BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 választási vitafórum

U21 választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Mikhail
This Post:
11
180884.181 in reply to 180884.179
Date: 4/24/2011 6:19:50 PM
Overall Posts Rated:
188188
Számomra nagyon sarkalatos példák és fikciók kerültek kitárgyalásra az utóbbi 50 hozzászólásban.
Egyértelműen a meggyőzést és a kapitánykérdés eldöntését számomra nem igazán segíti.
Jobban örülnék a jelöltek a tapasztalataikat osztanák meg.
pl.:
-Milyen minimum technikát tartana fontosnak egy C/Ecs-nak? Milyen labdavezetés?
-Mi fontosabb számára a védekezés vagy a támadás?
-Mitől függhet egy játékos mennyi szabálytalanságot követ el? Rejtett érték vagy az ellenfél jobb értékei miatt vagy más?
-Nevelt e játékost már az U21 számára vagy a felnőtt válogatott számára?
-Tudja milyen lemondásokkal jár az egy posztos edzés?
-Hajlandó több szezont rááldozni egy konkrét cél eléréséhez aminek csak egy jóval későbbi szezonban térül meg?
-Mennyi magyar játékos foglalkoztat? Van külföldi játékosa? Miért?
-Mennyi ideje játszik? Napi/heti mennyi időt tud rááldozni a leendő kapitányként?

Ezek számomra fontosabbak, mint a sarkított példák. Válaszokat is kérnék a kapitányjelöltektől. Előre is köszönöm.

Az eddigi hozzászólásokhoz: Bedobót nevelni U21-re vagy felnőtt válogatottra két dolog. Egyikhez hamar kellenek jobb értékek másikhoz inkább multiskill? (Igen kérdés és nem kijelentés, mindenkinek más a véleménye.) Neveltem már U21-s bedobót sztár tehetséggel. Sokan mondták esélye sincs mégis a keretbe került és játszott pár mérkőzésen. Most is edzek egyet. 6-s edzővel kapta egy poszton az edzéseket. Azt hogy mennyi volt az induló értéke nem tudom pontosan megmondani elveszett az adatbázisom amiben szerepelt. (Viszont folyamatosan töltöttem az értékeit a külső fórumon, ha ott megvan akkor az illetékes vissza tudná mondani.) A mostani értékeit itt nem osztanám meg de ha kell a külső fórumra felteszem.
Szóval tudom mit akarok kihozni belőle. A csapatomnak mindenképpen hasznos tagja és értékes már most is. Számomra megtiszteltetés ha keretbe kerül és ha játszik. Persze próbálok a scoutoknak és a mindenkori kapitányoknak igényeinek is megfelelni. Viszont szeretném én eldönteni mit és hogyan edzek a kívánt értékek eléréséhez. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
üdv.

From: Hukli

This Post:
00
180884.182 in reply to 180884.181
Date: 4/24/2011 6:41:58 PM
Overall Posts Rated:
1616
Már csak 5 óráig lehet szavazni, de én azért válaszolok :)

-Milyen minimum technikát tartana fontosnak egy C/Ecs-nak? Milyen labdavezetés?

Minimum 3 mindkettő, de 4-5 vagy felette sokkal ideálisabb. Ebben a korban nincs idő erre edzeni, ezért abból kell válogatni ami van.

-Mi fontosabb számára a védekezés vagy a támadás?

Egyenlően fontos

-Mitől függhet egy játékos mennyi szabálytalanságot követ el? Rejtett érték vagy az ellenfél jobb értékei miatt vagy más?

Védezés/ellenfél támadása. Blokkolás is számít egy picit, de főleg a védekezés.

-Nevelt e játékost már az U21 számára vagy a felnőtt válogatott számára?

Igen Sógort én neveltem.

-Tudja milyen lemondásokkal jár az egy posztos edzés?

Igen tudom, hiszen magam is sokat alkalmaztam.

-Hajlandó több szezont rááldozni egy konkrét cél eléréséhez aminek csak egy jóval későbbi szezonban térül meg?

Persze, különben nem indultam volna

-Mennyi magyar játékos foglalkoztat? Van külföldi játékosa? Miért?

Nem különösebben izgat a klubcsapatom. Amint lehetőségem lesz rá, fogok magyar ifit nevelni.

-Mennyi ideje játszik? Napi/heti mennyi időt tud rááldozni a leendő kapitányként?

A kezdetek kezdetén kezdtem, kb 3 szezont hagytam ki. Egyetemista vagyok, így elég sokat ülök a gép előtt (ha itthon vagyok mindig), így gyakorlatilag korlátlan időt tudok ráfordítani.

Last edited by Hukli at 4/24/2011 6:42:42 PM