Ispred strucnog staba i svih saradnika nasih BB reprezentacija pozvao bih sve clanove nase BB zajednice da glasaju za kandidata BG Samuraj (42761).Kao clan Strucnog Staba obe reprezentacije, dugogodisnji prvoligas, osvajac kupa, u BB Srbija je od samog pocetka.Poseduje vise nego dovoljno iskustva i znanja za obavljanje posla selektora kao prvi medju jednakima.Najvaznije -> njegov rad ce predstavljati kontinuitet dugorocnog programa razvoja obe nase reprezentacije cijih ste rezultata vec postali svedoci.Apelujem na sve glasace da vode racuna o tome kome ce dati svoj glas jer ukoliko poverenje ukazemo pogresnom - naredne dve sezone cemo morati da zivimo sa tom odlukom i to je minimalni vremenski period koji gubimo a takav luksuz nemamo,Bill
p.s.ovime ne napadam niti branim bilo koga vec kazem da ne zavisi nista od selektora ili vrlo malo zavisi...
izgleda da je baš teško napraviti rezultat sa entuzijazmom 1(( i još uvek imamo entuzijazam 1 nešto tu ne valja
izgleda da je baš teško napraviti rezultat sa entuzijazmom 1 :((( i još uvek imamo entuzijazam 1 nešto tu ne valja :(ja sam im napisao admin ticket u vezi ovoga ... pa nek pogledaju
izgleda da je baš teško napraviti rezultat sa entuzijazmom 1 :((( i još uvek imamo entuzijazam 1 nešto tu ne valja :(
izgleda da je baš teško napraviti rezultat sa entuzijazmom 1(( i još uvek imamo entuzijazam 1 nešto tu ne valjaja sam im napisao admin ticket u vezi ovoga ... pa nek pogledajuajde ti se cimaj oko toga. mene će teško razumeti ako upotrebim moj engleski
izgleda da je baš teško napraviti rezultat sa entuzijazmom 1(( i još uvek imamo entuzijazam 1 nešto tu ne valjaja sam im napisao admin ticket u vezi ovoga ... pa nek pogledaju