usput, bas me zanima ko je savjetova styxa da onu bitnu utakmicu stavi fatura na krilo..
pogodit cu ko, posto se to kasnije uopce nije spomenilo
naravno, gore su moje dosadašnje greške nego kad je neko od vas zaboravlja postavit ekipu. to bi se popratilo sa osmijehom, a mene se napada.. a zasto? jer nisam jedan od VAS
a bas cu vas sve odvest na večeru kad dođem u zg, želim i ja bit jedan od vas, nendodirljiv pa makar stavija curku na krilo i napa unutarnjim sutom hehehhe
dosad sam se u svim ovim prepucavanjima držao po strani jer me to previše ne zanima, a i nitko me nije spominjao do sada. ali sad kad već jesi da ti odgovorim. nitko me nije savjetovao ni za tu utakmicu, a ni za bilo koju drugu. ja nisam imao nikakav stručni stožer. da li je postavljanje Fatura na krilo za utakmicu sa Češkom
(15704) bilo greška ili nije o tom bi se moglo raspravljati. Fatur je i kolo prije protiv Slovačke
(15651) bio na krilu i odigrao je sasvim u redu. a protiv čeha ga je ubio PF
(8189968) sa upola manjom plaćom. znam da plaća nije jedino mjerilo ali nekakvo ipak je. moje je mišljenje da su tu utakmicu izgubili bekovi koji su zajedno imali šut 5/28, trice 0/10. jest da je taktika bila LI i da sva ta četiri beka imaju na IS-u zbroj skilova za neki mediocre ali to su bili najbolji igrači sa tom formom u tom trenutku.
nego, možeš li molim te nabrojati tu sedmoricu koju spominješ. jer jedini iz ZG smo Kejsi i ja (od sedmorice nedodirljivih za koje mislim da želiš odvesti na večeru), a on i pogotovo ja se nismo mješali puno u ove rasprave pa me zanima koji su to još da ih upoznam.
p.s. sorry ako sam se, ovakav umišljen kakav već jesam, sam ubrojao među prozvane ;)