BuzzerBeater Forums

Suomi - I.1 > Kausi 64

Kausi 64

Set priority
Show messages by
This Post:
11
323133.18 in reply to 323133.17
Date: 06/11/2024 08:13:01
BetoniBasket
III.7
Overall Posts Rated:
25272527
Onnittelut TEAM Lingolle SM-kullasta !

This Post:
22
323133.19 in reply to 323133.18
Date: 06/12/2024 17:11:09
Bay City Pirates
SM-Koris
Overall Posts Rated:
348348
Second Team:
Bay City Pirates II

BB SM-Koris Awards Season 64 jatkuu

Pahoittelut pienestä tauosta kausipalkintojen jaossa. Tässä kuitenkin viimein loput kategoriat:


Kategoria III: Defensive Player of the Season

Finalistit:
You Mao Sheng, Bay
Tan Chong Teck, Linko
Sami Maura, Rakuunat

Tämä kategoria on aina ollut rim protectorien leikkikenttä, mutta jo viime kauden jälkeen ennustin muutosta. Ja niin kävikin, että kausi 64 tullaan muistamaan modernien puolustusten lopullisena läpimurtona. Myös tässä kisassa finalistit edustavat uusia, monipuolisia pakittajia. Piraattien pakki oli Lingon ja Huparien ohella sarjan parasta, joten puolustuksen johtaja You oli kiistaton ehdokas kausipalkintoon. Maura esitteli hyökkäyksensä ohella monipuolisuuttaan myös toisessa päädyssä, niin boxissa kuin 2-3:ssa. Linko oli kauden paras puolustusjoukkue ja taiwanilaiskaksikko Teck-Sheng jokseenkin ohittamaton. TCT oli kaksikosta aavistuksen parempi niin tilastoissa, MVP-äänestyksessä kuin lahtelaisin subjektiivisin silminkin katsottuna. Siksi kauden paras puolustuspelaaja on:
Tan Chong Teck, TeamLINKO


Kategoria IV: Bench player of the Season

Finalistit:
Mao Yongxian, Rakuunat
Matti Trygg, Huparit
Demeter Supak, Bay

Uudessa kategoriassa on siis mukana vain alle 24 minuuttia pelanneita. Rajasta pidettiin tiukasti kiinni, mikä sulki pois mm. Kuleksijoiden Kultasen, Jazzin Contadorin ja Rakuunoiden Braconin. Rakuunoilta löytyi silti vahva ehdokas: Mao oli erityisesti karsintapeleissä kovassa vireessä varmistamassa joukkueelleen sarjapaikkaa. Lahden rosterissa Supakilla oli perinteinen ”microwave shooterin” rooli. Mies oli erityisen tärkeässä roolissa kriittisissä otteluissa mm. Sealsia ja Riksua vastaan. Huparit joutui pettymään kauteen, mutta Trygg hoiteli vaihtosentterin roolinsa tasaisen laadukkaasti eikä joukkue ainakaan häneen kaatunut välierässä. Ehkä aavistuksen tasapaksusta, mutta toki laadukkaasta finalistijoukosta yli muiden nousi ratkaisupelien vahvoilla suorituksilla. Ensimmäisen parhaan penkkipelaajan palkinnon saa:
Mao Yongxian, Rakuunat


This Post:
66
323133.20 in reply to 323133.19
Date: 06/12/2024 17:16:27
Bay City Pirates
SM-Koris
Overall Posts Rated:
348348
Second Team:
Bay City Pirates II

Kategoria V: Finnish player of the Season

Finalistit:
Markku Heikkilä, Seals
Elis Prinkkala, Rantarosvot
Petri Rajas, Linko

Parhaan kotimaisen pelaajan löytäminen oli tällä kertaa yllättävän kinkkistä. Vanhat starat eivät enää loistaneet, ja toisaalta uusi sukupolvi on vielä matkalla ylöspäin. Ensi kaudella veikkaan jo erinäköistä tilannetta. Mutta erinomaiset, joskin ehkä himpun yllättävät, ehdokkaat saatiin kuitenkin. Heikkilä voitti sarjan pistekuninkuuden, ja oli lähellä ettei hän päätynyt 34-vuotiaana vuoden kehittynein -finalistiksi. Prinkkala johti suvereenisti Rosvojen peliä lähes viiden syötön keskiarvolla. Rajas otti hurjan loikan maajoukkueeseen ja mestarijoukkueen parhaaksi pistemieheksi. Finaalisarjassa jäi vähän muiden varjoon, mutta koko kausi oli niin vahva, että myös kauden parhaan kotimaisen pelaajan titteli menee Maunulaan:
Petri Rajas, TeamLINKO


Kategoria VI: Manager of the Season

Finalistit:
LINKO, TeamLINKO
Hullued, Lpr
Lepari, Matari

Linko on selvä valinta finaaliin. Mestarin kaataja kaatoi kauden aikana myös epäilijänsä. Käytössä oli tietysti nallekarkkeja iso pussillinen, mutta se ei vähennä menestyksen tai managerin arvoa. Lappeenranta oli, kun mitalit jaettiin, sarjan lupaavista nousevista joukkueista lopulta paras ja Hullued ansaitsee noston kauden parhaiden managerien joukkoon. Lepari on taitavasti kehittänyt lahjakasta, hyvin rakennettua joukkuetta. Myös taktisesti kausi oli tulokkaalta erinomainen, ja vaikka pleijaripaikka jäi niukasti saavuttamatta, voitot mm. Piraateista, Rakuunoista, Sealsista ja Jazzista olivat kovia suorituksia. Tällä kertaa raati arvosti pienemmillä resursseilla operoinutta altavastaajaa, jonka manageri nosti playoff-viivan tuntumaan. Kauden manageri on:
Lepari, Matarin Pojat


Tämä kausi oli siis myös parhaiden valinnoissa vahvasti TeamLINKOn. Onnittelut vielä! Ensi kaudesta on odotettavissa todella mielenkiintoinen, erityisesti nuorten suomalaispelaajien nousua odotettaessa. Mutta niihin palataan 14 viikon päästä, kiitos kaikille kaudesta!



From: Lappa

This Post:
55
323133.21 in reply to 323133.20
Date: 06/13/2024 07:53:19
Rakuunat
SM-Koris
Overall Posts Rated:
335335
Second Team:
Dragoons Academy
Kiitos hienosta työstä kausipalkintojen kanssa! Nämä vaativat varmasti paljon työtä ja aikaa, joten todella mahtavaa lukea näitä juttuja.

Itse kirjoittelen tänään tai huomenna taas perinteiset kausiveikkaukset. Katsotaan kuinka pieleen arviot menevät tällä kertaa kun sarja on todennäköisesti taas entistä tasaisempi, muutamaa bensa-asemalle parkkeerattua joukkuetta lukuunottamatta.