Két legyet egy csapásra! Mivel múltkor elmaradt, ma két interjút is olvashattok.
Egyik
Szieben Izsóról szól
(21285871)-Milyen megfontolásból került hozzád Szieben és volt-e mellette edzett társ?
Elég "olcsó " vételnek számított 500.000-ért mvp-ként, volt lemaradása?
-thevoyager:
Nagyon reménykedtem akkoriban egy jó draftban, de nem jött használható ifi, így a piacon nézelődtem. Én lepődtem meg a legjobban, hogy csak 500 ezer volt az ára, hiszen nem volt lemaradva. Komolyabb edzett társ nem volt mellette, rá épült az edzésprogram.-Szerinted hol tud a legjobban teljesíteni (1, 2 vagy 3-as poszton) mivel elég sokoldalú játékosnak hírlik.
-thev.:
Dobóhátvédként és bedobóként nagyjából hasonló szintet tud hozni, egy kicsivel talán 2-esben erősebb. Az irányító poszt a gyengéje, a passzolási hiányosságai miatt. -Volt-e valamilyen probléma (sérülés, edzés lassúság) ami akadályozta őt a fejlődésben?
-thev.:
Szerencsére még nem volt sérült, az eddigi összes edzésen jelen tudott lenni. Az is csak 3-szor fordult elő a nálam töltött bő 3 szezon alatt, hogy ne legyen teljes az edzése. Eddig nagyon szépen fejlődött, most kezdem észrevenni rajta a lassulást.-Most jön a selejtezők neheze. Szerinted hogyan jövünk ki a nehezebb meccsekből?
Szurkolsz a válogatottért, mennyire követed a mindennapos eseményeket a csapat körül?
-thev.:
A válogatottak eredményeit régóta követem, a fórumon is rendszeresen jelen vagyok - bár csak passzív, olvasó drukkerként. Mióta Izsó is játszik a válogatottban, a meccs eredménye után az első dolog, amit megnézek, természetesen az én fiam teljesítménye.
Őszintén szólva a vetélytársak erősségét annyira nem tudom felmérni, így inkább nem bocsátkoznék tippekbe az eredményeket illetően. Viszont úgy látom, jó kezekben van az irányítás, a kapitány is lelkiismeretesen egyengeti a csapat útját, illetve a kinti fórumos "brainstorming" is jó szokott lenni. Természetesen ez mindkét válogatottra áll :)
-Másik játékban nevelsz egy u18-a játékost, itt is tervezed a nevelés újrakezdését mással? Sziebennel mi a hosszú távú célod: edzed még lehet vagy egy szint után megállsz mondván el is kell tudni tartani őt?
-thev.:
Nem nagyon van még eldöntve, hogy a továbbiakban mi lesz Izsó sorsa. Majd meglátjuk: ha nem fog komoly gondot jelenteni az eltartása, akkor nevelem tovább, ha nem bírjuk anyagilag, akkor fájó szívvel, de útjára bocsátjuk, és keresünk egy méltó utódot.
Mindenképpen a játékosnevelgetés a terv a továbbiakban is - valahogy ez jobban motivál, mint a feljutás.Köszönjük és sok sikert minden téren!