@ B.B. King
Co do samego zamieszania. Miałem przeczucie, że tak to będzie wyglądało gdy dojdziesz do władzy.
W moim mniemaniu targają Tobą sprzeczności. Z jednej strony podkreślasz, że chciałbyś aby kadra była kadrą każdego z wyborców i, że każdy pomysł zostanie wysłuchany i być może wprowadzony w życie, a z drugiej strony pokazujesz, że masz gdzieś pracę wykonywaną na rzecz NT przez innych i że teraz to Ty jesteś jedynym słusznym wyborem. Coś tu chyba nie halo?
Ale jaki to nowy pomysł się pojawił, któremu jestem przeciwko? Nie ma nic, tylko ataki.
Co do MTR - tak jak powiedziałem - ja pomagałem w jego realizacji. Tylko że współpraca powinna wyglądać inaczej. Chociażby po to, żeby skauci nie wchodzili sobie w kompetencję.
Pomijam fakt, że podział zawodników z draftu wyglądał tak, że połowa dla U21, połowa dla MTR. I już nic na odwróconych nie zostało. A potem mi się zarzuca, że nie ma odwróconych. Skoro tak, to dzielmy się po 1/3. A jak nie, to pretensje o brak odwróconych są bezzasadne.
Mam wrażenie, że uważasz polską społeczność BB za jakiś ciemnogród wciskając "kity" odnośnie ewentualnych kadrowiczów pośród ostatnio powoływanych.
Część zawodników jest w drużynach, których prezesi się nie logują. Ich też sprawdzałem. Część zawodników siedzi w V lidze w Chinach. Ja sprawdzałem wszystko jak leci, nie patrząc w jakim kraju gra zawodnik i kiedy ostatni raz logował się właściciel.
Ktoś tu zadał pytanie jak został odnaleziony Weszka. Ten zawodnik nie był wcześniej kadrze znany. Ale jak Mati robił przegląd, to gdy zobaczył Weszkę, to powiedział coś w stylu "Wow, nie wiedziałem, że tak się rozwinął". I chociażby dlatego warto było zrobić tamten przegląd.
Co do obecnego przeglądu - jeszcze go nie analizowałem. Musiałbym porównać świeżo zrobione bazy i sprawdzić kogo nie było w starych. Aktualnie ta rzecz ma niższy priorytet. Bo to jest tylko ciekawostka a mam ważniejsze rzeczy i na nich się skupiam. Ale zapewniam, że taka informacja się pojawi, ale później.