BuzzerBeater Forums

BB Danmark > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: funzip
This Post:
22
248075.18 in reply to 248075.17
Date: 09/22/2013 11:00:37
Overall Posts Rated:
754754
Tror alle er enige om at de bedste spillere skal spille. Det er vidst blevet slået fast flere gange.

Hvad jeg så også har nævnt flere gange er at de spillere der er over 32 nu rent faktisk er blevet overhalet af de yngre så det er egentlig slet ikke et tema lige nu. Vi har bedre guards end Slavensky eller hvem det end måtte være. Se tidligere post ang. skills bla. Slavensky var langt foran konkurrenterne da jeg tog over som landstræner og den ubestridte stjerne i mange sæsoner, men nu er niveauet lige steget en tak, og vi har en god bredde lige nu blandt vores guards. Men jeg forudser at vi vil komme i den situation her igen, da der helt sikkert er nogle huller i årgangene og færre spillere på vej. Så det er bare om at komme igang med at træne:)

Derudover er der masser af dialog med de managers der træner danske talenter mod NT, vi er som Pirates også nævner en lille BB nation, og bliver desværre kun mindre for tiden, så der skal holdes godt fast i de spillere der har potentiale til at nå NT. Og det bliver der arbejdet hårdt for, og endnu mere med den nye landstræner er jeg sikker på;)
Kan vel godt sige tillykke til RoqueSC allerede nu, da det ikke er muligt for andre at stille op mere. Og han har ihvertfald allerede fået én stemme;)