BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Privati lyga

Privati lyga

Set priority
Show messages by
This Post:
00
63451.18 in reply to 63451.16
Date: 12/10/2008 8:16:42 AM
Overall Posts Rated:
00
tau isvis patyleti...Ka esi pasiekes ? Nieko. Tai ir patyletum nesireiskes. Neturi ka pasakyti, tylek. Niekam neidomu tavo sapaliones. Turi kompleksu del demesio stygiaus kad cia rasyneji kuo nesamoningiau kad atkreiptu demesi i tave kaip lb saunuoli ? Kaifa nuo to jauti ? Turek bent lasa mandagumo ne su tavim kalbuos nes esi niekas o su lygos kureju ir su juo sprendziu klausimus susijusius su PL. Nesikisk i ne savo pokalbi, nes tai visai ne tavo reikalas. Tokiem kaip tau ir reikia kvalifikacines losti tai jas ir losk toliau. O as ziuriu gal yra galimybiu ju nelosti. Gal is losianciu kam remejas baigiasi ar pan, gal vieta atsiras. Savo kvalifikacines atlosiau jau patekes i LBBL. Ir man jau daugiau nieko nereikia irodyneti. Savo zaidimu ir LBBL irodyneju kad nesu silpniausia komanda. Ka tu irodes esi ? Tai kad garsiai loti sugebi ? Kai laimesiu pakilsiu sakai ? Kas tu toks kad tai sprestum ? Taip as isskirtinis ir ka tu man ? Pazistu realiai Tyusa todel i ji ir kreipiuosi nes noriu idomiu rungtyniu o ne beprasmisku triuskinimu. Nesutiks ir nelosiu yra ir kitur kur lost. Cia tu kaip mazas vaikas , manai, kad viena PL teegzistuoja buzeryje tik jusu. As ziuriu kas man naudingiau o tu ziurek saves.

Last edited by Paulius V at 12/10/2008 8:31:23 AM

This Post:
00
63451.19 in reply to 63451.17
Date: 12/10/2008 8:26:46 AM
Overall Posts Rated:
00
Primetu tyusai, bet kai mane iskundei del forumo kai tipo izeidziau tave gavau bana ir ismetei is federaciju visu kurias pats kurei. Ar to neprimeti ?

From: oras

This Post:
00
63451.20 in reply to 63451.17
Date: 12/10/2008 8:49:32 AM
Overall Posts Rated:
00
man vieta rezervuok :)

This Post:
00
63451.22 in reply to 63451.18
Date: 12/10/2008 5:06:11 PM
Overall Posts Rated:
123123
mano komanda losia 2 sezonais trumpiau, o as jau esu II lygoj vienas is lyderiu pradejes nuo IV su daug mazesniais finansais, o ir taurej nesu maziau uz tave pasiekes, taip kad ne tau zuikuti mane mokyt, kai su tokiais finansais ir zaidejais tesugebejai dabar tepakilt i lbbl, tai cia tave priverstinai reiketu i kvalifikacines det. ziurek ten dar nuo kokio meko ir atsirautum :) as esu pries kad pakiltu zmones is oro iskarto i auksciausia diviziona. Jei ka kelt reikes, tai reikia ziureti B diviziono standingus. o cia su kaprizais savo - nepriimat dabar, tai nebezaisiu, tai pats esi panasus i vaika ponas isskirtinume :)

This Post:
00
63451.24 in reply to 63451.22
Date: 12/10/2008 7:42:33 PM
Overall Posts Rated:
00
Tai ir duokit toliau tose 2 lygose. Paziuresiu kaip is ju pakilsite o jei pakilsite ar po sezono neikrisite atgal. Pasneketi lengva. Kolkas ne vienas to nepasiekete ko as tai ir nesnekekite. Apie taure tau patyleti. Abu kart krisdavai pries mane anksciau. Uzpreitam sezone turejau lb lb silpna komanda nes tokia buvo mano taktika kad galeciau lb pasistiprint preitam sezonui. Net su ta savo silpna komanda koviausi su stipriausiais ir patekau i final 4 taureje, lygoje kaip ir planavau kritau konferencijos finale. Preitame sezone uztikrintai laimejau 2 lyga, taureje nors nekovojau vel final 4. O tu ka taureje esi pasiekes du sezonus is eiles final 4 ? Radote kuo didziuotis kaip is 4 lygos pakilti i 3 o po to i 2)) Juokdariai ir tiek...Nevargau ir as is 3 i 2 kildamas. Bet esme pakilti i LBBL turi tureti tokia komanda kad iskart neiskristi ir pakovoti tinkamai. Ka jus turit ? Kolkas nieko, tik pajuokos objektai butumete...Is tavo komentaro sprendziu kad daugiau 15 neturi. Finansai visu vienodi pradedant su nauja komanda, tad kai su dabartine komanda mane iveiksi galesi kalbeti. O taves LBBL nebus dar 2-3 sezonus tikrai. Per silpnos blauzdos pakilt...Jei pakiltum kita sezona nes si ne vaiko nosiai ta padaryti, tai butum patranku mesa...O del to pasigirimo kad esi tarp lyderiu paziurek i mano istorija, pamatysi kad ir as 2 lygoje buvau tarp lyderiu ir kas is to?) Ka tai duoda ? Jei nesi pirmas, esi niekas. Taip is tavo kalbos apie mane eina spresti. Dabar reikes stebeti kaip tu busi pirmas. Tik mus skiria vienas dalykas kad as suvokiau kad per silpnas dar LBBL lygai ir tiesiog vykdziau treniruociu, zaideju auginimo, pinigu didinimo planus, kad galeciau pakilti ir kovoti kaip lygus su lygiais is LBBL kurie daugiau sezonu ten ir gauna didesnes pajamas. Kaip matom mano visi planai isdege ir as tai darau. O tu tik cypauji be tikslo. Jei nori man kvalifikaciniu tada darom taip. Sulosiam draugiskas varzybas kai tu iskrisi is taures, as galesiu ir specialiai ta padaryti, jei as laimesiu, uzimsiu tavo vieta PL o tu pasitrauksi i luzeriu turnyra, jei pralaimesiu pats losiu tame luzeriu turnyre. Tarpusavio dvikovoje paziuresim kas yra kas. Sneketi kiekvienas sugeba, esme kad kai reikia daryti iskart vyru nelieka, blauzdos suskysteja.

Last edited by Paulius V at 12/10/2008 7:47:24 PM

This Post:
00
63451.25 in reply to 63451.23
Date: 12/10/2008 8:01:05 PM
Overall Posts Rated:
00
Gerai duodi ? O nepameni iskritimo i 4 lyga ? Sekmes kylant i LBBL, reiks skaiciuot po kiek sezonu pakilsi...2 lyga cia ne 4 ir ne 3...Nors 3 jau stipreja po truputi todel nusipelnet medalio. Geresniu uz jus nera nes is 3 lygos sugebejot pakilt. Saulas irgi beveik nekeites zaideju laimejo 4 ir 3 lygas, vien del to kad yra lb aktyvus ir geras strategas...Ir teko sustoti 2 lygoje ir manau netrumpam, nes cia nebeuztenka vien taktiku, cia jau ir zaideju reikia tureti. Tas pats zyzla vis dar 2 tebesedi taip ir nesugebedamas jos laimeti. Beje esme kad as ant jusu ir nesakiau kad jus prasti ar prastesni uz kitus. As kalbejau apie dabartini pajeguma. Tarkim as pats prasciausias menedzeris o jus patys geriausi, bet vienas dalykas yra tikras kad dabar turiu geresne komanda nei tu ir tas pagiru puodas ir pasiekimu karalius. As tik klausiau del vietos PL kuri atrodo man buvo rezervuota jau pries keleta menesiu, o kaip suprantu dabar lyg taip ir nera. Konferencijoje skype, patys liepet laukt sukurus 4 zaideju PL. Laukiu, nelosiu kitose, didesnese PL lygose, o cia prisigalvojai kazkokiu atranku ir t.t. Nelauksiu as dar 1 sezono kol jus prasuksit tam kad galeciau su aktyviausiais ir geriausiais palosti PL stipriausiomis sudetimis...O as tuo metu su silpnesniais tureciau losti be prasmes ir be naudos bei idomumo. Neidomu man cia gincytis ir kaip vaikam pestis del 1 saldainio tryse...Tai ar priimi i normalu turnyra ar ne tik to paklaust norejau o ne isvedziojimu apie atranku atrankas?

Last edited by Paulius V at 12/10/2008 8:03:58 PM

This Post:
00
63451.27 in reply to 63451.24
Date: 12/11/2008 6:07:20 AM
Overall Posts Rated:
123123
praeita taure kritau final4, o uzpraita final 8. pasiekejas didysis :) del draugisku tai kliedesys totalus - tu dar pasakyk tegul po sezono cask sulosia su lakers ir tas kuris laimes los nba, o kitas eurolygoj :) o del pajegumo, tai tu losi nuo 3 sezono pradzios aukstesnej lygoj, o as nuo 4 antros puses, todel tuos savo argumentus prisitaikyk pats sau. ta pati vyckai rekei, kad jis geras tik del to kad anksciau zaidzia.

From: Kirkas

This Post:
00
63451.28 in reply to 63451.27
Date: 12/11/2008 9:20:56 AM
Overall Posts Rated:
182182
Ai ką čia ginčyjatės... vistiek už mane geresnių nėra. xD
Pažiūrėkit tik pirmą sezoną II lygoj finale buvau, dabar vėl 5/1 varau. O pradėjau rimtai lošt tik nuo 5 sezono, nors realiai komandą valdžiau nuo 3 viduriu kažkur, bet ten tik trefkės buvo...Tad mokykitės kaip tikri dėdės žaidžia, o tik tada šnekėkit. :|

Advertisement