BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 27

U21 reprezentacija - sezona 27

Set priority
Show messages by
From: krmelj
This Post:
00
257528.18 in reply to 257528.1
Date: 5/5/2014 11:47:07 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
u 18 h igramo utakmicu 4. kola Utesnog turnira. Protivnik je znatno ozbiljniji nego u proslom kolu,uopste sa reprezentacijom Svajcarske pocinjemo ciklus teskih i jako bitnih utakmica. Raspored nam je tezak,kao sto to po obicaju nama zapadne na ovom turniru. Sreca u nesreci je sto 3 od te 4 jake utakmice igramo na svom terenu.

Forma nam je na slicnom nivou. Minutaza igraca je bila manje vise ok,mada nikako da imamo vise tih 9-ki,sve zivo sto ima idealnu minutazu nekako zavrsi na formi 8. Ali dobro,bar nemamo ni 7-ice,tj samo jednu. Napredak igraca u protekle 2 nedelje je na sasvim solidnom nivou,prosecno po oko 10-ak skill up-ova,planiranih,sto je sasvim ok.

Trenutan nas skor je 2-1,a njihov 3-0. Oni su imali nesto lakse protivnike mada su dobili ipak na gostovanju Sloveniju uz pomoc veceg zalaganja i savrsene taktike tako da se njihovom selektoru mora odati priznanje. Favoriti smo ipak,kako zbog kvaliteta tako i zbog domaceg terena. U ovakvim utakmicama najveci problem za favorite je postojanje GDP-a jer on vise ide u prilog autsajderima i stvara mogucnost iznenadjenja. Otprilike da lupi nesto i pripremi svoju ekipu bas za takvu taktiku protivnika,a on iznenadi sa svojom napadackom taktikom jer favorit nece da rizikuje i ''gadja'' njegovu,pogotovo ako reseta razlicite taktike. No,sta bude bice,nadajmo se najboljem.

18:00 h, Srbija U21 - Svajcarska U21 ,chat!

This Post:
00
257528.19 in reply to 257528.1
Date: 5/12/2014 11:50:06 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
U uvodnoj utakmici koja se igra tacno pred glavnu utakmicu dana izmedju seniora Srbije i Portugala,nasa mlada reprezentacija docekuje vrsnjake iz Ukrajine,30. reprezentacije sveta.

Jako bitna utakmica za nas,svaki dalji kiks ce nas skupo kostati i ili nam zakomplikovati plasman u play-off ili nas staviti u losu poziciju za dalji tok takmicenja. Ukrajina je protivnik koji je zabelezio sve pobede do sada i posle naseg meca ima lagan raspored tako da bi pobedom protiv nas prakticno osigurali skor 8-0 na kraju ligaskog dela. To znaci da mogu da nam opice i CT odnosno mec sezone pa da napucaju ent u zadnja 3 kola protiv slabasnih protivnika. Moze biti komplikovana utakmica ako se to desi izuzetno. Proslo kolo oni su dobili Kanadu u gostima 30-ak razlike sa vecim zalaganjem i to im je jedino ''trosenje'' enta do sada. Imaju LI ekipu medjutim zaista se vise nista ne zna oko tih taktika,eto protiv Kanade su stavili kretanje,iako uopste nemaju tim za takvu napadacku opciju. Stoga,mi im necemo gadjati nista i lupetati eto tek tako jer nam je ionako unutrasnja odbrana bolja od spoljne trenutno tako da i ukoliko idu pod kos ne bi bas trebalo da se proslave.

Sto se tice nas,forma je zaista sjajna,steta sto je i njima takva. Konacno menadzeri odrzavaju minutazu svojim igracima na normalnom nivou i bio sam odusevljen kad sam kliknuo na stranicu U21 u petak. Trening je sada bio obrnut nego prosle nedelje,napredovalu su unutrasnji igraci u bitnim skilovima,a spoljni su statirali u treningu. Trebalo bi dakle ocekivati njihov napredak ovoga petka.

Posle solidnog razmisljanja,podstaknuto paranojom zbog GDP opcije (Ivko najbolje zna o cemu govorim ), igramo ''Pritisni loptu'' taktiku,covek na coveka i bez GDP-ovanja.

18:00 h Srbija U21 - Ukrajina U21.
19:30 h Srbija - Portugal.

This Post:
00
257528.20 in reply to 257528.1
Date: 5/12/2014 3:32:17 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Sjajan dan za reprezentacije. Mlada sa manjim zalaganjem ostvarila lepu pobedu,a A selekcija prakticno obezbedila plasman u sledecu fazu,posle duzeg vremena.

Sto se tice mlade,na ruku nam ide i vece zalaganje Hrvata danas tako da u slucaju pobede u sledecem kolu protiv njih najverovatnije cemo ostvariti ucinak od 7-1,sto bi bilo sjajno. Ali otom potom,videli smo protiv Ceha vec koliko je tesko izvojevati pobedu u gostima...

This Post:
00
257528.21 in reply to 257528.20
Date: 5/12/2014 9:16:31 PM
Predragon
III.7
Overall Posts Rated:
176176

This Post:
00
257528.22 in reply to 257528.1
Date: 5/19/2014 11:34:25 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
U ovim teskim vremenima za nasu,a i komsijske zemlje tesko je naci volje,a i fokusa za igricu. Igramo vazan mec,kako za nas,tako i za komsije,Hrvate. Mi smo trenutno 26. , a oni 27. reprezentacija sveta.

Ukratko,oni imaju vec 2 poraza i sa jos jednim skoro pa bi izgubili sanse za prolaz dalje tako da postoji mogucnost da cemo se suprotstaviti CT-u. Sa druge strane mi,ukoliko dobijemo ovaj mec na kraju cemo najverovatnije imati skor 7-1 i tako imati lepe sanse da zavrsimo medju 8 i igramo prve 2 utakmice play-offa na svom terenu. Forma nam je dobra,bolja od ocekivane,s obzirom da je opet par menadzera brljalo sa minutazom prosle nedelje. Njima je takodje forma dobra,imaju vise igraca sa prosecnom formom ali opet i vise sa odlicnom.

Necu gnjaviti dalje zbog specificnosti situacije,navedene na pocetku posta. 18:00 h Hrvatska U21 - Srbija U21.

This Post:
00
257528.23 in reply to 257528.22
Date: 5/19/2014 7:47:47 PM
Overall Posts Rated:
113113
Ivko senzacionalnim rezultatima sa A timom baca senku na tvoje rezultate, koji su nista manje bitni. Pogotovo je slatka ova pobeda nad komsijama. Svaka cast, srecno u nastavku! :)

This Post:
00
257528.25 in reply to 257528.24
Date: 5/19/2014 9:19:54 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Hvala vam momci na cestitkama. Sem one Predragove torte,ovo su jedine cestitke u vezi mlade reprezentacije,neocekivano

Samo da te ispravim Pivski,nije ovo samo moj uspeh. Reprezentacija stvarno napreduje,napredak igraca je sjajan i to je velika zasluga njihovih menadzera koji stvarno slusaju oko treninga i cine ovu reprezentaciju sve jacom. Jer u A selekciji realno 95 % je zasluga selektora,igraci manje vise cele sezone igraju sa kvalitetom koji poseduju,uz poneki skill up. U mladoj je vec jako bitan napredak igraca u toku same sezone tako da je jako bitno da vlasnici igraca zele da ih treniraju s obzirom na potrebe reprezentacije i da im ''bruse'' formu kako valja. Ja im se zahvaljujem i neka tako nastave,s tim da ce ovu poruku procitati samo ovi u Srbiji,mozda

Kad sam se vec zahuktao,malo i o ovom mecu i o onome sto nas ocekuje. Pobeda je fina,steta sto se povredio nase prvo krilo Toncev odmah na pocetku tako da je Hunyadi prakticno odigrao ceo mec,bez rotacije,i ovo njihovo krilo je dosta trpalo. Verovatno bi bilo 30-ak razlike da nije bilo toga ali ok,pobeda je tu. Jos 2 meca imamo do kraja,u oba smo favoriti. Ako pobedimo u oba mozemo da se nadamo da cemo zavrsiti medju 8 i igrati prve 2 runde play-offa na svom terenu. Ivku sam napisao - kakav sam ja baksuz bicemo bas 9-i. Sad cemo da vidimo da li sam izbaksuzirao Prvo naravno da pobedimo jos ove 2 utakmice...

This Post:
00
257528.26 in reply to 257528.25
Date: 5/20/2014 8:55:45 AM
Overall Posts Rated:
113113
Ali ti si izvrsio selekciju i procenio s kojim menadzerima ces imati dobru saradnju. :P

From: Lale

This Post:
00
257528.27 in reply to 257528.25
Date: 5/20/2014 10:19:26 AM
Overall Posts Rated:
136136
Cesitike! Samo tako nastavi :) Za pocetak, do tog osmog mesta

To: Lale
This Post:
00
257528.28 in reply to 257528.27
Date: 5/20/2014 2:01:24 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Hvala Lale. Nece biti lako,morace da se poklope neke utakmice da bi se to desilo,kos razlika ovo ono...a naravno i mi da dobijemo ovo do kraja.

Advertisement