ja se ispricavam ali stvarno moran napisati par stvari.
prvo starosta jadna ti manistra.....stvarno si me razocara
( ....nemas nikakvog prava takve stvari govoriti.....prvo ode nije mjesto da pises takve stvari, drugo svatko ima pravo na svoje misljenje (sta su kuki i ray rekli).....ako te netko nazvao crvom....ti si crv kojeg smo svi mi izabrali i na tebi je da mu dokazes da je u krivu.....a ne na ovakav nacin....tuzno....
govoriti da je choda proslost je smijesno....mislis da bi mi imali danas igrace Verbica, Loleka, Polovanca, Padovana, Dasilvu itd..... da nije mi brata.....po meni jako tesko.....on je trenutacno 15. na svitu...bio medu 8 najboljih prosle sezone.....sto dosta govori o tome dal zna odabrat prave igrace ili ne....
sta se tice razloga zbog cega je nastala ova bura......poraz od novog zelanda....ja pozdravljam isto tu ideju sa mulcima....mislim da se poraz mogao sprijeciti sa depth chart until 4-th....po mom misljenju....ali opeta to je prijateljska.....pa i nije greda apsolutno nikakva....iako bi ja te utakmice koristio da se jos malo digne u ratingu sto sam ti i rekao....kao sto sam napravio sa mladima.....ali na tebi je ta odluka
sada bi tu jos mogao pisati ali necu....nego cu rec kuki +1 ray +1 ....i sretno nam svima u utjesnom
)