BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Hellas - I.1 > season 11
Back to the Sneak Peek
Hellas - I.1
Οι καλυτεροι της Α1
29
Season 12 - Regular Season Rev...
15
Προκαταρκτική συζήτηση - Seaso...
4
season 11
320
Mis8oi
5
Prognostika
4
season 11
1
Πρωταγωνιστες της χρονιας
18
Seazon 10
353
prwtagwnistes tis xronias
32
Sezon 9
256
Draft problem
3
telos
4
A1 !!!
1
HBBL
12
Έλεγχος
18
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
2
Χρόνια πολλά
9
Season 7
2
sezon 6
25
<
>
Favorite Folders
season 11
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
johny13 (5)
G.P (4)
Rantanplan (17)
billlion (1)
Mamuwalde (23)
Nicholas (2)
Don Rotondo (32)
MJ2332 (1)
cmalandr (2)
Μανιατης 21 (4)
yiannis_paros (5)
lAzaRo (13)
Matsas (19)
Donald13 (12)
JohnnyB (4)
akage14 (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Donald13
To:
G.P
This Post:
0
123504.172
in reply to
123504.171
Date: 1/30/2010 5:15:59 PM
Overall Posts Rated:
1
Συμφωνώ και εγώ να το κλείσουμε εδώ, γι'αυτό πάρε 5 μπαλίτσες στο ποστ σου!
Κρίμα πάντως που δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Μάτσας και δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω απο 2 pm γιατί μου φαίνεται ωραίος τύπος.
Life is too short to cry, Long enough to try
Mark Unread
Ignore User
From:
Rantanplan
To:
Donald13
This Post:
0
123504.173
in reply to
123504.172
Date: 1/30/2010 8:39:10 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
60
Πραγματικά θα ήθελα να γράψω πολλά αλλά ας μην πάμε πάλι σε φαύλο κύκλο διαλόγων.... δεν εχει νόημα. Οποιος αντιλαμβάνεται πραγματικά, δεν έχει νόημα να μπάινει σε αναλύσεις και ιστοριούλες...
Αλλωστε η νοημοσύνη μας και η μνήμη μας δεν πρέπει να είναι επιλεκτική...
ανά βδομάδα...
κρίμα και δεν είμαι καλός στα μαθηματικά να πω και εγώ ιστοριούλες για χ,ψ, και ω...
Εγώ θέλω για άλλη μία φορά να ζητήσω από το μαντείο των δελφών, να γίνεται συνολική πρόβλεψη του χρισμού για όλα τα παιχνίδια... γιατί μπορεί σήμερα η front line μου να βρίσκεται ως αντικείμενο ειρωνίας... αλλά την προηγούμενη βδομάδα η πρόβλεψη σε ένα παιχνίδι είχε το σημείο χχχ και ο νικητής του παιχνιδιού αυτού τελικά δε βγήκε να μας κάνει καμιά ανάλυση μακροσκελής όπως αυτή που βλέπω παραπάνω...
7/8 είχες και όχι 7/7 στις προβλέψεις σου...
Υ.Γ. Εγώ θεωρώ ότι σήμερα ο πιο σωστός ήταν ο Ροτόντος... και ας φαίνεται περίεργο αυτό που λέω. Περίμενα ότι θα έχανε και αν έχανε τότε θα μιλάγαμε αλλιώς (παίζει να μίλαγαμε κάποιοι). κέρδισε όμως όπως κέρδισε και εμένα. Πολύ καλή ομάδα και το καρπούζι στη μέση.
Mark Unread
Ignore User
From:
Donald13
To:
Rantanplan
This Post:
0
123504.174
in reply to
123504.173
Date: 1/30/2010 9:53:07 PM
Overall Posts Rated:
1
Πολύ σωστά τα λες, γι αυτό πάρε και εσύ 5 μπαλίτσες δώρο. Ιδιαιτέρως σωστό το να μην είναι επιλεκτική η μνήμη μας. Και ιδιαίτερα ως προς τα δικά μας λεγόμενα θα συμπληρώσω εγώ αν μου επιτρέπεις.
Είχες πει στις 23/12/2009 3:09:42 μ
Rantaplan
"Θέλω πρώτα να είναι ξεκάθαρη η θέση μου ως προς το μείζων ζήτημα... για να μη φανούμε ανακόλουθοι στη συνέχεια όταν θα έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια... Εγώ δεν πρόκειται όπως όταν έπεσα, να κάνω κανένα σχόλιο για την "αγωνιστικότητα" κανενός... έχω ξεκαθαρίσει ότι είναι παιχνίδι και ο καθένας παίζει όπως γουστάρει."
Και στις 25/1/2010 9:10:37 μμ αμέσως μετά το παιχνίδι μου με τον Μάτσας:
Rantaplan
"mprabo re su pragmatika ta problepses ola 7/7 ...
gia to 8o matsaki den ekanes problepsi kai esteiles ton kosmo ston kouba...
apo tin allh agwnistikh, na kaneis problepsi gia ola ta paixnidia, giati fimes lene oti to 8o matsaki paizotan sto 1.15... "
Τώρα αν αυτό δεν είναι σπόντα για την αγωνιστικότητα του Μάτσας στο μεταξύ μας παιχνίδι, ή εγώ δεν ξέρω καλά greeklish, ή τελικά είμαι ηλίθιος και ορθώς μου απαντάτε σαν να είμαι ηλίθιος. Ευχαριστώ.
Γιά να εξηγούμαστε θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα, χωρίς υπεκφυγές. Δε με ενοχλεί τόσο που είστε φίλοι με τον Lakers και στήνετε όπως γουστάρετε τα μεταξύ σας ματς. Μαγκιά σας και καμάρι σας. Με ενοχλεί όμως να βγαίνετε και να υποννοείτε πώς άλλοι στήνουν παιχνίδια.
Last edited by Donald13 at 1/30/2010 10:00:24 PM
Life is too short to cry, Long enough to try
Mark Unread
Ignore User
From:
G.P
To:
Don Rotondo
This Post:
0
123504.176
in reply to
123504.175
Date: 1/31/2010 3:59:04 AM
Peristeri Lakers
II.4
Overall Posts Rated:
37
mono an shkwseis koupa 8a stamathsw na se brizw..:))
Mark Unread
Ignore User
From:
Rantanplan
To:
Donald13
This Post:
0
123504.177
in reply to
123504.174
Date: 1/31/2010 6:18:43 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
60
σταμάτα να παίζεις με τα μπαλάκια σου... :-)))
Πολύ ωραία τα λέω... Ο καθένας παίζει όπως φουστάρει! και εγώ και εσύ και ο περιστέρι και ο Μάτσας και ο Ροτοντο και όλοι...
Εγώ το ξαναείπα αφού το έγραψες και ανατρέχεις στα... πρακτικά. Αυτό που είπα και σχολίασα από την αρχή είναι ότι όποιος κάνει προβλέψεις να κάνει για όλα τα παιχνίδια... Για ξαναδιάβασε με προσοχή! ...μην προσπαθείς να δγμιουργήσεις εντυπώσεις που δεν υπάρχουν...
...το "μπαμ" της αγωνιστικής σε σόκαρε... αλλά η ειρωνία του "μαντίου των δελφών" άφησε ασχολίαστο το "μπάμ" που δεν πρόβλεψε ποτέ... και εσύ. Το μπαμ όμως που περίμενες, το έκανες σημαία...
Οταν εγώ έπεσα είχαν γίνει όργια. αλλά για να μην ανακυκλώνουμε την ιστορία και τους διαλόγους επί διαλόγων... όλοι έχουν μια ιστορία να πουν. Εγώ όμως είχα πει μέσα στη βδομάδα σε παίχτη της κατηγορίας που δεν τον έχουμε αναφέρει - και έχει αδικηθεί και αυτός από τα αποτελέσματα - οτι μετά το παιχνίδι μου με τον περιστέρι θα γίνει θέμα... ενω σε άλλα τίποτα... ορίστε...
Ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουν αποτελέσματα που δε θα αρέσουν σε κάποιον ή θα τα θεωρεί περίεργα. Αλλά το παιχνίδι είναι έτσι. Τι να κάνουμε.
Δε θα συνεχίσω ένα θέμα που δεν υπάρχει.
πούλησα έναν παιχτη που τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και έχω αλλα να ασχοληθω στο παιχνίδι.
καλή συνέχεια.
Mark Unread
Ignore User
From:
yiannis_paros
To:
Mamuwalde
This Post:
0
123504.182
in reply to
123504.180
Date: 2/2/2010 11:27:43 AM
Overall Posts Rated:
76
Ξέχασες να αναφερθείς στο μεταξύ μας ματς που συνενοηθήκαμε να μου το δώσεις μπας κ μου κολλήσεις καμία μέρα και απολυθείς νωρίτερα! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ρε φίλε σε όλα όσα είπες..
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images