Ωραία όλα αυτά και χρήσιμα... αλλά εγώ θα ρωτήσω; Πόσοι απο εσάς στις προηγούμενες εθνικές εκλογές πήγατε να ψηφίσετε; Η απάντηση που υπολογίζω να πάρω είναι το 50%. Αρα το υπόλοιπο 50% έβγαλε κυβέρνηση για εσάς που δεν ψηφίσατε και την τρώμε τώρα όλοι στη μάπα.
Βγάλαμε κυβέρνηση με 21%, πρώτο κόμμα της αντιπολιτευσης με 16% και για να μην αναφερθώ και στους υπόλοιπους που δεν θα μπαίνανε καν βουλή αν πήγαιναν όλοι οι εξυπνάκηδες που λέγαν "σιγά μην τους κάνω το χατήρι και ψηφίσω".
Πηγαίνετε να ψηφίζετε, ότι θέλετε, κυνηγούς, ΜΛ-ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή (πιάνω όλα τα άκρα για να μην χαλάσω κανέναν) και θα δείτε μετά πρεμούρα που θα πιάσει τα μεγάλα κόμματα.
Επίσης, να πω, ότι έχω κατέβει σε πορεία-συγκέντρωση μόνο δύο φορές στη ζωή μου... η πρώτη ήταν πριν απο 19 χρόνια για το μακεδονικό και η δεύτερη ήταν την Τετάρτη στο Σύνταγμα μαζί με τους υπόλοιπους "αγανακτισμένους". Θα είμαι και την Κυριακή που μου το επιτρέπουν οι μη υποχρεώσεις μου εκεί. Ολοι πρέπει να έρθετε... είναι ντροπή να είναι μόνο 20000 κόσμος εκεί. Και όσοι δεν μένουν Αθήνα, να ξεχυθούν στις πλατείς των πόλεων που ζουν.
Για το τέλος παραθέτω το παρακάτω link και σας καληνυχτώ
http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/04/blog-post_8425.h...Υ.Γ. +1 στον kasper7 για την επ'αόριστον απεργία ΧΩΡΙΣ συνδικαλιστές. Έχουν και αυτοί το μερίδιο τους σε όλα αυτά...