Po powrocie czas nadgonić zaległości;]
Na początku gratulacje dla Ciebie!! Ograłeś Rugi i zaskoczyłeś wszystkich wygraną jak i taktyką którą go ograłeś ale Rugi zarąbiste staty wyciągnął:/ Dobrze ze go pokonałes:P Szkoda ze z Lame juz nie poszlo tak dobrze, no ale dotarcie do finalu w takiej silnej konfie to juz jest coś.
Kolejne gratulacje za dojście do finału PJ3B, mam nadzieje ze sobie odbijesz to ze nie grasz w finale ligi i wygrasz ten Pucharek:P no ale Kniagi sa silne ale nie do ogrania;]
Teraz gratualcje dla Tasiorfly, udowodnileś ze jestes najlepszy i ze masz najsilniejszy zespół. Ciesze sie ze sie spotkamy w finale, chodz ogranie (znowu:D) Mack10'a sprawiło by mi wiekszą frajde:P:P:P No ale pokonanie półfinalisty PP tez bedzie fajne.
Teraz odniose sie do swoich meczow, na pierwszy mecz PO ustawialem jeszce sklad swiadomie, no ale potem sklad w sparingu juz na czuja bo nie wiedzialem jak minuty sie rozloza bo nie mialem dostepu do kompa a ni neta od wtorku. No ale sie udalo, potem sklad na nastepne PO juz na komorce i na szczescie tez sie udalo. Dobrze ze na mecz z Lame juz bede mial dostep do wszystkiego.
Szanse swoje oceniam na 20%, myśle ze na 10 meczów Lame wygrałoby 8 a ja 2. A ze gralismy 2 mecze dopiero to uwazam ze Kaczory Tasiorflego nie pożrą mnie i mam nadzieje ze te 2 wygrane nadejda w tych PO;].
p.s. Jak dobrze być w domu...