Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά,
Το να τα λες σταράτα, όπως λες, δεν σημαίνει να προσβάλλεις συνεχώς τους άλλους. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το ποιός είμαι εγώ το ξέρω εγώ και αυτοί που μου κάνουν παρέα χρόνια. Και δεν επιτρέπω στον καθέναν, πόσο μάλλον σε κάποιον που έχει αναγάγει την έννοια της προσβολής των άλλων σε λογική "τα λέω σταράτα", να μιλάει σε τέτοιο τόνο. Αν εγώ είμαι, όπως λές, ένας απο αυτούς που φέραμε την Ελλάδα σε τέτοια χάλια, εσύ είσαι ένας που κατηγορώντας τους άλλους αποποιείσαι συνεχώς των ευθυνών σου. Και αυτό πίστεψε με, είναι χειρότερο. Διότι δείχνει πραγματική έλλειψη ωριμότητας, άνθρωπο "παρτάκια", εγωκεντρικό και υπερφίαλο. Δεν έχω συνηθίσει να συναναστρέφομαι με άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν τους άλλους για ό,τι κακό συμβαίνει, αφήνοντας τους εαυτούς τους εκτός. Μιλάς με τέτοια υποτιμητική διάθεση για τους άλλους, λες και είσαι κάποιος. Αν ήσουν "παντελονάτος" θα μας είχες ήδη συστηθεί λέγοντας και την ηλικία σου. Το να μην το κάνεις υποδηλώνει ότι είσαι μικρός ηλικιακά, που το μόνο που κάνεις στη ζωή σου είναι να δείχνεις επικριτική διάθεση απέναντι στους άλλους. Τώρα για το αν δουλεύεις σε εταιρεία που δίνεις συμβουλές,πολύ αμφιβάλλω. Διότι δεν ξέρεις να κάνεις ούτε και αυτό. Καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα. Και μια συμβουλή, αν θες. Επιτέλους "μεγάλωσε" και ανάλαβε τις ευθύνες σου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Δεν φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι, πάντα η ευθύνη είναι μαζική και σίγουρα ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Αν το κατανοήσεις γρήγορα, θα κάνεις αυτά που θες στη ζωή σου. Άν όχι, λυπάμαι, αλλά θα ματαιοπονείς για πάντα ρίχνοντας εξ' ολοκλήρου τις ευθύνες των δικών σου λαθών στους άλλους. Εσύ κρίνεις, αν αυτό είναι δίκαιο. Να είσαι πάντα καλά (και το εννοώ αυτό, δεν είναι ειρωνεία) και σου εύχομαι τα καλυτερα στη ζωή σου απο δω και μπρός.
Υ.Γ. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να περάσετε όλοι σας καλά.
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Last edited by Δημήτρης at 4/1/2010 3:36:59 AM