BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.174 in reply to 206172.173
Date: 2/15/2012 1:18:41 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Αναλυτικός Πίκος Απίκος, για το ελληνικό ΒΒ, καλή μας σεζόν.
:)

φρουτοποιία όλε!

χαχαχαχαχαχα

ερώτηση

- για τα δευτερεύοντα θέλει μεγαλύτερη κουβέντα αλλά σκεφτείτε περίπου 7+

δλδ ένας SG θέλει 7+ ριμπ,εσ.άμυνα,εσ,σουτ?

εγώ αν έχω έναν με 2 εσ.σουτ,να του δώσω δλδ?

2η ερώτηση

αντοχή και βολές πότε να δίνουμε?υπάρχει περιορισμός με την ηλικία?
εγώ σκεφτόμουνα από φέτος να αρχίσω στις περίεργες εβδομάδες να δίνω πχ βολές.

δλδ 1-2 βολές τη σεζόν.

για την αντοχή έχω αποφασίσει οπωσδήποτε να πάρω προπονητή που την διατηρεί υψηλά,και μετά να δώσω και αντοχή να πάνε οι παίκτες μου 7+....

ευχαριστώ Πίκε Απίκε!

χαχαχαχαχα

This Post:
11
206172.175 in reply to 206172.174
Date: 2/15/2012 2:06:12 PM
Overall Posts Rated:
231231
Τα δευτερεύοντα είναι πράγματι μεγάλη συζήτηση κυρίως γιατί δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα.
Υπάρχουν δηλαδή δευτερεύοντα. αλλά και τριτέυοντα κλπ.

Το 7+ είναι απλά θεάρεστο, αλλά δυστυχώς ουτοπικό για τον χρήστη που δεν τα έχει φτιάξει αυτά από τα 18 του παίκτη που προπονεί με ανάποδη προπόνηση.

Για έναν PG πχ, το 7+ εσωτερικό σούτ θα του δώσει την επιλογή να σκοράρει μετά από μπάσιμο σε Look Inside και το θεωρώ πολυτιμότερο από το ριμπάουντ που μπορεί να είναι ακόμα και άσσος.

Η 7+ εσωτερική άμυνα θα περιορίσει τις αντίπαλες επιτυχημένες διείσδυσεις και είναι πιο χρήσιμο από το 7+ στην τάπα που θα τον βοηθήσει κυρίως σε ζώνη 3-2.

Στον C αντίστοιχα που έχει 6 "δευτερεύοντα", άλλη βαρύτητα έχει η περιμετρική άμυνα, ο χειρισμός και η πάσα που θα τον κάνουν ικανό να παίξει καλύτερη επίθεση και άμυνα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σύστημα και άλλη η εμβέλια, το σουτ και το μπάσιμο.

Πχ στον Μάτζιο (μιας και έχουμε συνηθήσει να τον έχουμε σημείο αναφοράς) είναι εξαιρετική η 11 πάσα, αλλά "περιορίζεται" από το 20 μπάσιμο. Η μηχανή θα θεωρήσει προτιμότερο να πάρει προσπάθεια από το να δώσει τη μπάλα.

Βλέπεις είναι όλα σχετικά και ο κάθε παίκτης είναι μοναδικός. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στην κάθε ιδιαιτερότητά του.
Μακάρι να είχαμε κάθε χρονιά 20 all time great προοπτικής παίκτες με 65+ χαρακτηριστικά και 1,98-2,03 ύψος σε ΣΟΠΚΕ με 6αρηδες προπονητές, χωρίς κρυφό σκιλ στα φάουλ.

Τέλος όσο για την αντοχή και τις βολές, είναι χρήσιμες για κάθε παίκτη. Ένα 7-9 είναι όμως αρκετό.

Πίκος Πιτσιρίκος, συνάδελφος του Πίκου Απίκου

This Post:
00
206172.176 in reply to 206172.175
Date: 2/15/2012 2:35:37 PM
Overall Posts Rated:
10001000
πάρε ένα μπαλάκι Πιτσιρίκε!

χαχαχαχαχαχα

να σου δώσω ένα παράδειγμα.
έχω 21χρονο 2αράκι με ριμπ 7,εσ.άμυνα 6,αλλά εσ.σουτ 2.

και έχω και το 3αράκι μου(τον ξέρεις λογικά) που θα πάρει εσ.σουτάκι λίγο μελλοντικά αλλά και εσ,άμυνα.
μπάσιμο θα πάρουν και οι 2 τους στο 3-4.

εγώ τους παίκτες θέλω να τους κρατήσω για πάντα.

αν δώσω λοιπόν εσ,σουτ και εσ.άμυνα στο 2αράκι μου μελλοντικά,του κάνω ζημιά και μειώνω τις ελπίδες του για την μεγάλη εθνική?

This Post:
00
206172.178 in reply to 206172.177
Date: 2/15/2012 4:24:52 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Το πραγματικά απαίσιο είναι ο συνδυασμός μικρής αντοχής με κακές βολές!

Με μικρές αντοχές συνήθως (όχι πάντα), μια ομάδα θα ήταν καλύτερο να παέι σε αργό ρυθμό.

Αργός ρυθμός=λίγότερες κατοχές συνολικά άρα και πιο ´κλειστά´ σκορ.
Στα κλειστά σκορ όμως αποχτούν μεγαλύτερη σημασία οι βολές!

Άρα ο αρχικός συνδυασμός που ανέφερα πρέπει να θεωρείται έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας και να τιμωρείται με 50 ραβδισμούς

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
206172.183 in reply to 206172.156
Date: 2/15/2012 4:50:25 PM
Overall Posts Rated:
335335
antarti γιατι μενεις βουβος?..ειμαι σιγουρος πως αμα δεν απαντουσε κανεις στο δικο σου ποστ,θα εκνευριζοσουν..ετσι δεν ειναι?10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ατομα σου απαντησαν και εσυ δεν θελεις να απαντησεις σε κανεναν?

ειπες
αν λοιπόν έχω τόσο μεγάλη φαντασία ας μου αιτιολογήσουν τότε γιατί τη σεζόν 13 ψήφισαν 458 και τη σεζόν 19...179,οι ενεργοί χρήστες αντί να πληθαίνουν μειώνονται...αυτό απο μόνο του κάτι δείχνει...πάντως οχι επτυχία...

τουλαχιστον θα μας δωσεις μια καλυτερη εικονα της σκεψης σου?
τι ηθελες να κερδισεις?..με αυτα που ειπες?
απλα να τραβηξεις τα φωτα?..και το καταφερες?
ή εχεις πραγματικα κατι να αποδειξεις?..ευθυνεται το τωρινο εθνικο team για την μειωση των ψηφοφορων?
πως το καταφεραν αυτο?
επειδη ασκεις αντιπολιτευση με το οτι κατεβαινεις συνεχως στις εκλογες και επιτηθεσαι προσωπικος στους αλλους..κανε μας την χαρη να σε βλεπουμε πιο συχνα στο φορουμ..μιλα για τακτικη..μιλα για παικτες..κανε κατι..με το να εμφανιζεσαι μια φορα στο τοσο δεν κερδιζεις την εμπιστοσυνη κανενος!

ακόμα θεωρείς την εκλογή του ΜΑΜΟΥ άδικη;;πιστεύεις ότι έχεις κάτι παραπάνω να προσφέρεις...εμένα πάντως δεν με πείθεις κρίνοντας από την πορεία της ομάδας σου τις τελευταίες σεζόν..και αυτός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την ψήφο μου...
ακόμα βλέπω ότι βγαίνεις 2ος αν δεν κάνω λάθος τουλάχιστον στις 3 τελευταίες εκλογές..άρα οι κατηγορίες σου πιθανόν να είναι υποκειμενικές, προσπαθώντας να κερδίσεις κάτι μέσα από αυτές...

εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ λογικό το αποτέλεσμα των εκλογών.

*αυτο..γιατι οι εκλογες ειναι (φανερες)

Μην ξεχνάτε ότι τη σεζόν 13 ο Κάτζα είχε περάσει στη δεύτερη φάση ομίλων του Ευρωπαϊκού. Συνεπώς είχε και μια επιτυχία που είχε ζεστάνει το κλίμα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ..και εμενα η πρωτη φορα ηταν τοτε οταν πρωτο ψηφισα..και αυτο γιατι ο κατζα με κατακτησε με εκεινη την σπουδαια προσπαθεια που ειχε κανει(κατα καιρους λεω αλλωστε οτι εμενα με ενδιαφερουν τα αποτελεσματα απο τον εθνικο προπονητη,και καλο ειναι να εχει αλλους για αλλες δουλειες)..και με τα πικαντικα δελτυα σε συνδιασμο με ολο το ενδιαφερον του στο φορουμ!

και τελος διαβαζω και ξανα διαβασω το ποστ του κατζα
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...
μονο respect ..
ανταρτη νομιζω οτι δεν ησουν το φαβορι των εκλογων..
προσεξε με..δεν γυρησε ποτε κανενας να σου πει οτι δενε χεις τις γνωσεις ή οτιδηποτε αλλο..απλα δεν το εχεις αποδειξει..
παντα φιλικα απο μενα αν θελεις..μια συμβουλη..κερδισε τον σεβασμο ανεβαζοταν το κυρος πρωτα του συλλογου σου..μετα του ονοματος σου (*ξερεις να ασχολησε και με τακτικες κλ με αλλους χρηστες εδω μεσα..)..γιατι την εθνικη (που απο οτι φαινεται δλδ) που θελεις πολυ να της παρεις το τιμωνι,δεν θα το καταφερεις οσο προσπαθεις να κερδισεις εκλογες μονο με τα λογια!

πραγματικα θα με ενδιεφερε να διαβασω το επομενο σου ποστ (σε οποιοδηποτε νημα)!!

This Post:
00
206172.184 in reply to 206172.175
Date: 2/15/2012 5:09:17 PM
Overall Posts Rated:
173173
Μετά από αυτή την κωμικοτραγική σκηνή που εξελίχθηκε το μεσημέρι περί ιστοριών συνωμοσίας και σκευωρίας κατά του εκλογικού σώματος (ένα μεσημέρι κοιμήθηκα και εγώ και είχατε όλοι όρεξη) να θέσω και εγώ την άποψή μου για τα θέματα προπόνησης βολών και αντοχής σαν μέλος του team των νέων.
Μιλώντας για τους πιτσιρικάδες μέχρι την ηλικία των 21, ναι είναι αποδεκτό να προπονούνται αυτά την εβδομάδα των all star και κατά τη διάρκεια του offseason (βέβαια αν κάποιος μάνατζερ είναι αφοσιωμένος στην προπόνηση άλλων σκιλλ δεν θα πούμε όχι να συνεχίσουν την κανονική προπόνηση και τότε).
Σε γενικές γραμμές προτιμώ οι μανατζερ να χρησιμοποιήσουν τις πρώτες γρήγορες από άποψη προπόνησης σεζόν για προπόνηση των σκιλλ. Την αντοχή και τις βολές θα μπορέσουν να τις κάνουν μόλις φτάσουν ένα βήμα πριν την μεγάλη εθνική (στα 23-24 τους ας πούμε) μιας και δεν επηρρεάζονται πολύ (ίσως και καθόλου) από ηλικιακούς παράγοντες. Βέβαια εννοείται πως δεν μιλάμε για άσους κτλ , σε τέτοιες περιπτώσεις η προπόνησή τους στις πετσοκομένες εβδομάδες ενδείκνυται (αν και εκεί με υποόρους μιας και προτιμώ να θυσιάσω την U21 από τέτοια άποψη σε βολές και αντοχή και να ετοιμάσω τον παίκτη καλύτερο σε κύρια σκιλλς για την εθνική).
Είπαμε πως το project μας από την πρώτη μέρα είναι να βγάλουμε παίκτες για τη μεγάλη εθνική και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό με κάθε θυσία για την U21

Advertisement