Kad si vec resio da mi vredjas brata, onda se i ja ubacujem u diskusiju.
A vidis kada sam dobio Mordor i to na normal uopste se nisi pitao zasto sam to uradio?
Valjda je normalno da se stavi normal(ct) protiv svog rivala, stavio si normal i protiv buraza
(82550628).A pobedio si Mordora jer te je on potcenio i izveo kombinovan tim..
Kad vec spominjes zalaganje, evo da zajedno vidimo ko je protiv buraza a ko protiv Mordora igrao normal:
| Kurajberi | Mordor
-----------------------------------------------------------
KK Zvezda je zivot | normal | tie
Topola Eagles | normal | tie
Scorpions Mld | normal | tie
Tunjevina | tie | normal
ALE I NEMANI | normal i tie | tie i ?
KK Dumbarajko | normal i ? | normal i ?
Lazarevac | normal | tie
Ostale ekipe su protiv obojice igrale tie.
U kupu se protiv buraza igrao 1 tie, 6 normala i 1 ct.Protiv Mordora 5 tie (medju kojima si i ti), 2 normala i 1 ct.
Lazarevac, Ala i Ivko naravno nisu u klubu 4 musketara, Lazarevac je verovatno zaboravio da sastavi taktiku, Ala je video svoju sansu i iskoristio je a Ivko je stavio normal zbog povreda koje je imao buraz.
A dobro je poznato da vece zalaganje znaci i veca sansa za povredu, pa je buraz prosao sa 2 povrede od po 2 nedelje, a Mordor sa jednom od 1 nedelje.
Povrede su buraza kostale pobede protiv Ivka a posle tog kola je situacija takva da Mordor zbog previse kikseva i dalje ne odlucuje sam o svojoj sudbini i potrebno mu je da jos neko dobije buraza, i onda dolazimo do tvojih pojacanja koji su kupljeni:
- 13 dana pred mec sa burazom -
(18426299)- 11 dana pred mec sa burazom -
(17826685)- 10 dana pred mec sa burazom -
(19470556)- 10 dana pred mec sa burazom -
(16935086)Sve u trenutku kad si vec ispao iz kupa i obezbedio opstanak!Tesko se moze opisati koliko je jadan takav potez, ali da pokusam: Ako se nalazis u soliteru od 20 spratova, gde se na 20. spratu nalaze minimalno jadni, ti si otisao u prizemlje, uzeo lopatu, iskopao podrum i uvukao se u njega.
Sto tada (pre par dana) nisi napisao da si ovo pretpostavio, nego si pretpostavio posto si video.
Zapravo je hteo da te upita "Jel ti ovo kupujes igrace samo da bi me crunchovao i prodao ih posle meca sa mnom?", al je provalio da bi dobio odgovor: "E sad bas zato sto si to napisao ima to i da uradim", pa nije nista pisao.
Jer taj vid manipulacije je nesto sto se cesto vidja od vas na nasem forumu, poslednji put od strane Matije prosle sezone kad je Markovic naslutio ct Matije, pa je ovaj zalajao kako ce sad namerno to i da uradi, al kad je video koliko se Markovic pojacao, podvio je rep i predao mec..
Pises kako je buraz u dobroj situaciji...Jedina situacija koja bi mogla da se nazove dobrom je da je buraz izbegao sve iz vaseg klana do finala kupa, a sanse za to su male i to se naravno nije desilo.Uspeo je da pobedi Matiju i sada ulazi u meceve sa Mordorom sa manjim entom i losijom formom.Matija je i pored poraza uspesno odradio svoj deo posla za koji je bio zaduzen, napravio je dovoljno jak tim i istrenirao formu tako da je buraz morao da trosi ent.Sada je na redu da ti odradis svoj deo posla...
Zvone je najbolje to objasnio prosle sezone, pa da ga citiram:
"Dakle, vrlo lukavo se ide na to da se krmelj potpuno neutralise i da se ZASLUZENA prednost istopi ovim kvarnim radnjama. Naravno, ovde dolazi i do jos jednog problema koji je posledica ovog "postenog" igranja - jedan covek (u ovom slucaju krmelj) igra sam protiv vise njih - trosi svoje resurse, ne moze da kalkulise, niti se oslanja na bilo ciju pomoc, na taj nacin njegov neuspeh automatski postaje urusavanje te ekipe i prakticno ponovno kretanje od nule. vec naredne sezone, tesko da ce biti konkurentan ukoliko ne osvoji ligu."
Samo sam umesto Markovic ubacio krmelj.