BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Eran

To: Ido
This Post:
22
314220.18 in reply to 314220.13
Date: 4/24/2022 8:28:46 AM
Overall Posts Rated:
6969
אני מצטער, אבל זה לא שכנע אותי לגבי הצורך במאמן ישראלי.
יותר כיף זה נחמד (בסופו של דבר זה משחק) אבל קבוצת הווצאפ הזו היא חלק קטן מקהילה של 197 משתמשים פעילים.
כשהפעילות הקהילתית כולה מתקיימת בתוך קבוצת ווצאפ ולא בפורום שיכול לשלב את כל הקהילה בדיונים, נוצר לדעתי מצב לא בריא עבור כמות המשתמשים בקהילה הישראלית. כשמשתמש חדש רואה שהפורום מת במקום חי ותוסס, זה בהחלט מוריד מהרצון להישאר, זו ההשקפה שלי, אבל סטיתי מהנושא.

גל הביא אליפות עולם. זה לא בדיוק משהו שאפשר להגיד עליו "כן הוא הביא אליפות עולם, אבל..." זה מה שנקרא בלעז
False Equivalence,
אין שום מקום להשוות בין אליפות עולם היסטורית, לחוסר הצלחה בלקיחת טורניר ניחומים או הדחה בשלב ראשון של אליפות אירופה.
ההישג של גל הוא מה שכל משתמש בבאזר ישראל חולם לעשות כמאמן נבחרת, והוא לבדו הופך את גל למאמן המצליח ביותר בהיסטוריה של הנבחרת מאז שהיא התחילה. הוא גם המאמן הכי מצליח בליגה הישראלית מאז שהיא התחילה, לכן אין בכך שום הפתעה, יש קורלציה ברורה.

אין לי שום התנגדות למאמן ישראלי, אני אפילו ציינתי בדבריי למועמד הפולני שאני מסכים עם מי שטוען שמגיע למאמנים ישראלים שחיכו לכך הזדמנות לנסות. אני כן חושב אבל מן הצד השני, שמאמן עם היסטוריה של הצלחות, ועוד עם נבחרות בוגרות בעבר, זה משהו שבהחלט מעלה את הסיכויים להצלחות עתידיות של הנבחרת שלנו, באופן משמעותי.

Last edited by Eran at 4/24/2022 8:29:46 AM