αυριο πρωι που θα ξυπνησω θα κανω τον σταυρο μου να εχει γινει καλα ο ΑΚΟΥΡ....αν επιστρεψει πιστευω να κερδισω και ας ειναι φυσιολογικος...αν δεν ειναι ετοιμος θα βαλω εναν καμικαζι να σακατεψει τον ενα ψηλο σου για να ρθει το ματς στα ισια. Εγω παντως θα τον δηλωσω στο φυλλο αγωνα μηπως και γινει καλα στο ημιχρονο και παιξει. Ετσι και αλλιως σε ενα ημιχρονο προλαβαινω να σε καθαρισω:)
χαχαχαχα...δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που λες είναι εφικτό αλλά τέλος πάντων...δεν έχει και πολύ σημασία αφού δεν γύρισε ο ψηλός σου...εγώ αύριο θα κατέβαινα χαλαρά όπως και να είχε πόσο μάλλον τώρα που είσαι χωρίς το καλό σου 5αρι...εξάλλου έχω πολύ καλές αγωνιστικές και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα...
ακόμα και να είχες τον ψηλό θα σου πω τι θα γινόταν...
1)όσο για το αν θα βγάλεις τον ψηλό μου με φάουλ...μπορώ να παραδεχτώ ότι ενώ όλες τις προηγούμενες σεζόν δεν έκανε πολλά φάουλ αυτή τη σεζόν δείχνει ιδιαίτερα επιρεπής σε αυτά...αλλά μην νομίζεις ότι επειδή παίζει σαν ΠΦ πρέπει να κάνει και άμυνα και σαν ΠΦ...οπότε χρειάζεσαι μια καλή μαντεψιά...αλλά όπως και να έχει ο παίχτης που έχω στον πάγκο μπορεί να μην έχει ριμπάουντ αλλά έχει σουτ καλύτερο από τους βασικούς μου, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει το δικό σου 4αρι...
2)ο σέντερ μου με 9αρα κατάσταση θα έσβηνε τον δικό σου με 6αρα πολύ χαλαρά...είναι τεράστια η διαφορά αγωνιστικής κατάστασης...
3)και όσον αφορά την περιφέρεια τώρα που γύρισε ο Αγαπησιάρης δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα το δεις στα επόμενα ματς..;)