Δεν τον εμποδίζει τίποτα να γίνει ένας καλός παίχτης. Απλώς θα αργήσει να φτάσει σε επίπεδο υψηλό και αν επιμείνεις επάνω του θα πάει πίσω ολόκληρη η ομάδα. Να ξέρεις ότι οι κοντοί για να γίνουν θέλουν τουλάχιστον 3 σεζόν αποκλειστικά επάνω τους. Αν έχεις τόση υπομονή συνέχισε, σου ξαναλέω όμως ότι δεν σε συμφέρει να επενδύσεις σε ταλέντο. Μην πας μακριά δες πόσες σεζόν χρειάστηκαν για τον Πρίγκα του HERCULES B.C.. Έμεινε όλη η υπόλοιπη ομάδα πίσω και όχι μόνο, ούτε να τον πουλήσει δεν μπορεί ο άνθρωπος.
Αυτά σου τα λέω μέσα από την εμπειρία μου και καλοπροαίρετα. Εγώ την σεζόν 9 αγόρασα ένα PF ταλέντο τον Ayensa. Για την εποχή που τον πήρα ήταν τρομερός. Είχε και παραθυράκι ειδοποίησης από την εθνική Ισπανίας. Όταν έστειλα μήνυμα στον κοουτς της Ισπανίας, ξέρεις τι μου είπε; ότι ο παίκτης είναι όντως πολύ μπροστά, αλλά λόγω προοπτικής θα σταματήσει γρήγορα η βελτίωσή του. Με ευχαρίστησε και είπε ότι δεν τον θέλει. Το αποτέλεσμα μετά από 3 σεζόν προπόνησης έφτασε έως το 12 σε εσ. άμ.,11 εσ. σκ.,10 σε σουτ & 9 σε μπάσιμο. Τον πούλησα με χασούρα 100Κ.. Ο Rögnvaldsson που αγοράστηκε αργότερα έχει φτάσει διπλάσιο μισθό. Αυτό τα λέει όλα...
Εσύ βέβαια κάνεις ότι θέλεις. Δεν ξέρω, αν τα λέω λάθος, αν θέλουν ας πουν και οι υπόλοιποι την γνώμη τους.