. razliku čine krila i krilni centri. razlika u jednom naoko nebitnom sekundarcu donosi pobjedu ili poraz.

nikad nisam našao post gdje pitate chodu ili treanta ili ibru za savjet. oni igraju ili su igrali BBB i tu najbolje vide one sitne razlike u skilovima igrača.

kukate da nemamo centra sa skokom i un. obranom, a onda kad izbornik napiše što treba dizati kojem igraču meni kod težaka napiše staminu.

ona je u repki najsporedniji skil. ako jednom šteka stamina ulazi rezerva i točka. treba nam unutrašnja obrana, moramo imati barem dvojicu s ocjenom 18 pa makar i bez sekundaraca. to je prioritet, a ne stamina.

starosta je izbornik već cijelu sezonu, ali nikad nije pitao za mišljenje o ovakvim stvarima.
ili, kad ste poveli raspravu o tome kakav nam play treba. je li bolje imati tri slična ili jednog slabijeg, ali s boljim sekundarcima

This Post:
22
196358.177 in reply to 196358.176
Date: 11/9/2011 4:59:54 AM
Overall Posts Rated:
222222
I previse se gledaju isti skilovi i nekakav domet suta. Ja bi najradije da imamo jednog pleja sa 20 obranom i 19-20 passingom. Boli me za domet suta :)

From: kuki29

To: biro
This Post:
00
196358.178 in reply to 196358.177
Date: 11/9/2011 5:06:17 AM
Overall Posts Rated:
141141
ja sam imao playa sa skok šutom 10 i dometom 7 pa mi to nije smetalo u ligi proteklih sezona. zato je obrana bila 18, passing 17 i dobri sekundarci.

takav play nije za repku, ali kad guraš pod koš šut mu nije glavni problem

This Post:
00
196358.179 in reply to 196358.178
Date: 11/9/2011 5:16:44 AM
Overall Posts Rated:
222222
Zbog place itd. se takvom ne isplati bildati domet, al JS je isto jako bitan za suteve od svuda. Moze se napraviti plej sa 20 obranom, dodavanjem 19-20 i JS 18+

Nemora imat bas 10 JS :)))

From: Ibra
This Post:
33
196358.180 in reply to 196358.179
Date: 11/9/2011 8:05:00 AM
SiSiSibenka
II.2
Overall Posts Rated:
425425
ja se ispricavam ali stvarno moran napisati par stvari.

prvo starosta jadna ti manistra.....stvarno si me razocara( ....nemas nikakvog prava takve stvari govoriti.....prvo ode nije mjesto da pises takve stvari, drugo svatko ima pravo na svoje misljenje (sta su kuki i ray rekli).....ako te netko nazvao crvom....ti si crv kojeg smo svi mi izabrali i na tebi je da mu dokazes da je u krivu.....a ne na ovakav nacin....tuzno....
govoriti da je choda proslost je smijesno....mislis da bi mi imali danas igrace Verbica, Loleka, Polovanca, Padovana, Dasilvu itd..... da nije mi brata.....po meni jako tesko.....on je trenutacno 15. na svitu...bio medu 8 najboljih prosle sezone.....sto dosta govori o tome dal zna odabrat prave igrace ili ne....

sta se tice razloga zbog cega je nastala ova bura......poraz od novog zelanda....ja pozdravljam isto tu ideju sa mulcima....mislim da se poraz mogao sprijeciti sa depth chart until 4-th....po mom misljenju....ali opeta to je prijateljska.....pa i nije greda apsolutno nikakva....iako bi ja te utakmice koristio da se jos malo digne u ratingu sto sam ti i rekao....kao sto sam napravio sa mladima.....ali na tebi je ta odluka

sada bi tu jos mogao pisati ali necu....nego cu rec kuki +1 ray +1 ....i sretno nam svima u utjesnom)

Advertisement