Πολύ σωστά τα λες, γι αυτό πάρε και εσύ 5 μπαλίτσες δώρο. Ιδιαιτέρως σωστό το να μην είναι επιλεκτική η μνήμη μας. Και ιδιαίτερα ως προς τα δικά μας λεγόμενα θα συμπληρώσω εγώ αν μου επιτρέπεις.
Είχες πει στις 23/12/2009 3:09:42 μ
Rantaplan
"Θέλω πρώτα να είναι ξεκάθαρη η θέση μου ως προς το μείζων ζήτημα... για να μη φανούμε ανακόλουθοι στη συνέχεια όταν θα έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια... Εγώ δεν πρόκειται όπως όταν έπεσα, να κάνω κανένα σχόλιο για την "αγωνιστικότητα" κανενός... έχω ξεκαθαρίσει ότι είναι παιχνίδι και ο καθένας παίζει όπως γουστάρει."
Και στις 25/1/2010 9:10:37 μμ αμέσως μετά το παιχνίδι μου με τον Μάτσας:
Rantaplan
"mprabo re su pragmatika ta problepses ola 7/7 ...
gia to 8o matsaki den ekanes problepsi kai esteiles ton kosmo ston kouba...
apo tin allh agwnistikh, na kaneis problepsi gia ola ta paixnidia, giati fimes lene oti to 8o matsaki paizotan sto 1.15... "
Τώρα αν αυτό δεν είναι σπόντα για την αγωνιστικότητα του Μάτσας στο μεταξύ μας παιχνίδι, ή εγώ δεν ξέρω καλά greeklish, ή τελικά είμαι ηλίθιος και ορθώς μου απαντάτε σαν να είμαι ηλίθιος. Ευχαριστώ.
Γιά να εξηγούμαστε θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα, χωρίς υπεκφυγές. Δε με ενοχλεί τόσο που είστε φίλοι με τον Lakers και στήνετε όπως γουστάρετε τα μεταξύ σας ματς. Μαγκιά σας και καμάρι σας. Με ενοχλεί όμως να βγαίνετε και να υποννοείτε πώς άλλοι στήνουν παιχνίδια.
Last edited by Donald13 at 1/30/2010 10:00:24 PM
Life is too short to cry, Long enough to try