Ειμαι οντως σε φορμα και οντως εχω ξεσαλωσει στα φορουμ ,αλλα μαλλον λογω ελλειψης δουλειας.
χαχαχα
@HoopStars BC:Οντως εχεις δικιο παντα βγαζω ολη την ομαδα προς πωληση. Η μοναδικη φορα που κοιταξα πιο πολυ να προπονησω παικτες απ οτι να κανω αγοραπωλησιες ,ηταν η περσινυ saison και θεωρω πως εμεινα στασιμος.
Δεν αξιζει πιστευω το στησημο της ομαδας και οι προπονησεις και τα χρηματα του γυμναστη ,οταν στην αγορα βρισκεις οικονομικες λυσεις. Ειναι θεμα best value for money. Και εγω το λεω και στα φορουμ ,οτι με βλεπω ως μανατζερ ,αγοραπωλησιες παικτων ,εμπορικα εσοδα κ.τ.λ
Αυτο που λες οτι η ομαδα δεν παιζει τοσο καλα οταν ειναι προς πωληση ,με ανυσηχει και θα ηθελα να ξερω αν καποιος αλλος γνωριζει τιποτα.
@A.O Kavala B.C:Καποιους παικτες δεν τους γουσταρω και τους βαζω προς πωληση σε ελκυστικοτατη τιμη ,ωστε να μου φυγουν πιο γρηγορα. Καποιους τους καραγουσταρω και τους βγαζω σε πωληση ,σε τιμη ωστε να μην με πολυπειραξη αν φυγουν. Οσον αφορα π.χ bachs και huus ειναι παικταραδες και ειχα κανει θεμα στο φορουμ των μεταγραφων για τις τιμες της αγορας ,δεστε τα λινκ για να καταλαβετε τι παιζει.
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)Τωρα οσον αφορα για ανοδο ,εγω οικονομικα δεν την βγαζω τη χρονια ,οποτε στοχος παντα παραμενει η τεταρτη θεση και η καταληψη της οσο αντεχω ,μετα προβλεπω κατρακυλα ,ωστε να ξαναδυναμωσω προς το τελος.
Σταρατα πραγματα.
Οποτε Odysseus B.C., Π.Κ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛ.., zapatistas45 , bilaris ειναι με την σειρα που γραφω τα φαβορι για τις πρωτες θεσεις και για ανοδο ,μιας και σε εμας τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα απ οτι σε σας.
Στον δικο σας ομιλο καποιοι αρχιζουν και ριχνουν σταχτη στα ματια ε?
χαχαχα
Λοιπον Panathinaikos 1908, Tool B.C , A.O Kavala B.C και απο εκει και περα σφαγη ,γιατι οντως εχετε εναν πολυ ιδιομορφο και ενδιαφερον ομιλο. Η σειρα που εβαλα εδω δεν ειναι η σειρα της βαθμολογιας ,αλλα οι πιθανοτητες που πιστευω οτι εχει η καθε ομαδα. Σας το ξαναλεω ο Panathinaikos 1908, ηταν το περσυνο μεγαλο φαβορι ανοδου. Η τακτικη του νομιζω απλως οτι ακομη δεν του βγαινει. Αλλα στο τελος να ειστε σιγουροι οτι θα χτυπησει δρυμητατα.
Ολα αυτα χωρις παρεξηγηση .
Χαβαλε κανουμε