Definitivno vpliva tudi višina,ker sorodni skili so všji...
Ja, tudi meni se zdi logično,da pri skoku vpliva tudi višina.. GM Braco.Skliceval sem se na njegov prejšni post...No zaenkrat zelo zaupam, kar se tičei treninga Koperboyu,v bodoče bom pa še premislil^^.
l.p.
P.S-1 teden treninga
Nekje sem napisal, da za skok nisem siguren, vendar ravno v tem postu ne, ki si ga citiral. Piševka! Zdaj imam končno dokaz, da nobeden ni perfekten...
Sicer pa ti bodo tako mladi igralci po moje redno skakali vsaka dva tedna s treningom skoka.
Ko sem napisal tisti post, ki si ga citiral, sem bil siguren, da skok pade v isto kategorijo kot met iz skoka, ki je univerzalen za vse pozicije in se ne trenira počasneje/hitreje glede na pozicijo. Saj je konec koncev skok dejansko univerzalen vsem pozicijam, kajne? Tudi Dwayne Wade konec koncev pobere po 7-9 skokov na tekmo, pa je branilec...
No, kasneje sem izvedel, da je skok dejansko odvisen tudi od višine in je tisti moj post zmoten. Upam, da se nisi samo zaradi tega mojega posta odločil za trening skoka
.
No zaenkrat zelo zaupam, kar se tičei treninga Koperboyu,v bodoče bom pa še premislil^^.
Hja kaj naj rečem, vsak se lahko kdaj zmoti. Me veseli, da mi zaupaš glede treninga, moraš pa vseeno vedeti, da igram šele peto sezono in se moram moogoče še kaj naučiti.