Grywałeś w KNBA? Który team? :) Bo mnie swego czasu też tam było można mnie spotkać na parkiecie :)
A z tego co widzę to KNBA się ładnie rozrosło :)
ano ale to stare dzieje :) coś chyba w latach gdy KNBA grało na AWF (chyba się zwaliśmy Yeti wtedy)
później na Koronie a następnie na Wiśle (chyba jako Piracik czy jakoś tak to było)
wydaje mi się, że to było gdzieś z 10 lat temu
na nowej hali AGH już nie grałem
ale z moich czasów grywa tam jeszcze kilka osób (skoro pykałeś w Odlewie to Gumisia kojarzysz i wszystkie inne gwiazdy spychane na ten wydział w celach reprezentowania uczelni: Fila, Wojtek B, Dziurka Kuba itd - może kojarzysz chłopaków)
no i cały czas reprezentacja AGH była do 2004 bodajże roku
a teraz od bidy pojawię się na miasteczku lub w Parku Jordana raz dwa razy do roku :)
starzy znajomi z turniejów streeballowych tam grywają (grywałem w Juliadzie i w Gramy Fair)
ot takie pykanie:)
nie wiem jak rocznikowo u Ciebie ale może nawet rywalizowałem z waszym wydziałem w Twoich czasach (w lidze międzywydziałowej AGH grałem chyba do 2007 roku)
pozdrawiam
edyt: skoro jak widzę w necie pojawiam się w Niepołomickiej Lidze Koszykówki w latach 2002-2003 to znaczy, że w KNBA zaczynałem chyba rok wcześniej i z przerwami grywałem
Last edited by Astarotte at 1/15/2013 5:17:41 AM