καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.....
ξεκινάμε....
Από: vasilisn:
πιστεύω ότι από τον όμιλό μας θα έχουμε 2 απώλειες.
Το ufaki και έναν από τους Athens Vikings ή Supernova Elites
νομίζω κατάλαβες απο το αποτέλεσμα σου στο κύπελλο ότι δεν μπορείς να παίζεις με τα θεία....
Από: Kung Flu
Yγ:Έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει λίγο το κουλούρι που δείχνει στα δεξιά από τις νίκες του πρωτοπόρου των μπλέ...Λέτε να το κάνω ασσουλάκι....? Προσεύχή σου τρισμέγιστε pre gamer στο θέο σου τον Βοδίν να έχω μέτριο αλλά όχι πολύ δύσκολο αντίπαλο στην επόμενη κλήρωση κυπέλλου γιατί τη βλέπω τι Βαλχάλα να καίγεται......!! :-P..
θα προσπαθήσουν τα Παοκια αύριο....εσύ θα πρέπει να περιμένεις next season....
Τα 6 βήματα για την ''Κίνηση'':
υπόσχομαι (αν το θυμηθώ λόγω ηλικίας) να σε κερδίσω με κίνηση...
Οι υπόλοιποι τι κάνετε σε αυτό το τομέα....Μόνο μεταγραφές βλέπω...Ρίξτε λίγο χρήμα να κινηθεί η οικονομία...! :-P
Εμείς στην Valhalla δεν θέλουμε καρεκλάκια και σουίτες και άλλα τέτοια gay...εμείς κάτι κοτρώνες έχουμε και καθόμαστε.Όσον αφορά τους λίγους τυχερούς φιλοξενούμενους οπαδούς οι οποίοι είναι συνηθισμένοι σε ανέσεις, στον χώρο που τους παραχωρούμε, τους έχουμε και φρέσκα ..αγγούρια...για να απολαμβάνουν το θέαμα :))))
Από: ALEXANDROS7: καλάααα ουυυυυυυυυυ ρεεεεεεεε, βρε μήπως ο Σαββίδης σε έχει υπάλληλο???? τι είναι αυτά που κάνεις στους φιλάθλους σου????
mesa se ola ayta o paok4 paei gia to apoluto pleonekthma edras kai o gios tou odin afrizei!
το αφρίζει είναι ...λίγο
Από: Villagkouras
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΟ ΚΑΖΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!! #%(@)#$^)*$@*)(@#!)%!)^*
πιές μια Lux :)))) και αν δεν το κατάλαβες το κυπελλάκι ήταν δάκτυλος κόκκινος...επειδή είπες ότι είμαστε φέτος πιο δυνατοί...είπαν να στείλουν ένα διαιτητικό μήνυμα...θα τους τιμωρήσω εγώ...
πάντως το επ'ιπεδο ανεβαίνει...αναλύσεις για την κίνηση, για εσωτερικά συστήματα, για χρήση lucky fans, για επεκτάσεις γηπέδων...κρίμα που μερικοί απλά διαβάζουν και προτιμούν το κομπαρσιλίκι....ο Οdin θα τους τιμωρήσει....