antarti γιατι μενεις βουβος?..ειμαι σιγουρος πως αμα δεν απαντουσε κανεις στο δικο σου ποστ,θα εκνευριζοσουν..ετσι δεν ειναι?10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ατομα σου απαντησαν και εσυ δεν θελεις να απαντησεις σε κανεναν?
ειπεςαν λοιπόν έχω τόσο μεγάλη φαντασία ας μου αιτιολογήσουν τότε γιατί τη σεζόν 13 ψήφισαν 458 και τη σεζόν 19...179,οι ενεργοί χρήστες αντί να πληθαίνουν μειώνονται...αυτό απο μόνο του κάτι δείχνει...πάντως οχι επτυχία...
τουλαχιστον θα μας δωσεις μια καλυτερη εικονα της σκεψης σου?
τι ηθελες να κερδισεις?..με αυτα που ειπες?
απλα να τραβηξεις τα φωτα?..και το καταφερες?
ή εχεις πραγματικα κατι να αποδειξεις?..ευθυνεται το τωρινο εθνικο team για την μειωση των ψηφοφορων?
πως το καταφεραν αυτο?
επειδη ασκεις αντιπολιτευση με το οτι κατεβαινεις συνεχως στις εκλογες και επιτηθεσαι προσωπικος στους αλλους..κανε μας την χαρη να σε βλεπουμε πιο συχνα στο φορουμ..μιλα για τακτικη..μιλα για παικτες..κανε κατι..με το να εμφανιζεσαι μια φορα στο τοσο δεν κερδιζεις την εμπιστοσυνη κανενος!
ακόμα θεωρείς την εκλογή του ΜΑΜΟΥ άδικη;;πιστεύεις ότι έχεις κάτι παραπάνω να προσφέρεις...εμένα πάντως δεν με πείθεις κρίνοντας από την πορεία της ομάδας σου τις τελευταίες σεζόν..και αυτός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την ψήφο μου...
ακόμα βλέπω ότι βγαίνεις 2ος αν δεν κάνω λάθος τουλάχιστον στις 3 τελευταίες εκλογές..άρα οι κατηγορίες σου πιθανόν να είναι υποκειμενικές, προσπαθώντας να κερδίσεις κάτι μέσα από αυτές...
εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ λογικό το αποτέλεσμα των εκλογών.
*αυτο..γιατι οι εκλογες ειναι (φανερες)
Μην ξεχνάτε ότι τη σεζόν 13 ο Κάτζα είχε περάσει στη δεύτερη φάση ομίλων του Ευρωπαϊκού. Συνεπώς είχε και μια επιτυχία που είχε ζεστάνει το κλίμα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ..και εμενα η πρωτη φορα ηταν τοτε οταν πρωτο ψηφισα..και αυτο γιατι ο κατζα με κατακτησε με εκεινη την σπουδαια προσπαθεια που ειχε κανει(κατα καιρους λεω αλλωστε οτι εμενα με ενδιαφερουν τα αποτελεσματα απο τον εθνικο προπονητη,και καλο ειναι να εχει αλλους για αλλες δουλειες)..και με τα πικαντικα δελτυα σε συνδιασμο με ολο το ενδιαφερον του στο φορουμ!
και τελος διαβαζω και ξανα διαβασω το ποστ του κατζα
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...μονο respect ..
ανταρτη νομιζω οτι δεν ησουν το φαβορι των εκλογων..
προσεξε με..δεν γυρησε ποτε κανενας να σου πει οτι δενε χεις τις γνωσεις ή οτιδηποτε αλλο..απλα δεν το εχεις αποδειξει..
παντα φιλικα απο μενα αν θελεις..μια συμβουλη..κερδισε τον σεβασμο ανεβαζοταν το κυρος πρωτα του συλλογου σου..μετα του ονοματος σου (*ξερεις να ασχολησε και με τακτικες κλ με αλλους χρηστες εδω μεσα..)..γιατι την εθνικη (που απο οτι φαινεται δλδ) που θελεις πολυ να της παρεις το τιμωνι,δεν θα το καταφερεις οσο προσπαθεις να κερδισεις εκλογες μονο με τα λογια!
πραγματικα θα με ενδιεφερε να διαβασω το επομενο σου ποστ (σε οποιοδηποτε νημα)!!