Akkor menjünk sorban, minden válaszra egy postban válaszolok.
@wengerItt nem a munkád semmibevételéről van szó, hanem arról, hogy nem mindenkit érdekel a válogatott.
De-de! Ha én belerakok valamibe az életben x órányi munkát és tudom, hogy a maximumot adtam bele, arra meg csak arcon köpés jön válaszként, az igenis a munkám lebecsülése. Ugyanígy gondolom ezt itt is.
Akit nem érdekel a válogatott, az ne mondjon semmilyen véleményt. Ez most biztos nincs így és ezen vagyok felháborodva.
@deakdzsone állítsd ezt úgy be, hogy mindezt másokért tetted, mert nem, ezt kizárólag magadért tetted, a saját szórakoztatásodra.
Megismétlem, hogy az országért teszem, miattatok. Egy valós kapitány sem öncélúan vezeti a válogatottat, hanem a nemzete sikeréért! Ez kétoldalú viszony: kell egy stáb és kellenek edzőcsapatok. Ha az egyik oldal nem úgy áll hozzá, akkor tuti nem lesz eredményes/sikeres a dolog. Magam miatt nem fogok idegeskedni, nem fogok posztokat írni, hogy ugyan már edzetek 18 éveseket,mert behal a válogatott anélkül. stb...
Önmagam idegesítése miatt nem fogok azon ötletelni hogyan lehetne többet/jobbat csinálni válogatott téren.
@Mikhail
Johnyboy nem indulsz az U21 kapitányi posztért?
Pont ezért, amit fentebb írtam. Nem öncélúan csinálom és meguntam/belefáradtam a magányos szélmalomharcba, hogy senki nem akar edzeni.
@AdmiralÉn pl nem U21-nek kezdtem edzeni a jelenlegi 20 éves centereimet, mégis megkerestek, hogy esélyesek, tehát nem lehet olyan nagy centerképző bázisunk, ha a saját célra edzett centereim beférnek jövőre.
Pontosan így igaz, alig edzenek és nem csak a center poszton van hiányunk edzőkben, hanem az összesben.
Bedobót sem nagyon divat edzeni, ha jól tudom
Én edzek kettőt + egy tölteléknek valót.
Szerinted hogy érez az a (10-ből 8-9) újonc, aki elkezdett edzeni, mert mindenki azt mondta neki, hogy az a jó, három évig szenvedett (esetleg stabil középcsapattá ért harmadosztályban, de fenntarthatatlan a csapata), majd végül nem kerül be a játékosa, stadionja nincs, tartalékai nincsenek
Biztosan rossz neki és meg tudom erősíteni egy tavalyi Manfrédos hercehurcával. ha jól tudom elég erős alapaskilles játékos volt, még volt is hely a keretben nagy nehezen hívták csak be.
Amúgy meg nincsenek bérelt helyek, ha van posztonként 6-7 ember, akkor a jobbak kerülnek be.
Az viszont számomra evidens, ha nincs 18 fő u21 szintű játékos, akkor viszont bekerül pl a 15 legerősebb.
Nem lett volna jobb inkább mindenkinek azt mondani, hogy 2-3 szezonon keresztül csak építsen és utána eddzen?
Nem vitatom amit írsz, de kérdem ismét: Kivel edzessünk ill. hol friss 18 éveseket?
(Nem ismétlem, hogy hol nem edzenek és miért)
Hol vannak a bázisprogramba jelentkezők? wenger topikja
Ezt hiányolom, hogy totál leapadt az érdeklődés a nevelés iránt.
Legalább egy "jelen vagyok"-ot mondjon a pályázó a bázisprogram topikba, hogy tudjuk kikre számíthatunk a jövőben.
Ezért van, hogy sötétben tapogatózunk és nagyítóval keressük a leendő edzőket.
A jövő évi u21 az elmúlt 10 szezon talán leggyengébb csapata lesz. Így is kényszerből vannak behívva a húzóember centerek (pl a tied is), mert a jobb potosak egyszerűen elkallódtak.
Például nem lehetett szót érteni a tulajdonossal, hogy adja el normális áron vagy, hogy edze őt.
Vagy csak 1,5 szezon után leálltak az edzéssel és lemaradtak, vagy külföldön trédernél kötött ki a játékos.
A scoutok rákényszerülnek a tudatos munka helyett a
kényszerből történő edzetésre. Azokat edzetik, akik hajlandók edzeni és emiatt elég sok maga pot elveszik a számunkra pl trédereknél.
A maga potokat pénzzé teszik gyorsan a draft után!
Na tessék itt jön elő, hogy kéne a pénz...