Τυχαία νομίζεις ότι τα γράφω όλα αυτά για την επόμενη σεζόν;;; Θέλω να σε κοιμήσω, ώστε αν τελικά βγω τέταρτος να σε πιάσω στον ύπνο :p
Όσο για τον παίκτη που πουλάς, όχι ο Βασιλάκης ο Καϊλας δεν θα με έπειθε, αλλά ούτε ο Ξανθόπουλος και ας μου έλεγε "δεν το κάνω για το κέρδος, αλλά για την φουκαριάρα τη μάνα μου". :P
Πάμε για προγνωστικά:
Rhino-Minoan: Τα πάντα συγκλίνουν στον άσο.
Condores-Penguins: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην Αγία Παρασκευή για το τοπικό ντέρμπι. Λόγω έδρας άσος.
Great Alexander-SymTeam: Απο μια ακόμα μεγάλη πρόκριση προέρχεται ο Μεγαλέξανδρος. Οπως γράψατε δεν ξέρω πως θα κατέβει σήμερα, αλλά επειδή η κλήρωση είναι σχετικά βατή μπορεί και να κατέβει με βασικούς.
nikolas2007-Olympos: Στις λεπτομέρεις καλύτερη ομάδα ο Ολυμπος. Εδώ θα δώσω είδηση, έστω και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα... σήμερα θα κάνω ένα πείραμα στην περιφέρεια μου... οπότε είτε θα μου βγει και θα πανηγυρίζω, είτε θα φάω τα μούτρα μου και θα κλαίω. No bet.
Aetos-Autokratoras: Σπουδαίο παιχνίδι και εδώ... Καλύτερος επιθετικά ο Αετός, καλύτερος αμυντικά ο Αυτοκράτωρ. No bet.
Lougres (ωχ είπα την κακιά λέξη)-Aris Salonica: Ρε συ γιατί λες άνευ αγώνα; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Αν οι γηπεδούχοι κατέβουν κανονικά, η πλάστιγγα γέρνει προς την έδρα, αν όχι πάμε για το διπλό.
basilissa-Panathinaikos: Θα το πω για μια ακόμα φορά, δεν μπορώ να εξηγήσω την κακή πορεία της βασίλισσας φέτος. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός, αλλά η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει 4,00 και μου αρέσουν οι μεγάλες αποδόσεις.
aptoitos-revence: Η συμπαθέστατη ομάδα του απτόητου θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να σταθεί επάξια στην ΙΙΙ. Ο revence εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με το διπλό.