undeva 1/3 din salariu jukatorului se rasplateste in Merchendising + creste numarul fanilor + sezonu viitor Contractul TV va fi mai mare
cred ca e resonabil :)
:-D hai ca am ris cu pofta:)
sa le luam pe rind:
1.
undeva 1/3 din salariu jukatorului se rasplateste in Merchendising
sa presupunem, cu toate ca este doar o presupunere si nu poti fi sigur de acesta.Dar chiar daca admitem acesta, sa presupenem ca voi avea salariile la 3 jucatori in echipa vreo 350k,respectiv 1/3 e cam 120k si asta doar la 3 jucatori, pe cind eu trebuie sa am minim 12, si daca mai sumam si salariile lor, ca deh, tre sa ai niste rezerve mai bunicele pentru a te mentine in MBA, pai ajungi la o suma destul de frumusica.Respectiv shansele de a face performanta si a ramine in MBA scad in fiecare saptamina+ adversarii aduna bani si fac achizitii :)
2.
creste numarul fanilor
ei si ce sa fac eu cu ei, daca mai mult de 20k nu o sa vina la meci, si asta, doar in cazul in care cistigi majoritatea meciurilor.Insa si aici este un DAR, sezonul acesta am cistigat pina acum toate meciurile si stadionul inca niciodata nu a fost plin...
3.
sezonu viitor Contractul TV va fi mai mare
va fi mai mare, dar nu doar la mine, dar la TOTI in MBA,respectiv se primeste ca pe spinarea mea ridic veniturile in primul rind a celorlalte 15 echipe :-D, iar eu pierd finante;)
de acesta in echipa tre sa ai 1-2 jucatori de NT antrenabili, mai mult, cred ca e deja sinucidere:)
Tu de ce nu mai ei vreo 2 pivoti de NT in echipa?
cred ca e resonabil
vezi ca se scrie cu
Z :)