BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 66

Σεζόν 66

Set priority
Show messages by
This Post:
11
325142.18 in reply to 325142.17
Date: 10/17/2024 12:22:42 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Γεια σου Αετέ!

Kάτι ξέρει το παιχνίδι. Με το που πέταξες στην κόκκινη πλευρά,μας εβγαλε rivals.
Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για τα συγχαρίκια!

This Post:
33
325142.19 in reply to 325142.18
Date: 10/25/2024 6:20:37 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13561356
"Ποιο πρωτάθλημα; Προπόνηση και οικονομία!"

Καλησπέρα κύριε Αϊμάρ. Κάνατε την περσινή αξιολόγηση, μας είπατε ότι θα μιλήσετε για τους στόχους της φετινής σεζόν αλλά φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος, πλησιάζει το all-star, ωστόσο δε μας έχετε ανακοινώσει που στοχεύει η Valencia Basket Club (Taronjas) για τη σεζόν 66.

Αφού επιμένετε...

Καταστρόφα!

Η φετινή σεζόν θα είχε στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αν και στην πραγματικότητα θα ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την απόκτηση του διεθνή με τη Γερμανία, Richard Hostettler, μας έλειπε μία πινελιά στο τέσσερα. Στόχος ήταν το 8-0 πριν τα δώσουμε όλα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Xeftilaikos. Ωστόσο, το ότι άλλαξα τελευταία στιγμή το Κοίτα Μέσα σε Βασική Επίθεση στην εκτός έδρας τηλεοπτική εμφάνιση με τους Syros Knicks και αποτέλεσμα αυτού ήταν να μας διπλομαντέψει ο And1coach και να χάσουμε από τέσσερις παίκτες(!), στη χειρότερη ήττα στην ιστορία μας με διαφορά, άλλαξε κι όλη τη σεζόν.

Αρχικά, πήγαμε στο... βουνό για διαλογισμό. Έκανα τέσσερις μέρες να πατήσω στις εγκαταστάσεις του συλλόγου(κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό είχα να συνδεθώ τέσσερις μέρες). Έρχομαι, αφού πρώτα πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου όσον αφορά το μέλλον της ομάδας και τι να δω; Εντός έδρας ήττα από τον ανταγωνιστή AO Kentavros Dafnis. Μία ήττα που θα είχε αποφευχθεί, εάν δεν είχε προηγηθεί η προηγούμενη και η... αποχή καθότι θα έβαζα Κανονική διάθεση. Ωστόσο και με χαλαρή θα κερδίζαμε το παιχνίδι εάν δε τραυματιζόταν στην αρχή της 3ης περιόδου ο Przedlacki με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του ο 39χρονος legend, Jean-Marc Étienne, αλλά και να πάρουν λεπτά οι ρεζέρβες. Σα να μου λέει το παιχνίδι: "Τι επέστρεψες;".

Η συνέχεια έχει επιστροφή στις νίκες. Χτυπάω μία 26χρονη παικτούρα με τρία μύρρια αλλά χάνω το bidwar ενόψει του αγώνα με τον... Ξεφτίλα. Κι εκεί που η δυνατή γίνεται χαλαρή είναι το γεγονός ότι ο Przedlacki κάνει να γυρίσει 10 μέρες(!) ενώ η επιστροφή του υπολογιζόταν από 6-11. Δεν έχω και μέτριο γιατρό... Δηλαδή δε γύρισε ούτε την Πέμπτη (στις 9 ημέρες) για να πάρει προπόνηση και λεπτά ώστε να μην πέσει από καταρτισμένος σε αξιοσέβαστος.

Εκεί βλέπω ένα Κορυφαίο 18χρονο στη λίστα που βγήκε free agent. Δε γαμιέται λέω... Και κάπως έτσι άλλαξε η τροχιά της φετινής σεζόν με τον 33χρονο παικταρά, Juan Alfonso Olmo, να αποτελεί ήδη παρελθόν για 1.120.000.

Σεζόν 66

Στόχοι:

1) Πρωταρχικός στόχος η Οικονομία. Στο κατώτατο σύνολο μισθών.
2) Η προπόνηση (δαπανήθηκε ένα εκατομμύριο για αναβάθμιση των υποδομών).
3) Η είσοδος στα Playoff ώστε να εξασφαλισθεί η παραμονή στην Α1.
4) Τα προημιτελικά του Κυπέλλου & η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του BB Madness.