A folytatásban
Nógrádi Áronról
(21289065) olvashattok.
-Nógrádi hatalmas tehetségként nem kis pénzen került hozzád. Sajnos kiderült menet közben, hogy egy fenevad is lakozik benne. Nem bántad meg, hogy megszerezted őt?
-Mikhail:
Megérte az árát. A fenevadnak örülök is nála. Mindig volt a keretben olyan játékosom aki ilyen stílust képviselt. Amikor vettem akkor eladtam az előző fenevadam. Úgy látszik csak cseréltem. Egyáltalán nem bánom, hogy őt vettem meg. Most már előnyére válik már a hátránya.
-Hol tud a legjobban teljesíteni? (Ir vagy Dh poszton)
-Mikhail:
A csapatomban mindenképpen IR poszton nyújt többet. A keretben csak egy klasszikus passzolni tudó irányító van rajta kívül. Kiegyensúlyozott kinti játéktudása van jól helytáll IR és DH poszton is.
-Van-e valamilyen speciális edzés, ami a faultolásait mérsékli? Milyen edzéseket kedvel és miket kevésbé?
-Mikhail:
Van ilyen edzés, de olyat nem kap. A kemény edzésprogramjába nem fér bele. Kedveli a dobás edzéseket tempót és dobótávot is. Végül is igazi DH lesz, ha benő a feje lágya.-Mit hiányolsz a válogatottak körüli aktivitás fellendítése érdekében?
Mit kéne másként/jobban csinálni a kapitányoknak, hogy fokozzuk az érdeklődést mindkét csapat iránt?
-Mikhail:
Részletekre sokkal többen kíváncsiak, mint az egészre. Több mindenről kellene tájékoztatni a fórumozó menedzsereket.
Pl.: Scout-k részéről nincs beszámoló a korosztályok edzésével kapcsolatban. Ezek pótlásával talán több menedzser megnyerhető lenne a válogatott még jobb szereplés.-Bejutunk-e a az EB Top12-be? Mennyire érne csalódásként, ha a nehéz meccsek után ez nem sikerülne?
-Mikhail:
Természetesen bejutunk sőt tovább is. Csalódást nem okozna az ide szereplés, ha a top4-ben fejeznénk be a szereplést. Az ettől jobb helyek pedig már álomszépek.
-Hosszú távon mit tervezel vele? Mi a csapatod idei célja?
-Mikhail:
Az utolsó kérdéssel kezdenék. Mi a csapatod idei célja? Pont a Rivális csapat menedzserének áruljam el. :-P Természetesen a bent maradás a II.2 nyugati csoportban. Idén már végre nem szeretnék kiesési rangadón bent maradni. Hosszú távon a tervek a csapatnál egyben tartása. A mostani keret marad a következő 3 szezonban biztosan.Hosszú távon egy kinti támadó játékost faragunk a klubnál belőle. Remélhetőleg az U21 keret után a nagy válogatottban is bemutatkozhat majd.Az utolsó kérdés némi kíváncsiságot is takart a riporter részéről .. :)
Köszönjük a remek válaszokat, kitartást a Klicskót utánzó hős edzéséhez :) valamint jó egészséget. (Nemrég volt sérült.)