Nie myślałeś, żeby mu może 1v1 zapodać? Mógłby skoczyć JS czy IS, pewnikiem HN a DV też się chyba SFom przydaje?
Myślałem ale bardziej w kontekście seniorów tak naprawdę idealny SF potrzebuje wszystkiego ale z wiadomych względów nie damy rady go trenować we wszystkim dla U-21. Dlatego zastanowiłem się gdzie mamy największą lukę i wyszło mi, że właśnie w SF z mocna obroną wszędzie i mocnym obwodem. Gdyby selekcjoner uznał że potrzebujemy SF z HN czy PS na wysokim poziomie jest taka możliwość bo taki zawodnik to ofensywny PG ( JS, JR, PS, HN, OD ) jeśli będzie potrzebował silnego podkoszowego to jest możliwość wstawienia tam PF z mocnym PS i OD ( sam takiego trenuje :). Natomiast mocnej obrony zarówno pod OD jak i ID nie było nigdzie stąd ten wybór. Starałem się też tak ułożyć skille żeby pensja nie zjadła właściciela, a gdy skończy grę w U-21 mógł swobodnie doszlifować braki w PS, DV, HN i być podporą seniorów.
Mam nadzieję, że wyjaśniłem moja propozycję jeśli nie pytaj itp.. bo im więcej przegadamy teraz tym lepszy plan ułożymy.
p.s. wybacz że wczoraj nie odpisałem ale nie zauważyłem posta ale jak się przypomnisz zawsze odpiszę.
Pozdrawiam