Να μαι και εγώ!!! Είπα να κατασκοπεύσω λίγο το φόρουμ, να δω τι γίνεται... αν και τον όμιλο σας τον ξέρω απ έξω και ανακατωτά, λόγω της παρουσίας πολλών και καλών φίλων. Απο που να πρωτοξεκινήσω... ο μάνατζερ-φάντασμα και κολλητός μου φίλος Μπάμπης, μάνατζερ του Βυρωνιακού με τον οποίο γνωριζόμαστε απο παιδιά. Ο Σάκης, ο Χριστόφορος, ο Κωνσταντίνος, ο Βασίλης, ο Νίκος, όλοι εδώ.
Και να που μου έτυχε και ομάδα απο τον όμιλο σας, με μάνατζερ ενεργό απο ότι βλέπω που χθες πήρε το διπλό στη Λαμία... θα συμφωνήσετε ότι πρέπει να τον τρομοκρατήσω λίγο, εξάλλου όλοι ξέρετε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδό μας στην περίφημη "Κούνια", και να του υπενθυμίσω ότι καλό θα είναι να μην εμφανιστεί αύριο στο γήπεδο, καθώς οι σχέσεις μου με τους οργανωμένους οπαδούς μου (οι περίφημοι Ultra Babies) δεν είναι και οι καλύτερες λόγω της άσχημης πορείας της ομάδας, οπότε δεν μπορώ να τους ελέγχω πλέον.
Υ.Γ. Κωνσταντίνε επειδή έμαθα ότι με έψαχνες, απλά είχα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου φίλε για καμιά εβδομάδα να χαλαρώσω λίγο, επανήρθα!!!