@Superidol: δηλαδη θες να μας πεις οτι σαυτο το ματς
(36957774), αδικως κερδισα?!
Ο μισθος δεν δειχνει απαραιτητα τους καλυτερους παικτες (και συ ειπες "συνηθως").
Επειτα την φυσικη κατασταση εσυ δεν μπορεις να την δεις, δλδ την αντοχη. Μαλλον την αγωνιστικη κατασταση θες να πεις και τα μπερδεψες. Ετσι η
αγωνιστικη κατασταση (δλδ φορμα) για παραδειγμα στις βασικες πενταδες μας ειναι ιδιες με διαφορα σε 2 παικτες με +1 κ +2 στους δικους του. Οσο για το εκτος εδρας, απλα ξαναλεω κοιτα το προ 3 μηνων ματς μας. Εκτος αν ηταν τοτε τοσο πολυ χαλια σε φορμα αυτος.
@Yperihitikos:
Για το
1) Τοτε μαλλον στα matchup ratings μετραει περισσοτερο η αποδοση και οχι η ικανοτητα.
4) Για τα SG μου ο Jackson ειναι κανονικα ο βασικος και αρκετα πιο ολοκληρομενος του αλλου, ωστοσο καταλαθος τον ειχα παγκιτη.
5) Ναι σωστα. Πιστευω δεν εκανα καλο scouting του αντιπαλου πριν, καθως ειχα επαναπαυθει στην προηγουμενη μεταξυ μας νικη. Εσυ υποθετικα στην θεση μου πως θα το επαιζες το ματς?
6) Οσο για τον ενθουσιασμο ειναι στα κανονικα επιπεδα. Στο κυπελο, κακος, δεν εβαλα χαλαρη, το εκανα ομως σε ματς πρωταθληματος για να χτυπησω τοτε το επομενο ματς.
*Τελος, αυτο με τις καταστασεις δε μπορω να το καταλαβω. Αν υπαρχει κανενα σχετικο thread να μου προτεινετε καλοδεχουμενο. Tους κανω rotation για να παιζουν απο 48λ τουλαχιστον ολοι, επειτα προσεχω να μην παιζει καποιος παρα πολλα λεπτα (καπου το ειχα διαβασει αυτο) αλλα και παλι ζοριζομαι. Ειδικα στην αρχη καθε πρωταθληματος μεχρι και το All Stars game ειμαι με χιλια ζορια, ενω απο κει και μετα εχω 9αρια κατασταση κ παει τρενο η ομαδα κ σε δυσκολα ματς ακομα.
**Oσο για το πρωταθλημα πονεμενη ιστορια, σε 4 σεζον 2 φορες εφτασα τελικο (και αλλες 2 ημιτελικο) και εχασα απο ομαδα που ειχε πεσει απο την ΙΙΙ. Φετος ηλπιζα οτι θα πανε τα πραγματα καλυτερα, αλλα εδωσα βαση στο να κανω την ομαδα πιο ολοκληρωμενη κ ισως χαθω μεχρι να προσαρμοστω.
ΥΓ: Ισως λαθος που ποσταρα εδω, αλλα στον fay_stelaios που ποσταρε οτι και εγω δεν ειπε κανεις τιποτα. Δεν ρωτησα "γιατι εχασα το ματς?". Ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα κ για να διδαχθω πως διαβαζετε ενα ματς ωστε να γινει "διδακτικο".
Οσοι θελουν να μου απαντησουν και δε θελουν να λερωσουν αλλο το thread, ας μου στειλουν PM.
Ευχαριστω πολυ παιδες.
Last edited by sainhs at 12/5/2011 8:41:31 AM