BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237953.175 in reply to 237953.173
Date: 3/31/2013 8:12:19 AM
Overall Posts Rated:
419419
Τι να χτίσουμε, αφού δεν γεμίζει η στρούγκα... Η απορία μου έχει να κάνει με το εξής: Παίζει ο αντίπαλος ρόλο στο να γεμίσει ένα γήπεδο ή μπα;

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΟ ΚΑΖΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!! #%(@)#$^)*$@*)(@#!)%!)^*

This Post:
00
237953.176 in reply to 237953.175
Date: 3/31/2013 8:37:02 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
oti den se skotwnei se kanei pio dynato :-)!h alhtheia einai pantws pws den xoneyetai tetoia adikaiologhth htta!

nai!paizei rolo kai o antipalos ektos apo thn ereyna opadwn!

This Post:
00
237953.177 in reply to 237953.175
Date: 3/31/2013 9:02:36 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Τι να χτίσουμε, αφού δεν γεμίζει η στρούγκα... Η απορία μου έχει να κάνει με το εξής: Παίζει ο αντίπαλος ρόλο στο να γεμίσει ένα γήπεδο ή μπα;

Το πόσο γεμίζει το γήπεδο έχει να κάνει με τα μπαλάκια που έχεις στην έρευνα οπαδών (το μέσο όρο δηλαδή το τελευταίο κομμάτι) και τις τιμές που έχεις...

Κάτι σημαντικό που ίσως διαφεύγει σε πολλούς είναι ότι αν σε ένα πρόγραμμμα με ένα εκτός και ένα εντός έδρας εναλλάξ ,μια ομάδα κερδίζει τα εκτός έδρας παιχνίδια και χάνει τα εντός ΄έδρας θα έχει πολύ περισσότερα έσοδα από μια ομάδα η οποία χάνει τα εκτός έδρας και κερδίζει τα εντός έδρας...Αυτό συμβαίνει δίοτι στην έρευνα οπαδών υπάρχει ο δείκτης που λέει αν η ομάδα έπαιξε καλά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ,επομένως αν θες να μεγιστοποιέις τα έσοδα σου θα πρέπει να φροντίζεις να κερδίζεις το προηγούμενο παιχνίδι από αυτό που έχεις στην έδρα σου...

Ο αντίπαλος νομίζω ότι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο τα συνολικά μπαλάκια που έχεις στην έρευνα οπαδών όπως προείπα...

Επίσης κάποιο μπόνους σου δίνει και ο pr στα ακριβά καθίσματα...

Το χτίσιμο του γηπέδου παρόλο που τώρα βλέπεις ότι δεν γεμίζει ισοδυναμεί με μείωση στις τιμές των εισητηρίων...Μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα είναι ότι για παράδειγμα εσύ τώρα βγάζεις περίπου 160-με 170κ με αυτές τις τιμές αλλά υποθέταμε ότι έχεις 4,5-5 μπαλάκια στην έρευνα οπαδών ...Το Maximum που θα πάρεις από τα έσοδα του γηπέδου θα είναι 178κ....Αν εγώ έχω 4,5 με 5 μπαλάκια βγάζω από 225κ με 235κ όπως είμαι τώρα...Δηλαδή το να κερδίζω για πράδειγμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη στιγμή ισοδυναμεί με μια πρόκριση στο κύπελλο δηλαδή κοντά στα 50κ διαφορά που είναι σημαντικό νούμερο...

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου αλλά κάπως έτσι έχουν τα πράγματα...

This Post:
00
237953.178 in reply to 237953.176
Date: 3/31/2013 9:12:49 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Ψιτ φίλος...Με 10κ γήπεδο και 9κ στο άνω διάζωμα δεν πάς καλά...Σταμάτα τελείως επεκτάσεις στο άνω διάζωμα και χτίζε κάτω διάζωμα μέχρι τα 2κ τουλάχιστον......Και οι τιμές που έχεις επιλέξει για τις 2/4 μάλλον κακό θα κάνουν παρά καλό...Το παίζω και στοίχημα άμα ψήνεσαι...!!

Γενικά σκόπός δεν είναι να έχουμε ένα γήπεδο και να προσαρμόζουμε τις τιμές με βαση το γήπεδο....Προσαρμόζουμε τις τιμές με βάση τις επεκτάσεις που κάνουμε...Δηλαδή αυτό που πρέπει να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να χτίσεις (στο κάτω διάζωμα) και όχι να αυξήσεις τις τιμές...

ϊσως το 12 αράκι στο άνω να το τσίμπαγα και εγώ αλλά με πάρα πολύ μεγάλη επιφύλαξη...

This Post:
00
237953.179 in reply to 237953.178
Date: 3/31/2013 10:46:32 AM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
eisai wraios!an k eisai mishtos,dineis symvoules!me theleis antagwnistiko!xaxxaxaxa!!!

isws exeis dikio!to skeftomoun k egw ayto me to 45ari pou evala sthn timh tou diazwmatos!k epishs sumfwnw oti einai liga ta 1000 analogika me ta alla!

thanks gia thn vohtheia!isws na to valw 42!

This Post:
00
237953.180 in reply to 237953.179
Date: 3/31/2013 8:32:29 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Αν δεν έχεις προγραμματισμένο να χτίσεις καθόλου μέχρι την επόμενη ανανέωση τιμών το 43 είναι το ιδανικό νούμερ...Μπορείς να το συγκρίνεις και από το γήπεδο του Barceliosia που έχει στο κάτω διάζωμα 43...

Αν έχεις σκοπό να χτίσεις βάλτο 42 και πέτα και μια 100άδα 200άδα αναλόγως πόσο σε παίρνει οικονομικά...

From: Thor
This Post:
00
237953.181 in reply to 237953.137
Date: 4/1/2013 2:22:06 AM
Overall Posts Rated:
291291
καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.....
ξεκινάμε....

Από: vasilisn:
πιστεύω ότι από τον όμιλό μας θα έχουμε 2 απώλειες.
Το ufaki και έναν από τους Athens Vikings ή Supernova Elites
νομίζω κατάλαβες απο το αποτέλεσμα σου στο κύπελλο ότι δεν μπορείς να παίζεις με τα θεία....

Από: Kung Flu
Yγ:Έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει λίγο το κουλούρι που δείχνει στα δεξιά από τις νίκες του πρωτοπόρου των μπλέ...Λέτε να το κάνω ασσουλάκι....? Προσεύχή σου τρισμέγιστε pre gamer στο θέο σου τον Βοδίν να έχω μέτριο αλλά όχι πολύ δύσκολο αντίπαλο στην επόμενη κλήρωση κυπέλλου γιατί τη βλέπω τι Βαλχάλα να καίγεται......!! :-P..

θα προσπαθήσουν τα Παοκια αύριο....εσύ θα πρέπει να περιμένεις next season....
Τα 6 βήματα για την ''Κίνηση'':
υπόσχομαι (αν το θυμηθώ λόγω ηλικίας) να σε κερδίσω με κίνηση...

Οι υπόλοιποι τι κάνετε σε αυτό το τομέα....Μόνο μεταγραφές βλέπω...Ρίξτε λίγο χρήμα να κινηθεί η οικονομία...! :-P

Εμείς στην Valhalla δεν θέλουμε καρεκλάκια και σουίτες και άλλα τέτοια gay...εμείς κάτι κοτρώνες έχουμε και καθόμαστε.Όσον αφορά τους λίγους τυχερούς φιλοξενούμενους οπαδούς οι οποίοι είναι συνηθισμένοι σε ανέσεις, στον χώρο που τους παραχωρούμε, τους έχουμε και φρέσκα ..αγγούρια...για να απολαμβάνουν το θέαμα :))))

Από: ALEXANDROS7: καλάααα ουυυυυυυυυυ ρεεεεεεεε, βρε μήπως ο Σαββίδης σε έχει υπάλληλο???? τι είναι αυτά που κάνεις στους φιλάθλους σου????
mesa se ola ayta o paok4 paei gia to apoluto pleonekthma edras kai o gios tou odin afrizei!
το αφρίζει είναι ...λίγο

Από: Villagkouras
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΟ ΚΑΖΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!! #%(@)#$^)*$@*)(@#!)%!)^*

πιές μια Lux :)))) και αν δεν το κατάλαβες το κυπελλάκι ήταν δάκτυλος κόκκινος...επειδή είπες ότι είμαστε φέτος πιο δυνατοί...είπαν να στείλουν ένα διαιτητικό μήνυμα...θα τους τιμωρήσω εγώ...

πάντως το επ'ιπεδο ανεβαίνει...αναλύσεις για την κίνηση, για εσωτερικά συστήματα, για χρήση lucky fans, για επεκτάσεις γηπέδων...κρίμα που μερικοί απλά διαβάζουν και προτιμούν το κομπαρσιλίκι....ο Οdin θα τους τιμωρήσει....

From: Kung Flu

To: Thor
This Post:
00
237953.182 in reply to 237953.181
Date: 4/1/2013 6:29:41 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Από: Kung Flu

Yγ:Έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει λίγο το κουλούρι που δείχνει στα δεξιά από τις νίκες του πρωτοπόρου των μπλέ...Λέτε να το κάνω ασσουλάκι....? Προσεύχή σου τρισμέγιστε pre gamer στο θέο σου τον Βοδίν να έχω μέτριο αλλά όχι πολύ δύσκολο αντίπαλο στην επόμενη κλήρωση κυπέλλου γιατί τη βλέπω τι Βαλχάλα να καίγεται......!! :-P..

θα προσπαθήσουν τα Παοκια αύριο....εσύ θα πρέπει να περιμένεις next season....

Σαν να έχεις μπερδευτεί ..! Εμείς ειπαμε ότι θα αλώσουμε την Βαλχάλα...Ο Πάοκ και να σας κερδίσει θα είναι στην έδρα του....

Πολύ μετρημένη η δήλωση....Κρατάμε βλέπω χαμηλά τους τόνους...!! :-P... Μέχρι την επόμενη σεζόν μπορεί να μην είμαστε στον ίδιο όμιλο...Τώρα καίνε τα κάρβουνα...Και θα επαναλάβω ότι αν η κλήρωση του κυπέλλου μας το επιτρέψει θα χάσετε τη μπάλα εκεί στη Βαλχάλα και ο Λιθουανός θα πάει για βρούβες...!!!

Θα ζητάνε παρακαλετά οι κοτρωνάτοι τα αγγούρια από τους φιλοξενούμενους οπαδούς...Για μεγάλη τσόντα μιλάμε.....!!! Αλλά σε αφήνω να σκεφτέις τον αγώνα με τον Πάοκ ,να γίνει και η κλήρωση κυπέλου και μετά τα λέμε τα δυό μας...!!!!

This Post:
00
237953.183 in reply to 237953.182
Date: 4/1/2013 6:46:01 AM
Overall Posts Rated:
419419
Εμείς απλά ανακοινώνουμε ότι το φιλικό σωματείο Supernova Elites θα πάρει πριμ σε περίπτωση που κερδίσει τους Athens Vikings... Μας ενδιαφέρει το πλεονέκτημα της έδρας για να δείξουμε στους βάρβαρους πώς κερδίζεται ένα παιχνίδι με Νόρμαλ vs Δυνατά στα playoff.

This Post:
00
237953.184 in reply to 237953.180
Date: 4/1/2013 8:07:30 AM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
h apofash parthike!42 k an me pairnei tha xtisw liga sto mellon!

k molis ftasw 13.000 theseis to ghpedo lew na sas fygw!ektos k an exete fygei eseis prwta :-)!

This Post:
00
237953.185 in reply to 237953.181
Date: 4/1/2013 8:09:18 AM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
aston na milaei!sto telos pali me ta deytera tha s erthei!egw tha kapsw thn Valhalla!se enhmerwnw apo twra!k oute o odin den mporei na se vohthisei!xaxaxxaxaxa!!!!

Advertisement