Hlada sa NT skaut/asistentAk uspejem v nasledujucich volbach, hladam niekoho na spolupracu pri NT. Roboty od minulej sezony pribudlo a mne volneho casu ubudlo, preto by som rad privital v time niekoho, kto by mi bol ochotny pomoct.Popis pozicie:Jednalo by sa o poziciu skauta, ktory by mal na starost hlavne hracov, ktori nie su najvacsia priorita pre NT a tych, ktori nie su blizko k NT. Nad tymi naj kuskami by som mal rad dohlad ja, kedze ich nebyva vela a taktisto aj nad hracmi, ktorych treba uz len doladovat a zapracovat do NT.Dalsia uloha by bola na pravidelnejsej baze a spocivala by v monitorovani supisiek superov a zaznacovanie hracov do DB.Neskor by mozno pribudli aj nejake ulohy operativneho charakteru, samozrejme po dohode.Poziadavky: poznat ako funguje trening, zvladat pracu s DB, anglictina, komunikativnost, dostatok casu a ochota pracovat.Odmena: 3 mesacny supp po mesacnej spolupraci, aby sme sa vyhli nejakym spekulantom:) Ak budem s kandidatom velmi spokojny alebo to bude pre mna uz overeny kandidat, supp ihned.Koniec vyberoveho konania je predbezne v nedelu, keby sa neprihlasilo dost kandidatov alebo by som nikoho nevybral, predlzim to. Zaujemcovia, kontaktujte ma prosim cez BB mail. Do predmetu spravy uvedte "Hlada sa NT skaut/asistent". Dakujem.