BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 15 part 3

Sezona 15 part 3 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: velecasni

To: Moa1
This Post:
11
175722.174 in reply to 175722.171
Date: 2/26/2011 2:22:12 PM
Overall Posts Rated:
5959
i još vicko na centru a shouseng na BŠ (on je dobro i odigra). a riskira si dosta i nije prošlo. ne možeš se baš žalit.

i još si pokvario savršeni učinak plave divizije. srami se... tako ostavit ekipu na cjedilu :)

da slažem se s tobom, neka se srami i već sam ga upozoravao na podcjenjivanje da se to razbije o glavu ko meni prošle sezone a sad marijola ponavlja istu grešku i hoće rezultat - e nemože rezultat s takvim pristupom, a i trening Vicka bi ga mogao koštat kao što sam ja popušio sa Simoncom, od kad sam ga se riješio ovo je sasvim neka druga, puno bolja ekipa, tako da sam odustao od treninga mladih hrvatskih zvijezda, ako koji uleti - dobro, ako ne isto dobro, da bih baš lovu bacio na nekog ko mariola na Vicka ne bih nikad, ako mogu pomoći repki uvjek sam tu, ali klub je na prvome mjestu, trening reprezentativaca ako mi se ne uklapa u viziju momčadi treba prepustit farmama, tako da bih upozorio cijenjenog kolegu marijoha da ne upropasti dobar klub radi jednog (upitnog) budućeg reprezentativca Vicka.

This Post:
00
175722.175 in reply to 175722.174
Date: 2/26/2011 3:17:50 PM
Overall Posts Rated:
22452245
i još vicko na centru a shouseng na BŠ (on je dobro i odigra). a riskira si dosta i nije prošlo. ne možeš se baš žalit.

i još si pokvario savršeni učinak plave divizije. srami se... tako ostavit ekipu na cjedilu

da slažem se s tobom, neka se srami i već sam ga upozoravao na podcjenjivanje da se to razbije o glavu ko meni prošle sezone a sad marijola ponavlja istu grešku i hoće rezultat - e nemože rezultat s takvim pristupom, a i trening Vicka bi ga mogao koštat kao što sam ja popušio sa Simoncom, od kad sam ga se riješio ovo je sasvim neka druga, puno bolja ekipa, tako da sam odustao od treninga mladih hrvatskih zvijezda, ako koji uleti - dobro, ako ne isto dobro, da bih baš lovu bacio na nekog ko mariola na Vicka ne bih nikad, ako mogu pomoći repki uvjek sam tu, ali klub je na prvome mjestu, trening reprezentativaca ako mi se ne uklapa u viziju momčadi treba prepustit farmama, tako da bih upozorio cijenjenog kolegu marijoha da ne upropasti dobar klub radi jednog (upitnog) budućeg reprezentativca Vicka.

ma samo da nisam sjebao sa ovim prodajama....bilo bi to neš sasvim drugo..jebi ga ostao sam i bez bekšutera i nemam rezerve..ali imam 4 milje na kontu i sad sam frajer moš mislit...a jebat ga kad volim trenirat mlade dečece...a za prvu ligu još nisam spreman...ali za jedno 3 sezone to bu druga prića...bar se nadam

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
175722.176 in reply to 175722.175
Date: 2/26/2011 3:21:22 PM
Overall Posts Rated:
637637

i još si pokvario savršeni učinak plave divizije. srami se... tako ostavit ekipu na cjedilu :)

ma samo da nisam sjebao sa ovim prodajama....bilo bi to neš sasvim drugo..jebi ga ostao sam i bez bekšutera i nemam rezerve..ali imam 4 milje na kontu i sad sam frajer moš mislit...a jebat ga kad volim trenirat mlade dečece...a za prvu ligu još nisam spreman...ali za jedno 3 sezone to bu druga prića...bar se nadam

pa da, za 3 sezone nećeš biti više spreman ni za drugu ligu ;))))... bar se nadam :)))

From: velecasni

To: Moa1
This Post:
00
175722.177 in reply to 175722.176
Date: 2/26/2011 3:33:17 PM
Overall Posts Rated:
5959
samo mu ti nastavi prodavat mlade draftirce, pa će brzo bit spreman za III. ligu, a mi ćemo ti svi bit na tome zahvalni :)

This Post:
00
175722.178 in reply to 175722.177
Date: 2/26/2011 3:45:49 PM
Overall Posts Rated:
22452245
a nema veze ipak je ovo sve samo igra i zajebancija ....he,he

This Post:
11
175722.179 in reply to 175722.178
Date: 2/26/2011 3:53:08 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Tako je...evo u to ime...=)))

Mujo se vrati doma nakon posjeta lječniku i kaže Fati kako mu je
liječnik rekao da mu je preostalo još samo 24 sata života.
S obzirom na takvu prognozu, Mujo od Fate zatraži seks.
Ona, naravno, pristane, i oni se poseksaju.

Nekih šest sati poslije, Mujo priđe Fati i kaže:
- Dušo, znaš da mi je sad preostalo još samo 18 sati života. Bismo li
mogli još jednom, molim te?
Fata, jasno, pristane, i oni se opet kresnu.

Kasnije, spremajući se u krevet, Mujo pogleda na sat i shvati da mu je
preostalo još samo 8 sati.
Dodirne Fatu za rame i zamoli:
- Dušo, molim te... samo još jednom prije nego što umrem.
Ona mu odgovori:
- Naravno, dragi. - i oni vode ljubav i treći put.

Fata se potom okrene na svoju stranu i zaspi.
No Mujo, zabrinut zbog smrti koja samo što nije stigla, nikako ne
uspijeva zaspati, već se samo okreće u krevetu.

Kad mu je preostalo još samo 4 sata života, potapše Fatu, koja se probudi.
- Dušo, imam još samo 4 sata. Možda bismo mogli...
U tom trenutku Fata sjedne u krevetu i kaže:
- Ma, daj, Mujo, što je previše, previše je. Ja moram ustati
ujutro,... ti ne moraš...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
175722.180 in reply to 175722.179
Date: 2/26/2011 4:06:58 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Joj kak nisam naviknut da mi protivnički centri imaju piknik pod košem...kad su Metzler i Bahar bili tu to je bila sasvim druga priča...

Sad sam tek skužil da je Majstor skinuo skalp Istri...svaka čast Majstore...a ni pobjeda Udruge nad Grnicom nije za zanemariti...bravo dečki...=)))

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 2/26/2011 4:13:16 PM

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
175722.181 in reply to 175722.180
Date: 2/26/2011 4:42:13 PM
Overall Posts Rated:
637637
pa da, svi plavi dobili osim, zna se koga... neću ga više imenovat. najgori manager vaše lige. sam ga kvaliteta igrača izvlači :))

This Post:
00
175722.182 in reply to 175722.181
Date: 2/26/2011 4:52:17 PM
Overall Posts Rated:
22452245
evo došlo jedno pojačanje ...mislim da sam ga preplatio...zajebal sam se bezveze sam dignul 300 000...a i ovak sam puno love potrošil...i još sad treba dovesti bar 2 rezerve.....jedino kaj me zajebal došel je sa 48 minuta.....a nema veze igral bu ...idemo protiv istre na sve ili ništa...pa kud puklo......

This Post:
00
175722.183 in reply to 175722.182
Date: 2/26/2011 5:10:32 PM
Overall Posts Rated:
5959
ajme meni mariola pa ti si lud! za takovog igrača dat 3,2mil pa mislim da si stvarno pretjeral pa za takovu lovu se kupuju MVP-i i više a ne vječiti, sad tek vidim da ćeš ti dugave dovest u bankrot ko šta je Jaca dovela Hrvatsku, a na koga ćeš se ti vadit, ona će na Sanadera, a ti? Na Nomada? Ili Mou? :)

This Post:
00
175722.184 in reply to 175722.183
Date: 2/26/2011 5:33:12 PM
Overall Posts Rated:
22452245
jebat ga velečasni...kaj mogu kad je to bila ljubav na prvi pogled...nisam mogao odoljeti....kaj da ti velim ...rekel sam da je preveč ali našel bum ja več nekog ko bu ga otkupil kad zagusti....a znaš da ja nikad nisam znal sa financijama...ali da je opak vjeruj ,na riječ jako...plača mu ne govori ništa ...jedino bi mogel iduče sezone bankrotirati kad njemu , kinezu centru i vicku skoče plače, a i Lamimi bu skočila ziher....niš bumo vidjeli...rekli su slijepci....u utorak sa istrom jel dobar ili nije

Advertisement