BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123504.177 in reply to 123504.174
Date: 1/31/2010 6:18:43 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
σταμάτα να παίζεις με τα μπαλάκια σου... :-)))

Πολύ ωραία τα λέω... Ο καθένας παίζει όπως φουστάρει! και εγώ και εσύ και ο περιστέρι και ο Μάτσας και ο Ροτοντο και όλοι...

Εγώ το ξαναείπα αφού το έγραψες και ανατρέχεις στα... πρακτικά. Αυτό που είπα και σχολίασα από την αρχή είναι ότι όποιος κάνει προβλέψεις να κάνει για όλα τα παιχνίδια... Για ξαναδιάβασε με προσοχή! ...μην προσπαθείς να δγμιουργήσεις εντυπώσεις που δεν υπάρχουν...
...το "μπαμ" της αγωνιστικής σε σόκαρε... αλλά η ειρωνία του "μαντίου των δελφών" άφησε ασχολίαστο το "μπάμ" που δεν πρόβλεψε ποτέ... και εσύ. Το μπαμ όμως που περίμενες, το έκανες σημαία...

Οταν εγώ έπεσα είχαν γίνει όργια. αλλά για να μην ανακυκλώνουμε την ιστορία και τους διαλόγους επί διαλόγων... όλοι έχουν μια ιστορία να πουν. Εγώ όμως είχα πει μέσα στη βδομάδα σε παίχτη της κατηγορίας που δεν τον έχουμε αναφέρει - και έχει αδικηθεί και αυτός από τα αποτελέσματα - οτι μετά το παιχνίδι μου με τον περιστέρι θα γίνει θέμα... ενω σε άλλα τίποτα... ορίστε...

Ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουν αποτελέσματα που δε θα αρέσουν σε κάποιον ή θα τα θεωρεί περίεργα. Αλλά το παιχνίδι είναι έτσι. Τι να κάνουμε.

Δε θα συνεχίσω ένα θέμα που δεν υπάρχει.
πούλησα έναν παιχτη που τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και έχω αλλα να ασχοληθω στο παιχνίδι.

καλή συνέχεια.

This Post:
00
123504.182 in reply to 123504.180
Date: 2/2/2010 11:27:43 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ξέχασες να αναφερθείς στο μεταξύ μας ματς που συνενοηθήκαμε να μου το δώσεις μπας κ μου κολλήσεις καμία μέρα και απολυθείς νωρίτερα! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ρε φίλε σε όλα όσα είπες..

This Post:
00
123504.184 in reply to 123504.180
Date: 2/2/2010 11:49:26 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
κουραστικό πλέον το θέμα με το "επίμαχο" ματς... και τα δήθεν πονηρά και πανέξυπνα υπονούμενα...
βαρετά και ξαναζεσταμένα... (από άλλα "επίμαχα" ματς που έγιναν γαργάρα...)
...και φυσικά επιλεκτικά, πλαγίως και μόνο όταν αφορουν την καμπούρα μας...

Υπάρχει GM αν κάποιος... σταματήσει να... υπονοεί και αναλάβει την ευθύνη των λεγομένων του... μπα!
...και καλώ τον GM να λάβει θέσει και να αποκαταστήσει το όλο ζήτημα... μία και καλή!
Επίσης ο GM να μας πει τι λέει ο κανονισμός για ομολογία περί συμφωνίας για τη διάθεση των ομάδων σε αγώνα...
Επίσης ο GM να μας πει ποιες ομάδες της Α1 έχουν πέσει σε παραπτώματα και ποιες όχι σε όλη την ιστορία των ομάδων αυτών, στο ΒΒ... να δούμε ποιες είναι καθαρές και ποιες όχι στην πραγματικότητα...
(ναι ξέρω, δε γίνεται. κρίμα)

...δε θέλω να επεκταθώ, αλλά όχι τώρα να κλαίνε οι χήρες, να κλαίνε και οι παντρεμένες...
...που θα μας μιλάτε όλοι για... υποτήμιση του νοητικού μας επιπέδου...
ώπα!!!

Υ.Γ. Ματσα, έχεις δίκιο...

From: lAzaRo
This Post:
00
123504.186 in reply to 123504.185
Date: 2/2/2010 4:34:06 PM
Overall Posts Rated:
66
Καταρχην συμφωνω σε πολυ μεγαλο βαθμο σε αυτα που ειπε παραπανω ο mamu, γιατι η αληθεια ειναι πως το ολο θεμα φαινεται να εχει ψιλοξεφυγει και ειναι τρελη καταντια αυτο που συμβαινει. Προσπαθουμε ισως να μιμηθουμε την κατασταση που επικρατει στον "πραγματικο" ελληνικο αθλητισμο, με τις παραγκες του, τους θειους του, τους πατερες του και ολα τα υπολοιπα γεννεολογικα δεντρα. Απο την αλλη ομως, θα πρεπει να δωσουμε και ενα δικιο (και πιθανον μεγαλο) και στο φιλο ρανταπλαν. Αναφερθηκε σε ενα παιχνιδι που του φανηκε περιεργο πριν απο 2 βδομαδες. Τον αγνοησαμε ή ισως καποιοι και να τον ειρωνευτηκαν. Επελεξε να "ανταποδωσει" την αδικια, οπως την αντιληφθηκε τουλαχιστον, παιζοντας ενα φιλικο παιχνιδι με εναν φιλο του και το εκανε μαλιστα με τον πλεον..ξεκαθαρο τροπο. Εδω ερχομαι εγω λοιπον και ρωταω: γιατι ειναι μεμπτο αυτο που εκανε ο ρανταπλαν με τον gp και δεν ειναι το ιδιο περιεργο αυτο που εγινε πριν μερικα παιχνιδια αναμεσα στον ματσα και στη δαφνη ( http://www.buzzerbeater.com/match/17988708/boxscore.aspx ).. Οπως καποιοι (ΟΡΘΩΣ ισως) δικαιολογησαν εκεινο το παιχνδι ως αγωνα προπονησης (με παικτες βασικους στον αγωνα με αξιολογηση 3 ή 5 ή 7 κτλ) και ΟΡΘΩΣ ισως δεν το υπεραναλυσαμε, το ιδιο ισως θα επρεπε να κανουμε και στον αγωνα 5 με 6 (κατα mamu).. Ολα αυτα τα λεω οχι για να δωσω καποιο αλλοθι στον ρανταπλαν, αλλα για να δωσω απο τη μερια μου μια αλλη οπτικη, ως καινουργιος παικτης στην κατηγορια.. Προτεινω να ακολουθησουμε τα λεγομενα του mamu για μουγκα απο δω και περα (τουλαχιστον στο φορουμ) γιατι οπως και να εχει το πραγμα, τουλαχιστον οσον αφορα το ζητημα με τα "στημενα" παιχνιδια, οσο και να αναλυθει οσο και να ξεκατινιαστουμε, ακρη δεν θα βγαλουμε και κυριως δεν θα δικαιωθει κανεις..

Last edited by lAzaRo at 2/2/2010 6:07:20 PM

Advertisement