BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.172 in reply to 148802.171
Date: 9/5/2010 7:07:43 PM
Overall Posts Rated:
7676
Το εγραψα και στο κεντρικο,απλα χρειαζομαστε υπομονη..Δωσε μου εθνικη με Σλουκα,Παπανικολαου,Μπογρη,Παππα,Καλαθη και Κουφο και θα σηκωσω σε 5 χρονια τα παντα..Και προπονητη?Εγω προτιμαω Σφαιροπουλο που σε ομαδικο επιπεδοη δουλεια του ειναι εξαιρετικη.Καπου διαβασα για Μισσα επειδη ξερει τους μικρους.Εγω τον θεωρω λιγο καθως οπως και να το κανουμε η δουλεια σε επιπεδο ομαδας δειχνει περισσοτερα για το ποιον ενος προπονητη.Οποιος και να ναι ας την κανει την ατιμη την ανανεωση γιατι γερασαμε μαζι με την ομαδα...Και μετα θα το σηκωσουμε το τιμημενο:)))

This Post:
00
148802.173 in reply to 148802.172
Date: 9/5/2010 9:43:21 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ο Σφαιρόπουλος -απότι διαβάζω- έχει μαθητεύσει δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της προπονητικής, καλά τα είχε πάει με Κολοσσό, έχει εμπειρίες, από τα 19 προπονητής, είναι και σπουδαγμένος! Πιο πολύ μου γεμίζει το μάτι από τον Μίσσα, εγώ άκουσα και για Ζούρο, σε λίγο θα μας πούν και για Κατσικάρη μπλα μπλα μπλα...Σλούκας, Παππάς, Παπανικολάου παιχταράδες, φτάνει να τους αφήσουν να παίξουν! Καλάθης και Κουφός πολύ μας τα φούσκωσαν, και αυτοί το ίδιο πρόβλημα με χρόνο συμμετοχής, ο Μπογρης καλύτερα να φύγει από ΠΑΟ γιατί δεν θα παίξει ποτέ, Γιάνκοβιτς, Κασελάκης,Μάντζαρης??? Αλλά δεν χρειάζεται ξήλωμα-ανανέωση, ίσως και ο Φώτσης να αποχωρούσε, οι υπόλοιποι έχουν ακόμα πολλά να δώσουν κατά την γνώμη μου, δεν είναι σε κακή ηλικία http://www.sport.gr/default.asp?pid=95&scid=226&c......

Πάμε μωρή Ελλαδάρα, να φάμε τους Κροάτες την Τρίτη, να βγεί το πατριωτικό που πνίγεται μέσα μας! :-))))

Last edited by fireblaze at 9/5/2010 9:47:43 PM

This Post:
00
148802.174 in reply to 148802.173
Date: 9/6/2010 6:00:51 AM
Overall Posts Rated:
7676
Κοιτα με το Σφαιροπουλο εχω δουλεψει και ξερω τι δουλεια κανει,μην φανταστεις σε σχολικο τον ειχα,αλλα αυτος που ξερει να κατευθυνει την ομαδα φαινεται πολυ ευκολα.Μετεπειτα εδειξε το ιδιο και στον Κολοσσο.Ειναι μερικα χρονια τωρα και στο τιμ της εθνικης οποτε το ξερει το αντικειμενο και την ομαδα.

Απο του μικρους που λες,ο Γιανκοβιτς φυσιολογικα ειναι για Β εθνικη,αν παιξει παραπανω θα ειναι λογω του ονοματος του.Το ιδιο πιστευω και για τον Κασσελακη απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα λογω υψους,καθως δεν ειναι και τοσο αλτικος,ωστοσο πλεον επιφυλασσομαι για το τι μπορει να κανει(δηλαδη ισως να μπορεσει και περισσοτερα)δεν θεωρω τυχαιο ομως το οτι δεν επαιξε περσι στον ηλισιακο.Ο Μαντζαρης εχει καποια καλα στοιχεια πλει μεικερ στο παιχνιδι του αλλα θα αναδειχθει σιγα σιγα.Εχει δυνατοτητες αλλα δεν ειναι "σουπερ σταρ" σαν τους αλλους.

Η ανανεωση ωστοσο εοναι αυτονοητο οτι δεν θα γινει μια και εξω.Εννοειται πως σπανουλης,ζησσης κλπ θα παραμεινουν.Αλλα σιγα σιγα αυτοι που δεν θα παιζουν,ε ας πανε σπιτια τους και ας βγαουμε και μεις καμια καινουργια φουρνια.

This Post:
00
148802.175 in reply to 148802.167
Date: 9/6/2010 10:17:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ωπα γιατι αυτο μου ειχε ξεφυγει...(Ευχαριστω για την συμπληρωση για τον χειρισμο γιατι αυτο σκεφτομουν οτι μου ελειπε).Κατα τα αλλα ομως θα διαφωνησω σε κατι Στεφανε..Ο χειρισμος για τα αργα και η πασα για τα γρηγορα.Βεβαια σε αυτο διαφωνουνε πολλοι(αλλοι λενε το ενα και αλλοι το αλλο)αλλα η εμεπιρια μου αυτο δειχνει.Τουλαχιστον για το κοιτα μεσα που ειναι πιο γρηγορο απο το λοου ποστ και απαιτει περισσοτερο πασα παρα χειρισμο

This Post:
00
148802.176 in reply to 148802.175
Date: 9/6/2010 11:55:37 AM
Overall Posts Rated:
1717
Απο ενα νημα στο φορουμ ο Λυγκας(ο κοουτσ της εθνικης νεων για οσους δεν ξερουν)ρωταει για αυτο ακριβως το πραγμα..δηλαδη σημασια χειρισμου-πασας σε γρηγορα και αργα συστηματα..η ερωτηση ηταν η εξης:

Μέχρι την αρχή της σεζόν επικρατούσε η άποψη πως οι αργές τακτικές θέλουν καλύτερο χειρισμό και οι γρήγορες καλύτερη πάσα....Άλλαξε τίποτα στην μηχανή από τις αρχές της σεζόν??

και ο GM-JohnnyB του απαντησε πως:

Μα με βάση το εγχειρίδιο του παιχνιδιού στις αργές τακτικές η μπάλα γυρνάει ώσπου να βρεθεί το καλύτερο σουτ. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να κάνει την πάσα το βασικότερο στοιχείο. ''Βλέπω γήπεδο''. Στις γρήγορες τακτικές όποιος έχει μπάλα σουτάρει χωρίς να έχει τόσο μεγάλη σημασία η ποιότητα του σουτ. Από μόνο του λοιπόν κάνει τον χειρισμό βασικό έτσι ώστε όταν τρέχεις να μην σου φεύγει η μπάλα. Προφανώς η επικρατούσα αντίληψη είναι λανθασμένη.

Απο αυτα τα λεγομενα, λεω οτι ο χειρισμος εχει μεγαλυτερη σημασια για τα γρηγορα συστηματα και η πασα για αργα συστηματα..

This Post:
00
148802.177 in reply to 148802.176
Date: 9/6/2010 1:25:37 PM
Overall Posts Rated:
7676
Τη θυμαμαι την συζητηση,αλλα πιστευω την προσωπικη μου εμπειρια.Μπορει στο τρεξε να χρειαζεται περισσοτερο χειρισμο αλλα στο κοιτα μεσα απειδη το εχω δοκιμασει και με την εθνικη ειδα οτι η πασα φερνει καλυτερα αποτελεσματα...Μπορει να κανω και λαθος,αλλα τοσα χρονια δοκιμες ειναι αυτες....Το ιδιο μπορει να ισχυει και για το σπρωξιμο και την υπομονετικη,η οποια ομως νομιζω ειναι επιθεση που βασιζεται πολυ στον χειρισμο...

This Post:
00
148802.178 in reply to 148802.177
Date: 9/9/2010 5:24:31 AM
Overall Posts Rated:
11
Μεγάλος βλάκας ο Τεοντοσιτς αλλά πολύ κάβλα το τρίποντο....

This Post:
00
148802.179 in reply to 148802.178
Date: 9/9/2010 5:43:36 AM
Overall Posts Rated:
7676
Τριπονταρα αλλα και να το χανε στο χ θα εμενε....Κατα τα αλλα βλεπω Τουρκια να πηγαινει φουλ για να το σηκωσει...

This Post:
00
148802.180 in reply to 148802.179
Date: 9/9/2010 7:50:05 AM
Overall Posts Rated:
4141
Δεν έδινε την μπάλα ο ατομίσταρος αλλά του βγήκε, απίστευτο καλάθι, τα έχει κάτι τέτοια, δεν παλεύεται...

Tον καημένο τον Γκαρμπαχόσα στο τέλος λυπήθηκα, συντετριμμένος...

Μεγάλο μάτς το Τουρκία-Σερβία, βλέπω και εγώ Τούρκους να το σηκώνουν, όσο πάνε παίζουν και καλύτερα...

Last edited by fireblaze at 9/9/2010 7:50:55 AM

This Post:
00
148802.181 in reply to 148802.180
Date: 9/9/2010 11:54:41 AM
Overall Posts Rated:
11
Συμφωνώ μαζί σας, νομίζω ότι ο συνδυασμός ύψους, τεχνικής κατάρτισής και έδρας τους κάνει φαβορί...

Υ.Γ. Κανένα έλεος για τον περιοδεύων θίασο των Ισπανών!

This Post:
00
148802.182 in reply to 148802.181
Date: 9/11/2010 8:28:00 AM
Overall Posts Rated:
1717
3 αγωνιστικες πριν το τελος της κανονικης περιοδου και δεν βλεπω ιδιαιτερη κινηση στο φορουμ..
θα εστιασω στα δυο παιχνιδια που εχουν μεγαλυτερο βαθμολογικο ενδιαφερον..

Κυνηγοι-Αιζ:Αν κερδισουν οι κυνηγοι σημερα κλειδωνουν αυτοματα την 3 θεση αλλιως οι Αιζ μπαινουν γερα στο κολπο για την τριτη θεση..Εχουν την εδρα οι κυνηγοι αλλα εχουν καλυτερη ομαδα οι Αιζ..γι αυτο διπλο ευκολα ή δυσκολα..

Νικη-Σερρες:Μεγαλο ντερμπι αυτο..και οι δυο θελουν νικη για να απομακρυνθουν απο την τελευταια θεση αλλα και να πιασουν τα καμινια στην 5 θεση που παιζουν με τον Αγορ και λογικα θα χασουν..οι σερρες στο φιναλε δειχνουν καλο προσωπο οποτε πιστευω οτι μπορουν να παρουν το παιχνιδι..

Ηρακλης-Αριαναρα:Ο Ηρακλης δεν καιγεται και για την νικη αφου δυσκολα θα χασει την 3 θεση αντιθετα η αριαναρα θελει νικη για να πιασει την 5 θεση και να παλεψει για 4..δυσκολο παιχνιδι για προβλεψη..ενα μικρο προβαδισμα θα δωσω στους γηπεδουχους..

Advertisement